Oğlumu yurda vermeli miyim ?

Kubraayaz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2022
4
-276
30
Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam

Merhabalar ben 28 yaşında bi bayanım. Ben bi evlilik yaptım ve ayrıldım. Şuan tekrar evlendim. Ve ilk defa sevgiyi tatdim. Çok mutlu bi evliliğim var. Aşık olarak evlendim. Eşimi çok seviyorum. Fakat ilk evliligimden 8 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Eşimle oğlum anlaşamıyor. Oğlum eşimi istemiyor. Haliyle eşimde oğlumu. Ama kızımı öz kızı gibi sahiplendi. Oğlum biraz daha büyük olduğu için kıskançlık yapmaya başladı haliyle. Ama şuan bu yatak odası kapısını dinleme eşimle gülerek dalga geçerek konuşma haline büründü. Defalarca konuşmama rağmen düzelme olmadı. Aksine daha da arttı. Akşama kadar yanıma yaklaşmayan oğlum akşamları eşim gelince yanıma oturuyor sürekli öpüp okşuyor tuhaf hareketler yapıyor. Ve bunları yaparken eşimin gözünün içine bakıp gülümsüyor. Eşim artık bu durumu kabullenemiyor. bu şekilde devam ederse ayrılırız diyor. Oğlumu sevgi evine vermeye karar verdim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz fakat bu sorun aramızı açıyor. Artık uykularım kaçtı lütfen yardım edin. Ne yapacagimi şaşırdım. Bi yanda evladım bi yanda yuvam
evladın yuvan değil mi?
eşini ver yurda.
aklı başında olsan pedagog ile görüşün derim ama...

Senin gibilerin anne olmaya hakkı yok. O kadar evlat diye yanıp tutuşanlar anne olamıyor da senin gibiler anne oluyor ya.. Umarım eşim dediğin merhametsizle layığınızı bulursunuz! Allah o çocuğu sizin gibilerden korusun!
Ne kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.

2 çocuk annesi olarak gerçekten okuduklarını şok oldum. Sen nasıl bir annesin sevgin çocuğundan bile mi çok bu nasıl bir sevgi. 8 yaşındaki bir çocuk sevgi gösterisi yapması mi sorun. Sen eşinle aşk dolu yuvanda güzel güzel yaşarken bu çocuğun geleceği ne olacak. istenmediği o sevilmedigini hissedecek. En yakını onu bıraktığı için sevgisiz büyüyecek o da kimseyi sevemeyecek. O çocukta acacagin yara seni yuvanda gerçekten o çok güzel aşk dolu yuvanda sana huzur verecek mi. Bir erkek uğruna kendi parçadan bir çocuğun hayatını mahvetme o çocuğun ağıyla mutlu olamazsin

Ne kadar kolay ahkam kesmek. Babasına da verebilirdim. Ama uyuşturucu bağımlısı bi babaya emanet etmektense devlete emanet etmek mantıklı geldi.
Ahkam kesmek? Elin herifi için öz evladından vazgeçmeye çalışan bir kadına çok bile konuştum haklısın! Çocuk bu öyle leblebi gibi yapmayacaksın o zaman bakamayacaksan! Tek kelimeye daha değmezsin umarım layığını yaşarsın!

pedagoga gitsene madem çok seviyorsun çocuğunu eşini psikoloğa çocuğunu pedagoga götrüsene hanımefendi!!! niye vazgeçiyorsun, nasıl böyle bir yolu aklına bile getirebiliyorsun. o çocuğun geleceğine yazık değil mi, sizin gibilerden ve sebep olduğunuz çocuklarınızdan uzak tutsun Allah biizm sevdiklerimizi

pedagoga gitsene madem çok seviyorsun çocuğunu eşini psikoloğa çocuğunu pedagoga götrüsene hanımefendi!!! niye vazgeçiyorsun, nasıl böyle bir yolu aklına bile getirebiliyorsun. o çocuğun geleceğine yazık değil mi, sizin gibilerden ve sebep olduğunuz çocuklarınızdan uzak tutsun Allah biizm sevdiklerimizi

saçmalama allahını seversen
kocişkosunun parasına yazık olur
kolay mı şu vicdansızların açtığı yaraları kapatmak allah bilir ne kadar terapi alması gerekecek
verirler mi o parayı
yemin ederim gece gece midemi bulandırdı konu sahibi
inşallah layığını bulursun

saçmalama allahını seversen
kocişkosunun parasına yazık olur
kolay mı şu vicdansızların açtığı yaraları kapatmak allah bilir ne kadar terapi alması gerekecek
verirler mi o parayı
yemin ederim gece gece midemi bulandırdı konu sahibi
inşallah layığını bulursun
benim de sinirlerim aşırı bozuldu ya. hayır üremesin böyleleri. !!!! millet çocuğuna ne eğitim vereceğini şaşırdı bir kısım da böyle öylesine doğuruyor. korunsunlar diyeceğim ama ona da para vermezler ya da Allah rızkını veriyor diye doğurur salar.
hayır yani ben kedimden ayrıldım hala ara ara ağlıyorum 3 yıl olmuş, çocuğundan nasıl vazgeçebilşiyor ya. hem de psikolog pedagog vs şansını kullanmadan. televizyonu satar ben yine yaparım bunu ya

Fake değilim ve gerçekten zor durumdayım bi anne olarak yazıyorum

İlk eşinizden olan çocuklarınızın biri 8 , diğeri 2 yaşında. İlk evliliğiniz ne zaman sona erdi , ne zaman tanışıp yeni biriyle yuva kurmaya karar verdiniz ?

İlk eşiniz bağımlıysa , son 3 yıl içinde mi bağımlı oldu ?

Diyelim ki oğlunuzu yurda verdiniz ; oğlunuzu yurda vermeden önce geri dönüşü olmayacak şekilde tüplerinizi bağlatacak mısınız ?

Siz ve sizin zihniyetinizdeki insanlar için, çocuklar yurda alınmadan önce bu operasyonun yaptırılması şartı getirilmeli ve çocuğun aylık bakım masrafları da sizlerden tahsil edilmeli.

** Sadece kadın için değil, buna rıza gösteren çocuğun babası içinde aynı operasyonun yaptırılması zorunlu tutulmalı.

Son düzenleme:
Pesi sira da tekrar hamile kalirsiniz. Ne de olsa bu adamdan da cocuk yapmalisiniz. Yoksa 3-5 seneye: tekme. Ayni sizin oglunuzu tekmeledigi gibi.

3 cocugu olan kadin nasil sevgiyi yeni tattim der ya! Hangi sevgi evlattan yuksek olabilir.

Oğlundan vazgeçme, çocuğun psikolojisi senin mutluluğundan daha önemli, ileride bunu kızın duyunca o da affetmez, çocuk belli ki yaşı ve duyguları gereği öyle davranıyor, bi psikiyatrist ve cocuk psikolog ile görüşün, oğlunu oraya mantıklı diye düşünüp yerleştirirken o çocuk terkedildim diyecek iyice kahrolacak, belli ki sende bunu istemiyorsun, yapma , onu sen dogurdun ve onun eğitimi, mutluluğu,huzurundan sen sorumlusun.

Faketir ya konu diyorum aklıma esra erol geliyor tr deki bir kesimin normalize ettiği bazı şeyler var vander diyorum
Sonra diyorum ki vizyonsuzluk diz boyu cidden ya
hayır bir de fake olması halinde konunun yok oğlum babasının gözünğn içine bakarak bilmem ne yapıyordan çıkması falan da kötü
Amann şikayet ederiz site yönetimi de adres bilgilerini ister olur biter

X