Yoldan birini cevir ,daha kolay olur bacimsu22 yaşında oğlum var. Namazında Allah korkusu olan biri ile evlenmek istiyor. Kendisine öyle biri, çevre de yakışıklı olduğunu söylerler oğlum diye demiyorum. Bir kaç talip oldu ama begenmedi. Kısmetin nereden geleceği olmaz diye buraya da yazıyorum.
Rainyyyy koooooooş. Ablacim bizim burda rainy var. Tam aradigin gelin.
Necdet oğlum,daha çok erken değil mi evlilik için?22 yaşında oğlum var. Namazında Allah korkusu olan biri ile evlenmek istiyor. Kendisine öyle biri, çevre de yakışıklı olduğunu söylerler oğlum diye demiyorum. Bir kaç talip oldu ama begenmedi. Kısmetin nereden geleceği olmaz diye buraya da yazıyorum.
22 yaşında oğlunuz bir okulunu tamamlasın, eline işini alsın, askerliğini yapsın, gezsin tozsun kazandığı parayla ayakları üzerinde dursun. Atlı mı kovalıyo ne aceleniz var?22 yaşında oğlum var. Namazında Allah korkusu olan biri ile evlenmek istiyor. Kendisine öyle biri, çevre de yakışıklı olduğunu söylerler oğlum diye demiyorum. Bir kaç talip oldu ama begenmedi. Kısmetin nereden geleceği olmaz diye buraya da yazıyorum.
22 yaşında oğlum var. Namazında Allah korkusu olan biri ile evlenmek istiyor. Kendisine öyle biri, çevre de yakışıklı olduğunu söylerler oğlum diye demiyorum. Bir kaç talip oldu ama begenmedi. Kısmetin nereden geleceği olmaz diye buraya da yazıyorum.
Ben şahsen ikna oldum gibi22 yaşında oğlum var. Namazında Allah korkusu olan biri ile evlenmek istiyor. Kendisine öyle biri, çevre de yakışıklı olduğunu söylerler oğlum diye demiyorum. Bir kaç talip oldu ama begenmedi. Kısmetin nereden geleceği olmaz diye buraya da yazıyorum.
22 yaşında oğlum var. Namazında Allah korkusu olan biri ile evlenmek istiyor. Kendisine öyle biri, çevre de yakışıklı olduğunu söylerler oğlum diye demiyorum. Bir kaç talip oldu ama begenmedi. Kısmetin nereden geleceği olmaz diye buraya da yazıyorum.