Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Yok artık yaa. Şeytanın aklına gelmez. Keşke devlet tazminat ödetse böylelerine.

Vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın lütfen.Siz zaten kararınızı baştan vermişsiniz.Bir çocuk için annesi varken annesiz kalmak çok daha acıdır.Anne değilim ama çevremde sayısız anne gördüm en kötü şartlarda bile çocuğu önceliği olan.Sizin gibisini ilk kez duydum

Kız Dilek sen misin yoksa?
Kocanın kızını yurda verdirmeyi düşünüyorsun da hikâyeyi değiştirerek yazmış olabilir misin?
Bir öz annenin çocuğunu hiçbir şart altında koca kişisinin aşkından geberse de yurda vermesini aklım kalbim ruhum almıyor çünkü...

7 yaşında ki kızımı bu dünyada ki hiçbir erkek hiçbir canlı için asla birakmam.Ölürüm ama Asla.Herkes anne olmamalı.Ugruna evladinizı yuvaya vereceginiz adam buna değer mi gerçekten?? iyi düşünün.Canınızi bırakmaya değer mi?gerçekten.
Size değil evlatlarıniza acıyorum.Allah kalbinize göre verir inşallah.O kocaniz sizi aldatıp kapıya atar,Mutsuzluktan tek başınıza ölürsünüz.

Ne kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Bence de devlete ver bu adam oğluna istismar etse güzel evliliğim bozulmasın diye susacak tip var sende. Bence de ver. Rezil kadın. ( Banlayabilirsiniz mune göze aldım)

Kendinize "anneyim" filan deyip insanların sinirlerini bozmayın burada ya. Annelik böyle bişey değil.
Siz de kocanız da kurban olun o 8 yaşındaki çocuğa. Allah ikinizi de o çocuğa muhtaç etsin inşallah. Yazıklar olsun size.

burda eskiden bir üye vardı
çocuğu babasındaydı kendi yeni koca bulmuş evlenmiş bir de çocuk peydahlamıştı
ağlayarak konu açmıştı burda çocuğunu görmeye gidemiyormuş imkansızlıktan zavallıcık
millet de fakir gariban sanmış acımıştı
ikinci kocası da öğretmendi bu arada
dalga geçer gibi
hala burdaysan allah senin de belanı vermesin
yine aklıma geldin gıcık oldum

Ben evlat sahibi olmak için uğraşıyorum bunları gördükçe boğazım düğüm oluyor.

Bu kadar mesaja rağmen aynı fikirde olması ,fikir almak için değil kendine hak verecek birilerinin olduğunu görüp kendi vicdanını rahatlatmak içindi.Çünkü yaptığının ne kadar kötü olduğunun kendi de farkında.Mehmet ali erbil de bir röportajında demişti ki kendisini üvey babası istemediği için annesi çocuk yaşta yatılı okula vermiş hala onu affedemiyormuş.Hatta şaşırmıştım okuyunca öyle bir anne var mıdır diye.
Bu kadın bence kararını vermiş inşallah devlet kızını da alır elinden.Karı koca ne halleri varsa görürler

İnsanlar yargılamayı sever diyor ya. Sanki yaptığı normal bir şey de, insanlar yargılamayı sevdiği için yargılıyor. Allah akıl fikir versin size.
Bin tane kocayı oğlumun kesip attığım tırnağına kurban ederim. şimdi boş konuşmayı kesip az ötede annecilik oynayın.
Kocanız olacak herifte siz de allahinizdan bulun.

İnsan evcil hayvanini bile birakamazken siz elin adami için kendi evladinizdanmi vazgeciyirsunuz yazıklar olsun size bee birde gelip utanmadan burada konu açıyorsunuz siIn gibiler anne olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…