:çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok üzüldüm yazdıklarını okudukcaaaa beni ağlatın kıs senağlamasabah sabahhhh :çok üzgünüm:allahım tez zamanda kavuştursun oğlunuuuuu hayırlı teskerler dilerimmm ay kıyamam ben sanaaa innaki şu an ağladım ağlıyorummm oyyyyyyy yazamaycağım kelimeler yok olduuSevgili oğlum;kınalı kuzum daha henüz senin yokluğuna başedebilmeye alışmışken kardeşin de askere gitme kararı aldı.
Yani anlayacağın ikinci kez asker anası oluyorum.Yine midemde bir yumruk,günler sayılı,ağlamamak için kendini zorlayan bir ben olacak yakında.Sonra kardeşin de gittikten sonra çözüleceğim.Ev bomboş kalacak.Evi yuva yapan sizlermişsiniz meğer.
Allahım dayanma gücü versin.
En fazla koyan da
"Oğlum sen büyük bir ihtimalle kısa dönem olursun.Ağabeyinden önce dönersin.Komik ama ondan sonra gidip ondan önce dönersin",dediğimde
belki de donemem anne ay allah korusun"Belki de dönemem anne!..." demesi yüreğimi dağladı.
Ben kötü şeyler düşünmek istemiyorum.
Sizleri çok seviyorum.
ANNENİZ.
Sevgili oğlum;kınalı kuzum daha henüz senin yokluğuna başedebilmeye alışmışken kardeşin de askere gitme kararı aldı.
Yani anlayacağın ikinci kez asker anası oluyorum.Yine midemde bir yumruk,günler sayılı,ağlamamak için kendini zorlayan bir ben olacak yakında.Sonra kardeşin de gittikten sonra çözüleceğim.Ev bomboş kalacak.Evi yuva yapan sizlermişsiniz meğer.
Allahım dayanma gücü versin.
En fazla koyan da
"Oğlum sen büyük bir ihtimalle kısa dönem olursun.Ağabeyinden önce dönersin.Komik ama ondan sonra gidip ondan önce dönersin",dediğimde
"Belki de dönemem anne!..." demesi yüreğimi dağladı.
Ben kötü şeyler düşünmek istemiyorum.
Sizleri çok seviyorum.
ANNENİZ.
Sevgili ev hanımı.Oğlum karar aldı ama iş bulamadığı içindi.Hep askerlik şartını öne sürdüler işyerleri.
Şu an iki iş görüşmesi yapmakta.Eğer sonuç olumlu olursa nisana kadar gitmeyecek.Olumsuz olursa hemen gidecek.Hayırlısı Allahtan diyorum...
Masumum iyi dileklerin için teşekkürler canım.
Ufffff!...Özlemin büyüyor yine içimde..Arasıra böyle oluyorum.1O gün sonra buradasın inşallah dağıtım izninde.ınşallah kurrada yakın bir yeri çekersin de hafta sonları gelebilirsin..Çok özlüyorum...
Şimdi kardeşin de gidecek.Hala evraklarla uğraşıyor.Sabahtan gitti teslim etmeye,hala verememiş..
Kasımda o da asker....Aynı duyguları yeniden yaşayacağım....
Asker anası olmak çok zormuş be gülüm..Nerede asker görsem dönüp bakıyorum doya doya.Sanki seni görüyorum onlarda...
Duygular değişmiyor....
Sen gelene kadar kim öle kim kala.....
Sanki sen yanımızdayken ecel gelmeyecekmiş gibi....
Sizler gelince bayramım olacak benim..Belki yaşıma yakışmayacak çılgınlıkla karşılayacağım sizleri...
Beni hiç böyle görmediğinizi düşüneceksiniz belki...Haklısınız ama siz de hiç askere gitmediniz daha önce...Ve siz hiç sizsiz kalmadınız........
Yavrularım ne çabuk büyüdünüz..Zaman kavramını yitirmiş durumdayım...
Daha ne zaman okula başlayacaklar derken şu geldiğimiz zamana bakın....
Herşeye rağmen mutluyum,mutlusunuz,mutluyuz......
Allah bu mutluluğumuzu bozmasın ınşallah!.........
Esmer güzeli duygularımı paylaştığın için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?