oğlumu hasta ettim :(

hidennisko

çiçekli böcekli :))
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
5.494
238
688
Sakarya
kızlar gecen yazmıstım ya sarıp sarmalamadan dısarı cıkarsam ne olur diye??
gördük ne olacagını..hasta ettim çocuuumu..
sürekli hapşırıyor..ara ara öksürüyor..
ve burnnu çok tıkalı..
bazı arkadaşların bebişleri hasta olmuştu..ne yapmıştınız..doktora gitmeme gerek var mı sizce..
ateş falan yok allahtan

öksürük varsa bence git bir doktora derim.
benim kızımda 3 ay 7 günlük. geçen gün ateşlendi. yüksek değil gerçi 37.8 oldu en fazla. doktorada gitmek istemiyordum antibiyotik verir diye. gittik. boğazı kızarmış enfeksiyon başlıyor dedi. antibiyotik verdi, kullanmak istemedim ama enfeksiyon kapmış ilerler dedi. benim kardeşimde doktor ona telefonla sordum verimmi diye. oda ver dedi, ilerler kesin kaptıysa dedi, zaten bebeklere verdikleri antibiyotiklerin emilimi kolay oluyormuş, karaciğeri yormaz bişey olmaz dedi. bizde 3 gündür kullanıyoruz.düzeldi çok şükür.
bence o nedenle sizde hemen bir doktora gidin, en azından hastalık başlangıcıysa başlarda tedavi daha kolay oluyor. ilerlerse daha zor olur.

çok geçmiş olsun canım bencede bi doktora git.en doğrusunu onlar bilir.inşallah en kısa zamanda atlatır pamuğun.

geçmıs olsun canım

benım oğlanında sureklı burnu tıkalı arada da oksuyo atesı yok Allahtan

doktora götür bencede bekletme en azinda öksürük surubu verir ve ilerlemesini engeller burnuda tikali damlada verir kolayca atlatirsin canim gecmis olsun

öksürük çok değil ama çok hapşırıyor..
ve de burnu çok akıyor.. :çok üzgünüm:
burdaki doktorlar antibiyotik vermiyorlar, iltihap ve ateş olmadığı sürece..klava:
bu akşam gözleyeceğiz..ateş olursa hemen götüreceğiz

Ben devlet hastanesine goturmustum antibiyotik verdi ama ara ara oksurugu var bizimki surekli hapsiriyor dogdugundan beri

çok keyifsiz kuzum..
burnu nasıl akıyor..
emmek istemiyor nefes alamıyor ya..
serum fizyolojik yapıyorum burnuna, o iyi geliyor..
gözünede steril su damlatıyorum çapaklanıp kapanmasın diye (

canım cook gecmıs olsun muhakkak doktora gotur ılaclardan o kadar da korkmamak lazım zamanı gelınce kullanmak gerek.

geçmiş olsun ama bencede doktora götür, sende görüp üzülüyosun bebişine de zorluk çektiriyosun.

canım geçmiş olsun.inşallah gece ateşi falan çıkmaz yavru kuşunun. gece sıcacık güzelce uyur,sabahada geçer inşallah.geçmezse bencede bi doktora götür.bebeklerde soğuk algınlığı önemliymiş.bizim doktor öyle söylemişti...

canım çok geçmiş olsun, tez zamanda geçer inşallah, insan hiç kıyamıo dimi, canım bence bi dra gidinde içiniz rahat etsin, hasta ettim diyede düşünme, bazen evde durduk yere bile oluyolar nasılsa, acil şifalar Ege'mize

geçmiş olsun canım... bi ara benim kızım da hapşırıyordu çok. hatta yeşil yeşil burun akıntısı da olmuştu. doktorunu aradım bi antibiyotik ismi söyledi onu kullandım ve geçti çok şükür. sen de götür ya da gidemiyorsan mutlaka bi telefon et doktoruna...

canım bugün inş.iyidir ege.geçmediyse arkadaşların dediği gibi dr götür.çok geçmiş olsun

canım benim kızımdada var...2 hafta önce burnu tıkanıp zor nefes aldıgında doktora göturduk...physiodose verdi...öksürük şurubu, baska ates düsürücünün 6 aydan önce kullanılmasını önermediklerini söyledi...2 haftadır burnu tıkalı, physiodose u verdiğimde rahatlıyor, burnundaki pislikler çıkıyor rahatlıyor, aradan zaman gecince tekrar aynı sey..ama son 3-4 gundur serumdan mı, yoksa verdiğim tamol isimli şuruptanmı(aşıları yapıldıgında kullanmam için vermişti doktor) kakası daha ishal halini aldı...çok az emiyor...

bugun biraz daha iyi sanki..
gece çok güzel uyudu,ama burnu hep tıkalıydı..
saatte bir kalkıp ateşini ölçtüm
hiç 36.3 ün üstüne çıkmadı..

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
BENİM KIZIMDA HAFİF HAFİF ÖKSÜRÜYORDU.
SONRA BİRGÜN ANİDEN ATEŞiDE ÇIKTI DOKTORA GÖTÜRDÜM SOĞUK ALGINLIĞI DEDİ YİNEDE ANTİBİYORTİK VERDi.
KULLANMADIM.
BURUN TIKANIKLIĞI İÇİN SÜREKLİ DAMLA KULLANDIM. ( Şükür açıldı )
UMARIM İLERLEMEZ. TIKANIKLIĞI DAMLAYLA AÇMAYA ÇALIŞ.
YOKSA RAHAT NEFES ALIP, YETERİNCE BESLENEMEZ...

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM.

benim doktorum antibiyotik vermemsti .. sadece deniz suyundan damla yazdi ..
götür mutlaka bi dinlesin doktor ne olur ne olmaz .gecmis olsun bidenem

haklısın erçekten burnu tıkalı olduğu için emmeyi redddediyordu
gerçi çok sık serum fizyolojik yapıyorum ama..
neyse inşallah hiiiççç hastalanmaz minikler..

benim doktorum antibiyotik vermemsti .. sadece deniz suyundan damla yazdi ..
götür mutlaka bi dinlesin doktor ne olur ne olmaz .gecmis olsun bidenem

bende bu sabah dayanamayıp gittim..
çünkü öksürük artmıştı..
ama hiçbirşeyi yokmuş, sadece burnu tıkalı olduğu için öksürük yaparmış..
sadece serum fizyolojik kullanın dedi..
Allah a şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…