Oğluma mektup (1)

Sevgili Yeşilim ve sevgiliLereenim;sonsuz teşekkürler canım.Allah asker annelerine sabır versin diyorum.....Zaman bir şekilde akıp gidiyor.....
Ayrıca bu vatan için toprağa düşmüş askerlerimize (şehitlerimize) de Allahtan rahmet diliyorum...

Bizler de Şehitlerimize Allahtan Rahmet, yaralılara şifa, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Tekrar gözün aydın canım

Bitti çok şükür bitti.Büyük oğlum da askerliği bitirdi.Benden mutlusu yok bugün.Bugün bütün dünyaya haykırmak istiyorum sevincimi...
İki oğluma da kavuştum.Allah herkesi evladına kavuştursun İnşallah...
Bir yıl kabustu...Çok şükür bitti...

Gözün aydın hatta ailece gözünüz aydın canım...İnşallah bundan böyle yine huzur içinde olursunuz

canım ya gözün aydın allah sağlık sıhhatle kavuşturmuş sana evlatlarını bundan sonrasındada bahtları açık olsun inşallah .bende şimdiden oğlanlarımın askerlik derdine düştüm valla . oysaki daha çok küçükler ama içimizde yaşattığımız sorun çok büyük .
allah hiçkimseyi evldından ayırmasın inşallah

Yeşilim ve tria iyi dilekleriniza canıyürekten teşekkür ediyorum...
Sevgilitria,zaman göz açıp kapayana kadar geçiyor.Evlagtların sağlıklı ve hayırlı olurlar inşallah.

rabbim bundan sonra ayırmasın
hayırlara erişsinler bundan sonraki hayatlarında inşaAllah:)

7 yıl geçmiş aradan ....

Evet koskoca 7 yıl geçti. İki oğlum da 2015in ağustos ve eylul aylarında olmak üzere 15 gün ara ile evlendiler.Artık koskocaman bir aileyiz. Ve bir aylık da babaanne oldum şükürler olsun Rabbime.

Evet koskoca 7 yıl geçti. İki oğlum da 2015in ağustos ve eylul aylarında olmak üzere 15 gün ara ile evlendiler.Artık koskocaman bir aileyiz. Ve bir aylık da babaanne oldum şükürler olsun Rabbime.
MaşaAllah size... Daha güzel günler görmenizi nasip etsin Rabbim.. Sevdiklerinize hayırlı sağlıklı uzun ömür versin Allah'ım inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…