Çocuk Hastalıkları oğlumun ateş var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bende sabaha kadar gözümü kırpmadın 6 gibi vücut sıcaklığı normale döndü eşimi kaldırdım 7 gibi o ilgilendi işe gidene kadar biraz uyudum anca. Insanın evladı söz konusu olunca çaresiz kalıyor. Aslında bildiğim şeyler ama yavrumun ateşi varken sanki daha önce ateşlenmenin ne olduğunu duymamış gibi oldum. Allaha şükür iyi şimdi Rabbim evlatlarımızı korusun.

Eger ateşi bu şekildeyee ve ishali devam ediyorsa bence yarını beklemeyin
O gece acile götürdüm tahlil falan yaptılar temiz geldi. Sadece bir kez kustu oda ilk ateşi çıktığı sıralar ben yemek yedirdiğimde doktor iştahı yok zorladıysan kusmuştur dedi. Şimdi iyi çok şükür ertesi gün tekrar çocuk doktoruna gittik yine tahlil falan istedim birgün öncekileride götürdüm allahıma bin şükür sağlıksal bir problem çıkmadı. Dişten dolayı dediler yine.

Hayır düşme çarpma olmadı. Diştenmiş. Fazla yedirdiğim ve iştahsız olduğu için kusmuştur dedi doktor. Koltuk altı ateş ölçer var ve temassıs ben ikisiylede ölçüm 38.5 39.5 arası oynuyordu acile gittik 36.8 çıktı ateşi.

Sabaha karşı çok sükür kalmadı ateşi.

Geçmiş olsun korkacak birşey yok öyleyse her bebekte olan şeyler birde 3 defa sıvı yapınca ishalden korkuyoruz ama normal dişte 3-4 hatta 5 sadece sık emzirin ek gıda varsa su verin kolay atlatsın inşallah

Geçmiş olsun korkacak birşey yok öyleyse her bebekte olan şeyler birde 3 defa sıvı yapınca ishalden korkuyoruz ama normal dişte 3-4 hatta 5 sadece sık emzirin ek gıda varsa su verin kolay atlatsın inşallah
Ek gıdaya geçtik bol bol su veriyorum ama resmen zorla içiyor öğürüyor içmek istemiyor ağlıyor malesef zorlamak zorunda kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…