Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum
Gerçekten annelik bilinciniz olsaydı, kendi bencil duygularınız yüzünden, kendi evladınızı gözden çıkarmazdınız.
Ya gerçek bir kimlik değilsiniz, ya da kişiliksiz ve omurgasız bir mahluk.

Sen kocanı al önce psikoloğa götür çünkü çocukla çocuk olan o hepimiz yaşadık o yaşları onun kıskanma huyu olması çok ama çok normal anormal olan sen ve eşinsin.

Tüm gün aklımda bu konu vardı ..Allah sizi ıslah etsin doğru yolu göstersin bir mucize olsun aklınız başınıza gelsin diye dua ettim..
ne olur fakesenizde fakeim diyin.
Durup durup aklıma geldikçe o çocuğun yaşayacakları beni boğuyor şimdiden.hic tanımadığım halde sizin çocuğunuz için üzüldüm tüm gün.2 evladım var.
Allah korusun bazen düşünürüm sonuçta hayat bu eşim vefat ederse falan ben tekrar evlilik bile düşünmem diyorum iki kız büyütüyorum,ömrümün kalanını onlara adarim.Sonuçta benim canım parçalarım.Kimseye güvenemem ki.siz kalkmış elin adamı için evladınız dan vazgeciyorsunuz.
o evladınız büyüyecek bunların hesabını sormayacak mi size? Senin için en iyisi buydu ne demek?
öylemi diyeceksiniz.
o kız çocuğunuz hiç güvende değil sizin evde.
bari anaanneye babaanneye falan verin.o bile kötü ama yurttan iyidir..
sizi biri terketse ne düşünürsünüz.
küçük bir çocuktan nefret duyan bir pisliği nasıl seviyorsunuz.Yahu benim eşim geçen Afrikalı bir çocuk vidyosu izlemiş baya araştırdı etti evlatlık almak bakımını üstlenmek için.ama olmadi.
siz iki kansız bir cocugu yurda verecek kadar ...ulan hayvanlar bile yavruları dan vazgeçmiyor.Civciv seveyim diyorum bazen anne tavuk yaklaştırıyor bile koca insana kafa tutuyor.
oturun sorgulayın düşünün iyice.hala bir umut vazgeçtim yanlisimdan döndüm demenizi bekliyorum

Bu hesap Dilek diye Ceren diye bir hesap var ya sürekli benzer konu açıyor. O olabilir diye birisi söyledi. Mantıklı geldi bana.

Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Bit psikologa götürmenizi yazmış olmanızı okumak isterdim. Sevgi evi mi verecek anne sevgisini o çocuğa ayrıca eşinizde oğlunuzun seviyesinde hiç olgun değil bence oda bir psikiyatri tedavisi görsün !!

Teşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.
Psikoloğa götürdünüz mü? Devamında siz ve eşiniz psikologla görüştü mü? Ne gibi tavsiyeler verdi? Gerçekten yurda vermenin, başkasını oğlunuza tercih etmenin onun mutluluğu için en doğru karar olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Kız Dilek sen misin yoksa?
Kocanın kızını yurda verdirmeyi düşünüyorsun da hikâyeyi değiştirerek yazmış olabilir misin?
Bir öz annenin çocuğunu hiçbir şart altında koca kişisinin aşkından geberse de yurda vermesini aklım kalbim ruhum almıyor çünkü...
O bile herkes şeyinden çıkardığına bakacak diyordu.

Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Anne olsaydin once evladini düşünürdün kocayi her zaman bulursun evladi her zaman bulamazsin

uyuşturucu bir babaya neden 2 çocuk verdiniz. Oğlunuzun sizi kıskanması çok normal annesisiniz. Kızınızı hemen sahiplenmiş maşallah tavrınızı hiç uygun bulmadım bir anne olarak önceliğim evladım olmalıydı.

Ben kızımın tırnağını 50 tane öz babasına değişmem. Kaldı ki üvey baba için kızımı atacağım. Allah korusun, Allah o kadar nefsine düşmeyi nasip etmesin. Adamın huylandığı şeylere bak. 8 yaşında çocuk bu ya. Sen bu adama güvenip nasıl kızını aynı evin içinde büyüteceksin. Allah öyle bir yerden vurur ki şaşar kalırsın. Zavallı yavrum benim, keşke sana değil gerçek bir anneye evlat olsaymış. Annesi babası varken yetim öksüz kalacak garibim.

lütfen çok rica ediyorum fake olsun bu konu yaa :KK43:

diğer yorumları okumadan yazdım belki çoktan fake çıkmıştır

ama fake değilsen de sana yazıklar olsun, erkek derdine çocuğunu yuvaya vermeyi düşünüyorsun ya Allah seni bildiği gibi yapsın

canının parçası o senin yaa bir erkeğe nasıl değişirsin onu

Kız ben kedimi köpeğimi bile vermem kocam istemiyor diye. hayirdir yani... kendine gel. Bu esra erola, müge anliya falan çıkanlar gerçekmiş sayende gördüm.

Ne kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
pardon da senin aklın nerende geziyor

çocuğu neden illa birine veriyorsun
ya aklım almıyor bir anne evladını canının parçasını nasıl bir yuvaya bırakır sahipsiz gibi
sonra kızın büyüyüp ergen olduğunda ben başedemiyorum kızınla derse o çok insan!! eşin, kızını da kocaya verirsin sen

İlk defa konu açılmış hemde böyle bir konu 🤔
Bence fake
Sen anne olarak değil, libidosu peşinde giden bir kadın olarak düşünüp yazıyorsun. Anne olarak yazsaydın "ilk defa sevgiyi tattım" demezdin. Sevgiyi evladını kucağında tatmış olma gerekirdi. 18 değil 8 yaşında çocuk bu. Valla ban falan umrumda değil, eğer konu gerçekse ve böyle yapacaksan sürüm sürüm sürünün inşallah o herifle huzurlu tek günün geçmesin

fake konu oldugu o kadar belli ki. :KK70:

X