• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumu hasta ettim :(

biraz moralim bozuldu ama kızlar..
çünkü muayeneden sonra tarttılar..
7.150 gr çıktı.
doktor iyi dedi ama benim pek hoşuma gitmedi killosu..
gerçi sağlıklı olsunlarda..

kiz normal kilosu :))))
anam nedir bu kilo takintiniz anlamiom haa
bebekleri sisirceksiniz kendiniz zayiflicaksiniz :D
benim oglumunda kilosunu fazla dedi 7.650 ama ben takiyomuyum :)))))

bana takılıyorlar zaten arada..
çocuuaa yedirmiyonda kendin mi yiyooon diye :((
anasına çekmemiş hiç diyenlerde var..
ne bileyim bende takılıyorum insanlar öyle dedikçeee

cnm hiç takma kafana kilolu olcakda noolcak sağlıklı olsun önemli olan o hem hareketlidir belki senin bebiş ege çok hareketli inanın altını zor alıyorum durmuo kereta o yüzdende kilosu fazla deil ama takmıyorum banada zayıf diyenler var hiçde zayıf deil intenetten bakıyorum normal sınırlar içinde kilosu insanlar herşeyi söyler hiç üzülme bence cnm...

bana takılıyorlar zaten arada..
çocuuaa yedirmiyonda kendin mi yiyooon diye :((
anasına çekmemiş hiç diyenlerde var..
ne bileyim bende takılıyorum insanlar öyle dedikçeee

insanların sözleriyle hiç ilgilenme! şaka yapayım derken bazan ne kadar zarar verdiklerini fark etmiyorlar. çocuk onların değil,senin. ve eminim sen çok iyi bakıyor ve gerekeni yapıyorsundur. bence için rahat olsun. artık oyun dönemine giriyorlar. kilo artışları önceki aylardaki gibi olmayacak. emmekten yada beslenmeden çok etrafındakiler ilgisini çekecek, dokunmak, öğrenmek isteyecek. kilosu belirlenen sınırların içindeyse endişelenilecek bişey yoktur, hatta biraz altındaysa bile.. ya da biraz üstündeyse de.. asıl obez olursa o daha büyük sorun. dert etmeden büyümesini izlemenin keyfini çıkarmaya bakmalısın bence.a.s ben de yarın aşıya götüreceğim bakalım ne diyecekler.:1rolleyes:

bebişinin iyi olmasına sevindim. hiç hasta olmasınlar, çocuklar hasta olacağına ben olayım daha iyi derim hep.
bebeğinin kilosuda normalmiş şekerim, pof pof kilo olunca noolucak,hareketini sınırlar o zaman. benim ilk bebeğim çok kiloluydu taşımaktan göğüslerimde kitle çıkmıştı.allahtan kendiliğindende geçti. yani fazla kilo hem bebeğe hem anneye zarar ;)

duygucum ege nasi oldu ? benimki bi haftada toparlamisti..
gecmistir ins

2-3 günde toparladı canım..
ama gecen cuma rutin kontrol ve aşiları vardı
orada reflü olduğu kararına vardı doktorsenağlama
kusmaları ve huzursuzluğu nedeniyle
bir şuruba başladık bakalım iyi gelecekmi??
2 aralık da mide ultrasonu çekilece
kapakçığa bakılacak..
ama iyiyiz şimdilik
inşallah azalacak oğluşumun kusmaları kısa zamanda
:hooray: :hooray:

Back
X