Sağ olun tekrar götürmek en iyisi eşim 2 3 saate gelir o gelene kadar takip mi edeyim yoksa hemen götüreyimmiRota olmuş olabilir. Bir süre daha takip edin. Başka bir hastaneye de götürebilirsiniz. Diş bu kadar yüksek ateş yapar mı emin değilim. Kızım diş dönemlerinde hiç ateşlenmedi ama rota olduğunda tam da böyleydi.
Çok telaş yapmayın. Eşinizi bekleyebilirsiniz ama daha önce yüksek ateş geçirmediyse gözünüzün önünde olsun. Saati gelince yine şurup verirsiniz. Geçmiş olsun.Sağ olun tekrar götürmek en iyisi eşim 2 3 saate gelir o gelene kadar takip mi edeyim yoksa hemen götüreyimmi
Ilk kez ateşlendi çok panik yaptım. Kimsemde yok soracağım. Biraz evhamlı bi yapım var. Tesekkur ederimSakin olun olabilir ateş.
Eklem yerlerine ılık suyla havlu veya mendil koyun. Bikaç dakika kalması yeterli geliyor benim oğlumda.
Daha önce ateşi hiç olmadı. Hatta doğduğundan beri hastada olmadı biraz panik yaptım galiba teşekkürler.Çok telaş yapmayın. Eşinizi bekleyebilirsiniz ama daha önce yüksek ateş geçirmediyse gözünüzün önünde olsun. Saati gelince yine şurup verirsiniz. Geçmiş olsun.
Nasıl oldu düştü mü ateşi?Ilk kez ateşlendi çok panik yaptım. Kimsemde yok soracağım. Biraz evhamlı bi yapım var. Tesekkur ederim
Başka bir yere daha götürün ,ne demek 39 olunca gel .rota geliyor benim ilk aklıma.benim bildiğim kadarıyla diş 38.8 ateş yapmaz .Ilk kez ateşlendi çok panik yaptım. Kimsemde yok soracağım. Biraz evhamlı bi yapım var. Tesekkur ederim
Mrb canım benimde 4 yaşında bir kız kardeşim var onun da diş çıkarma dönemlerinde ateşini biz bı kabın içine yarım fincan zeytinyağı bir tatlı kaşığı sirke ve bir kaç damla limonu karıştırıp surerdik o dönemi öyle atlattık umarım işine yararArkadaşlar hayırlı ramazanlar.
Mune abla lütfen konumu taşıma hemen bilgi edinmem gerek.
7 aylık oğlumun öğlen 38.8 derece ateşi vardı. Duş aldırdım ilac içirdim ve sağlık ocağına götürdüm. Dış çıkarma dönemi normal enfeksiyon yok boğazına ve kulağına baktı. 3 saatte bir ateş düşürücü yarım ölçek dedi.
3 4 saat oldu ikinci kez ilacını verdim. Oğlum şuan ishal ve kusuyor. Acile götürdüm yakın bir özel hastaneye bana normal olduğunu 39 u geçerse riskli olduğunu öyle gelmemi söylediler.
Eve geldim tekrar duş aldırdım şuan atesi 38 ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun bu ateş nasıl düşer başka hastaneye gitmeli miyim?
Sirtina bacaklarına ayaklarına kollarına sur giydir sırtına bez falan koyMrb canım benimde 4 yaşında bir kız kardeşim var onun da diş çıkarma dönemlerinde ateşini biz bı kabın içine yarım fincan zeytinyağı bir tatlı kaşığı sirke ve bir kaç damla limonu karıştırıp surerdik o dönemi öyle atlattık umarım işine yarar
şuan ateşi 37.6 eşim gelmek üzere tekrar götürücem hastaneye. Öksürmüyor burnu akmıyor ama hastamı acaba?Nasıl oldu düştü mü ateşi?
bilmiyorum ki bende öyle dediler. Eğer yarına kadar geçmezse çocuk doktoruna götürmemi söylediler. Acile gittim özel bir hastaneye. Devlete mi gitsem ne yapsam bilemedim.Başka bir yere daha götürün ,ne demek 39 olunca gel .rota geliyor benim ilk aklıma.benim bildiğim kadarıyla diş 38.8 ateş yapmaz .
Enfeksiyon yok dedi doktor. Ilık duş aldırdım şuan biraz daha kendine geldi. En azından sesi çıkıuor yavrumun.Ateş düşene kadar ılık bezle silik duracaksın. İlaçtan önce bu önemli. Sıcak ortam olmayacak. Su içir biraz da. Geçene kadar bunlar yapılmalı.Enfeksiyon yoksa dişten dolayı
Zararı olmaz inşallah düşmezse deneyeceğim. Biraz düştü öglene göre. hala var amaMrb canım benimde 4 yaşında bir kız kardeşim var onun da diş çıkarma dönemlerinde ateşini biz bı kabın içine yarım fincan zeytinyağı bir tatlı kaşığı sirke ve bir kaç damla limonu karıştırıp surerdik o dönemi öyle atlattık umarım işine yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?