Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum@Mune abla konuyu kapatamiyor muyuz? Konu sahibi yazmıyor zaten. Görenin sinirleri bozuluyor. Gözüm segirmeye başladı gördükçe.
Konu fake se bile böyle kadınlar çok. O adam kadının kızına sarksa eminim kızı suçlayıp adamı bırakmaz. Geçen Serap Ezgü de böyle bir konu vardi. Çocuğun üvey babası taciz ediyor, kadın kocamın arkasındayım diyorBence konu fake. Kadınlar Kulübünde neyin ne kadar tepki alacağını tahmin edebilen akıl yoksunu bir arkadaş bu da
alsınlar kocalarınıKonu fake de bile böyle kadınlar çok. O adam kadının kızına sarksa eminim kızı suçlayıp adamı bırakmaz. Geçen Serap Ezgü de böyle bir konu vardi. Çocuğun üvey babası taciz ediyor, kadın kocamın arkasındayım diyor
Başka yolu soyliyim size o kocam dediğin adamı boşar çocuklarımla önüme bakardım..kocaymis sen kim oluyosunda oğluma istemiyosun srfsiz der kapıyı gösterirdim..sen anne olsan bura gelip ne yapacam diye düşünmez çoktan yapardın analigini..inşallah o çocuğun yasadiklariyla sinanirsinTeşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.
Sevgi evi nedir ya böyle bir yermi var? Çocuk esirgeme kurumuna ne zamandan beri sevgi evi deniliyor?Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
yazdım yazdım sildim ban yerim simdiKonu fake se bile böyle kadınlar çok. O adam kadının kızına sarksa eminim kızı suçlayıp adamı bırakmaz. Geçen Serap Ezgü de böyle bir konu vardi. Çocuğun üvey babası taciz ediyor, kadın kocamın arkasındayım diyor
Hahaha:)) bu bendede var kendimi tutamıyorum,eşimle bu konuda hep atisiriz.aramiza girme der ama ben dayanamam o an.Oğlumu öz babası azarlasa uçan tekme atasim geliyor. Allah seni ıslah etsin.
Allahim nolur bu konu fake olsun nolur hicbir cocuk annesinden bu sekilde ayrilmak zorunda kalmamis olsun kafayı mı yediniz siz ya? Oglunuz demekki evliliginizi bu adami kabullenememis esiniz olacak adam da küçücük cocukla bir olmus zitlasmis kendini sevdirmeye çalışmamış, oglunuz sizi esinizden kiskaniyor çünkü adami kabullenemiyor. Yurda vermek ne demek nasıl bi travma bu cocuk icin? On tane adam gelse dunyayi ayagima serse oglum bi yana dunya bi yana. Beni ogullarimdan vazgeçirecek bi adam yeryuzunde yok. Gidin bi terapiste falan tedavi olun aklınızı başınıza toplayin, oglunuzu kabullenmiyorsa o evde oglunuzu huzursuz ediyorsa o adamı kapinin önüne koyun asıl. Cok üzüldüm oglunuza sizin gibi bi annesi olduğu icin.Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam