Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Gerçekten yazık. Evladından vazgeçen her şeyi yapabilir benim gözümde.
Bir gün oldu ki bu eşinizden de ayrılırsanız ne olacak o zaman oğlunuzdan vazgeçmenize değecek mi?!

Bence konu fake. Kadınlar Kulübünde neyin ne kadar tepki alacağını tahmin edebilen akıl yoksunu bir arkadaş bu da
Konu fake se bile böyle kadınlar çok. O adam kadının kızına sarksa eminim kızı suçlayıp adamı bırakmaz. Geçen Serap Ezgü de böyle bir konu vardi. Çocuğun üvey babası taciz ediyor, kadın kocamın arkasındayım diyor 🤮

Teşekkür ederm gerçekten. İnsanlar yargılamayı sever olayın içini bilmeden. Tabiki vermek istemiyorum evladım parçam o benim. Günlerdir uyumuyorum gözümde yaş kalmadı. Bazı şeyler vardır anlatılmıyor. Umursamayan hiç bi anne de fikir yardımı dilenmez verir atar başından. Uykusuz da kalmaz. Ve bi anne çocuğundan ayrı kalacağını bile bile bu kararı vermez. Oğlum için en doğru karar böyle olmasıydı. Onun sağlığı eğitimi mutluluğu için. Ben nacizane başka bi yol bulabilir miyim diye yazmıştım.
Başka yolu soyliyim size o kocam dediğin adamı boşar çocuklarımla önüme bakardım..kocaymis sen kim oluyosunda oğluma istemiyosun srfsiz der kapıyı gösterirdim..sen anne olsan bura gelip ne yapacam diye düşünmez çoktan yapardın analigini..inşallah o çocuğun yasadiklariyla sinanirsin

arkadaslar malesef benim yakinimda bu durumu yasadim . esimin abisi bosandi 1 yasindaydi cocugu devlet anneye verdi hanim efendi 3 yasindayken bekar birini buldu ve kaynima velayeti alin dedi. cocugu babanne buyuttu su an 10 yasinda. o kadinda facete surekli yok askimla ask yemegi yok iyiki buldum seni boyle paylasimlar yapar. cocuguyla yazlari gorusuyor anneannesine gidince yani. ayni sehirdeler insan hicmi ozlemez okuluna gelmez cocugun sadece yazin gorusuyor oda cok degil. cocugun pskoljisi bozuk yani uzgun kirik. neden annem beni birakti diye icerler hep. malesef boyleleri var. of off kocaya degisti yani cocugunu. beyfendi istememis cocuk cunku. bekarmis ya hani.

Son düzenleme:
Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Sevgi evi nedir ya böyle bir yermi var? Çocuk esirgeme kurumuna ne zamandan beri sevgi evi deniliyor?

Ayrıca cevap yazarken farkettim hiç inandırıcı değilsiniz, uydurup yazmışsınız. Amacınız ne tahmin bile edemiyorum. Dalga geçip eğlenmekse, böyle içinde 2 küçük çocuk olan bir hikaye uydurduğunuz için sizin hasta olduğunuzu düşünüyorum. Normal değilsiniz!!

Hanımefendi niye evladınızı devlete veriyorsunuz. Belli ki oğlunuz sürece hakim değil. İdrak edemiyor. Yaşı itibariyle algılayamıyor. Bir uzmandan yardım alsanıza. Sırf bir kocaya sebep insan evladından niye ayrılsın. Adamın rahatsiz olması doğal bişey diyemem. Ama çözüm bu değil.

Tüm gün aklımda bu konu vardı ..Allah sizi ıslah etsin doğru yolu göstersin bir mucize olsun aklınız başınıza gelsin diye dua ettim..
ne olur fakesenizde fakeim diyin.
Durup durup aklıma geldikçe o çocuğun yaşayacakları beni boğuyor şimdiden.hic tanımadığım halde sizin çocuğunuz için üzüldüm tüm gün.2 evladım var.
Allah korusun bazen düşünürüm sonuçta hayat bu eşim vefat ederse falan ben tekrar evlilik bile düşünmem diyorum iki kız büyütüyorum,ömrümün kalanını onlara adarim.Sonuçta benim canım parçalarım.Kimseye güvenemem ki.siz kalkmış elin adamı için evladınız dan vazgeciyorsunuz.
o evladınız büyüyecek bunların hesabını sormayacak mi size? Senin için en iyisi buydu ne demek?
öylemi diyeceksiniz.
o kız çocuğunuz hiç güvende değil sizin evde.
bari anaanneye babaanneye falan verin.o bile kötü ama yurttan iyidir..
sizi biri terketse ne düşünürsünüz.
küçük bir çocuktan nefret duyan bir pisliği nasıl seviyorsunuz.Yahu benim eşim geçen Afrikalı bir çocuk vidyosu izlemiş baya araştırdı etti evlatlık almak bakımını üstlenmek için.ama olmadi.
siz iki kansız bir cocugu yurda verecek kadar ...ulan hayvanlar bile yavruları dan vazgeçmiyor.Civciv seveyim diyorum bazen anne tavuk yaklaştırıyor bile koca insana kafa tutuyor.
oturun sorgulayın düşünün iyice.hala bir umut vazgeçtim yanlisimdan döndüm demenizi bekliyorum

Keşke o bırakılmış çocukların yaşama tutunmaya çalıştığı ve sizin vermeyi planladığınız yerde çok değil 2 3 ay yaşamak zorunda kalsanız.
Bırakmaktan başka yol arıyorum demişsiniz; yol belli. Uzman yardımı.

İnşallah o çocuk büyüyüp çok çok iyi yerlere gelir. Siz ona muhtaç olduğunuzda sizisevgi evine verir. Yazıklar olsun sizin gibi anneye , neymiş çocuk kıskanıyormuş açıp okuyun biraz çocuklar hangi yaşta ne tepki verir. Bu arada ilk eşinizden 2 yaşında kızınız varmış. Hemen doğurup boşanıp başkası ile evlenip çocuğunuzdan vazgrçmişsiniz nasıl oluyor bu iş onu da anlamadım da neyse. İnsan iki günlük adam için evladını mı satar? Allah sizi ıslah etsin.

Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
Allahim nolur bu konu fake olsun nolur hicbir cocuk annesinden bu sekilde ayrilmak zorunda kalmamis olsun🤲 kafayı mı yediniz siz ya? Oglunuz demekki evliliginizi bu adami kabullenememis esiniz olacak adam da küçücük cocukla bir olmus zitlasmis kendini sevdirmeye çalışmamış, oglunuz sizi esinizden kiskaniyor çünkü adami kabullenemiyor. Yurda vermek ne demek nasıl bi travma bu cocuk icin? On tane adam gelse dunyayi ayagima serse oglum bi yana dunya bi yana. Beni ogullarimdan vazgeçirecek bi adam yeryuzunde yok. Gidin bi terapiste falan tedavi olun aklınızı başınıza toplayin, oglunuzu kabullenmiyorsa o evde oglunuzu huzursuz ediyorsa o adamı kapinin önüne koyun asıl. Cok üzüldüm oglunuza sizin gibi bi annesi olduğu icin.

X