Orda doktora söyledim ishalda kusmada yapar iştahıda kapanır dedi. Sanırım pek ciddiye almadı zaten 39 olursa endişelen dedi zaten yavrumun atesi 38.8 di ne kalmış ki 39 a. Eşim gelicek birazdan en iyisi tekrar götürmek. Allah razı olsun.Diş ateş yapar ama kusma ve ishal yapmaz bildiğim. ACİL hastaneye götür başka bir rahatsızlığı olabilir
Babası gelene kadar takip et evde fitil yokmuydu diş yapar ateşi de diğer belirtileri de ama idrar tahlili yapılsa daha iyi rota felan olsa ancak öyle belli olur çünküSağ olun tekrar götürmek en iyisi eşim 2 3 saate gelir o gelene kadar takip mi edeyim yoksa hemen götüreyimmi
Herkes bildiklerini paylaşıyor tabi.
Benim doktordan öğrendiğim,bez ile cildine tutmak sürmek iyi bişey olmadığını,iç ateş yaparsa anlamayacağımı söylemişti.
Ben vişne suyu alıyorum hazır.
Bildiğiniz dolaptan çıkarıp o soğuklukta içiriyorum.
2 çocuğuma da iyi geliyor.
Geçmiş olsun hemen atlatır umarım.
Canın çocuk hastanesi yok mu ilinizde. Çocuk uzmanı görmeli bebeğini acildekiler pratisyen oluyor. AnlamayabilirOrda doktora söyledim ishalda kusmada yapar iştahıda kapanır dedi. Sanırım pek ciddiye almadı zaten 39 olursa endişelen dedi zaten yavrumun atesi 38.8 di ne kalmış ki 39 a. Eşim gelicek birazdan en iyisi tekrar götürmek. Allah razı olsun.
Dişten dolayı 2 güne gecerşuan ateşi 37.6 eşim gelmek üzere tekrar götürücem hastaneye. Öksürmüyor burnu akmıyor ama hastamı acaba?
canim dış diye aldanma benimde olmuştu dişten bu kadar ateş çıkmaz demişti o doktor.kusma ve ishalde varmış önemseyin derimArkadaşlar hayırlı ramazanlar.
Mune abla lütfen konumu taşıma hemen bilgi edinmem gerek.
7 aylık oğlumun öğlen 38.8 derece ateşi vardı. Duş aldırdım ilac içirdim ve sağlık ocağına götürdüm. Dış çıkarma dönemi normal enfeksiyon yok boğazına ve kulağına baktı. 3 saatte bir ateş düşürücü yarım ölçek dedi.
3 4 saat oldu ikinci kez ilacını verdim. Oğlum şuan ishal ve kusuyor. Acile götürdüm yakın bir özel hastandeye bana normal olduğunu 39 u geçerse riskli olduğunu öyle gelmemi söylediler.
Eve geldim tekrar duş aldırdım şuan atesi 38 ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun bu ateş nasıl düşer başka hastaneye gitmeli miyim?
Olabilir tabi doğrudur.Kulak ölçer doğru ölçüm yapıyor..Alın ve koltuk altından doğru ölçüm yapılamayabiliyor..Oğlum 40 derece ateşlendiğinde ateşini düşüremeyince çarşafa sarıp hastaneye götürmüştüm..Alnından ölçtüler 38.4 çıktı ateşi çok değil dediler..Yanımızda getirdiğimiz kulaktan ölçen aletimizle ölçtük 39.8 idi gösterdik ve tedaviye başlandı..
6. Hastalık diye birşey var benim oğluşum olmuştu ben parex in çamaşır leğeni varya onun içine ılık su dolduruyordum onda pturtuyordum 36 derecede..Arkadaşlar hayırlı ramazanlar.
Mune abla lütfen konumu taşıma hemen bilgi edinmem gerek.
7 aylık oğlumun öğlen 38.8 derece ateşi vardı. Duş aldırdım ilac içirdim ve sağlık ocağına götürdüm. Dış çıkarma dönemi normal enfeksiyon yok boğazına ve kulağına baktı. 3 saatte bir ateş düşürücü yarım ölçek dedi.
3 4 saat oldu ikinci kez ilacını verdim. Oğlum şuan ishal ve kusuyor. Acile götürdüm yakın bir özel hastaneye bana normal olduğunu 39 u geçerse riskli olduğunu öyle gelmemi söylediler.
Eve geldim tekrar duş aldırdım şuan atesi 38 ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun bu ateş nasıl düşer başka hastaneye gitmeli miyim?
Acile götürdük idrar tahlili temiz geldi doktor diştendir dedi. Boğaz ve kulak enfeksiyonuda yokmuş yarına kadar bekleyin geçmezse tekrar gelin dedi fitil verdi yolladı ishal için.Diş 38 üstü ateş yapmaz diyor çocuk doktorları. Islak bez sirke de önerilmiyor çünkü dış ateş düşüyor ama iç ateş düşmüyor ve hem yanıltıcı oluyor hem havale ihtimali artıyor. Belki idrar yolu enfeksiyonu filan da olabilir belki arkadaşların yazdığı gibi rota. Telaş yapmayın sakince takip edip devam ederse çocuk doktoruna gidin
idrar tahlili temiz geldi. Dişten dolayı dedi doktor. Az önce acilenden geldik düşmez devam ederse tekrar gelin dedi şuan ateş 37.0Babası gelene kadar takip et evde fitil yokmuydu diş yapar ateşi de diğer belirtileri de ama idrar tahlili yapılsa daha iyi rota felan olsa ancak öyle belli olur çünkü
ben temassıs alından ölçenlerle ölçtüm 38.3 çıktı hastanede kulaktan ölçtüler 37.0 çıktı az önce acilden geldik.Kulak ölçer doğru ölçüm yapıyor..Alın ve koltuk altından doğru ölçüm yapılamayabiliyor..Oğlum 40 derece ateşlendiğinde ateşini düşüremeyince çarşafa sarıp hastaneye götürmüştüm..Alnından ölçtüler 38.4 çıktı ateşi çok değil dediler..Yanımızda getirdiğimiz kulaktan ölçen aletimizle ölçtük 39.8 idi gösterdik ve tedaviye başlandı..
yarına randevu bakacağım. Acilde idrar testi yaptılar temiz çıktı ama içim rahat etmedi. Şuan 37.0 a düştü atesi. 3 farkli doktor dişten dedi ama kusma ve ishal var dedim normal dediler. Ishal normalmiş kusmada ateşen dolayi yediklerini reddeder dedi. Öyle çok kusmuyor 2 kez kustu çok azdı.Canın çocuk hastanesi yok mu ilinizde. Çocuk uzmanı görmeli bebeğini acildekiler pratisyen oluyor. Anlamayabilir
acile götürdüm. Şuan ateşi 37.0 a düştü.canim dış diye aldanma benimde olmuştu dişten bu kadar ateş çıkmaz demişti o doktor.kusma ve ishalde varmış önemseyin derim
Doğrudur benim yegenimde dis cikariyor her hafta aynı böyle hastalanıyor sipam dikkat edin sorup fitil yazdirsaydiniz rahat ederdi kuzum halsizlik yorar onu şimdi yazık ateş de ancak öyle düşüyor yegeniminidrar tahlili temiz geldi. Dişten dolayı dedi doktor. Az önce acilenden geldik düşmez devam ederse tekrar gelin dedi şuan ateş 37.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?