Sevgili Realist....Bildiğin şeyleri yazacağım üzülmemen adına ....
ınsan tabi ki evlatlarını ayırt etmiyor ama...Hiç bir evlat birbirinin aynı olmuyor....Ne huyları, ne kaderleri...
O kadar farklılıklar oluyor ki aynı evde, aynı terbiye, aynı görgü şaşırıyor insan. "Bu nasıl olur" diye?
Sanırım genler... Diğer büyüklerden huylar alıyor.
O yüzden hepsinin huylarının güzel ve aynı olmasını beklemek, kendimizi boşa üzmek demektir..
Hepinize Hayırlı Bayramlar
canım ablam ya benim oğlumda 3 yaşında henüz ama ben nedense onu severken kınalı kuzuuummm diye öpe öpe seviyorum aklıma her seferinde askere gideceği geliyor hani, bizde askerlere kınalı kuzu derlerya o yüzden demek istemiyorum şimdiden
senin mektuplarınıda şimdi gördüm ve hepsini bir seferde okudum ağlaya ağlaya hıçkırıkda tuttu eşim içierde uyuyo inşaallah gelip görmez halimi allahım kınalı kuzularına tez zamanda kavuştursun inş.günler su gibi gelsin geçsinde yüreğin yanmasın rabbim sabrını versin takip etcem mektuplarını
Realist yeni askerimizin sınavı nasıl geçti...
Hayırlısı olsun
Realistçiğim CANIM NE GÜZEL İKİNÇİ OĞLUN DA GİDİYOR ALLAH YARDIMÇILARI OLSUN BÜTÜN VATANI BEKLEYENLER İÇİN DUA EDECEĞİMMMMM:)
Haftaların, Ayların, Yılların su gibi akıp gitsin...Dönüşlerini kutlayalım ınşallah
Tüm asker yolu, okul yolu gözleyen,uzaktaki annelere, babalara, ailelere aynı dileklerimi yolluyorum
galiba siz yazdıkca ben ağlacağımmm çok güzel duygalarını ifade ediyorsun
inş teskeresinide görürsünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?