Oğluma mektup (1)

realistim oğluşun gelmiş gitmiş bile.biraz olsun hasretlik gidermişsiniz .ne güzel allah bozmasın aranızdaki yakınlığı.
çoğu gitti azı kaldı canım.beş ayda carcabuk gececek inan.yeterki sağsağlim gelsinler.
öpüyorum benim güzel vefalı ennem.

Yavrularıma
Canlarım,yavrularım.Bazen tiryakinin sigarası gibi vuruyorsunuz beynime...Apansız zamanlarda,yüreğimi burkuyorsunuz...
Bazen bir ses,bir koku hatırlatıyor sizleri bana....
O zaman diyorum ki"sabır bitecek,gelecekler bir gün..Sarılacaksın onlara,zaman duracak,dünya bir yana sen bir yana.....Hiçbir şeyin önemi olmayacak o gün......
Güneş pırıl pırıl doğacak,kuşların cıvıltısı huzurla dolduracak içimi,hiçbirşey beni sinirlendiremeyecek,hiçbir şeye üzülmeyeceğim o gün....
O gün ben ikinci kez anneniz olduğumu kayıtsız şartsız hissedeceğim.ılki doğduğunuz gündü.....
Artık yavaş yavaş yuvadan uçma zamanı.Bunu asla unutmayacağım ve aynı çatı altını paylaşmanın hazzını yaşayabildiğim kadar yaşayacağım.......
Sonra.....sonra herkes kendi kanatlarıyla uçacak.......
Ben büyük bir keyifle izleyeceğim......
Siz yaşantımın manası....siz küçücük dünyamda,kocaman bir mutluluksunuz....
Hayatımda yaşadığım en güzel günlerde hep siz vardınız...ınşallah bundan sonra da olacaksınız....Sizleri çok seviyorum canımm yavrularım benim...

Her şey gönlünce olsun Realist...
Onların evden gidecek olmalarına hazır olman güzel. Çünkü o kadar zor ki anlatamam yaşamak lazım.Yüreğini ferah tut. Seni öpüyorum

yüreğine sağlık
ellebete birgün herkes yuvadan uçacakkk
bizler nasıl yuvamızda uçtuksa yavrularımzda uçacakkk
hayırlısıylaaa olsun inşyerimseniben

ahh Realistcim;

hafta sonu kulaklarını çınlattım, hissettin mi bilmem..
3-4 asker arkadaş bebek aramızı indirmemize yardımcı oldular. koşturarak geldiler yanımıza.. dedim ki realistin oğlu olabilir mi bunlardan biri.. değilse de bunlar da bir annenin yavrusu işte, kuzusu bir annenin bunlar da...
sevgiler...

Sevgilicocostar oğlum kıbrısta devam ediyor vatani görevine.ılgine teşekkürler ama her asker benim evladım şu an....

arkadaşım dostum allah kavuştursun nasılsın ii demi kendine ii bak güzel günler senin olsun

Teşekkür ediyorum Esmerim..
Alahın izni ile bir ayımız kaldı ufak oğlum için.Üç ay da büyük oğlum için var.Ben bitti gözüyle bakıyorum artık....

Güzel yavrum,kınalı kuzum;Bugün de sana bir mektup yazmak geldi işimden.Uzun zamandır yazmadığımı farkettim.Demek ki ayrılığa da alışmışız artık.Allah can sağlığı versin yeter ki!...
Senin de kaldı 2,5 ayın.Eğer iznini kullanabilirsen 3 ay yapıyor.
Sana izin verirlerse kardeşini almaya gideceğiz inşallah ızmir'e...
Yemin törenine gidemediğimiz için ,içinin buruk olduğunu biliyorum.Her ne kadar bu jestin ona iyi geleceğini düşünsem de,kalbinin bir tarafaında o kırgınlık hep olacak biliyorum.Nereden biliyorsun deme,biliyorum.
Çünkü o bana çekmiş.Aynı duyguları yaşıyorum onunla.Bunun için zaten onunla anlaşamamamız.Biz aynı kutupuz.O yüzden birbirimizi itiyoruz.
Seninle de zıt kutubuz......
Bu böyle....
Seni de,onu da çok özledim.....
Bu kadar zaman geçti.Artık sona yaklaştık...Sizlere kavuşmayı beklemek bile çok güzel....
Önümüzde güzel bir yaz ve koskoca bir ömür var inşallah....
Görüşmek üzere seni öpüyorum canım yavrum..

benimde kardeşim askerde ablacım
günler nasılda akıp geçiyor değil mi
oy o benim dilocanım
rabbim hepsini esirgesin korusun
ağustosta bizi kavuştursun...

Amin canım.Benim öteki oğlum da temmuzda teskere alacak Allahın izniyle...Rabbim hepimizi hayırlısı ile kavuştursun ınşallah..

Realist canım, az kaldı özlemlerine. O güzel anne duygularını bizimle de paylaştın. Herşey gönlünce olsun güzel anne....... Anneler günün kutlu olsun

Yeşilim ve Esmeri güzelim...Bana aylar boyunca destek verdiğiniz için teşekkürü borç biliyorum.Sizler çok güzel yürekli insanlarsınız.Bu güzel bu mübarek cuma gününde,Allahtan sizin için sağlık,mutluluk,ve huzur diliyorum.Allah sevdiklerinizden ayırmasın.Yolun sonuna geldik sayılır.Bir oğluma geçici de olsa kavuştum saytılır.Diğerini almaya gidiyoruz yarın.Sevgiler.

Aldık ve geldik.Hasret bitti.....Allahıma şükürler olsun.Oğlum kilo almış.Güzelleşmiş.Askerlik yaramış doğrusu!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…