- Konu Sahibi _Bertaraff
-
ben de sameti çok severdim ama sakın samet düşünmeyin. samet ismi tek başına konulmaz.
Allahın isimlerinin tek başına isim olarak koyulması yasaklanmıştır.
gerçekten miiilk kez duyuyorum canım.. Söylediğin iyi oldu ama hep Samet istemişimdir.. Birgün nasip olursa yanii MehmetSamet olabilir ozamann :)
Samed yerine Abdussamed seklinde kullanilabilir yalnizca(AbdulkerimAbdulkadirAbdurrahim vs) diye biliyorum cnm
öneriler için teşekkürler.. isim konusunda karışmış durumdayım 1 ay önce beğendiğim isim, şimdi güzel gelmiyor.. öyle derlerdi de inanmazdımkağan doruk kayra ailelerde var bizim taraflar kalabalık olduğu için her şey mevcut :) Can ismi çok mu kısa olur sizce, tek isim istiyoruz soyadımız ne uzun ne kısa orta kıvam, ama söylendiğinde uyumlu gözüküyor.. ''Can'' isimliler iyi karakterdedirler inşallah hiç tanıdığım yok o isimde..
Ben de5,5aylık hamileyim ve isim konusunda aynı hislerdeyim.
* bana yakın gelen eşime yakın gelmiyor, ona yakın gelen bana gelmiyor.
*iki hafta önce ayılıp bayıldıgım isim sonradan "yaaani eh işte oluyor"
* soyisim kısa, ama ben kısa isim seviyorum, o zaman da isim soyisim söylenince şaşaalı olmuyor:)
çok zor..
alp, mert, eren, erdener ismi ailemde var(sevdiğim isimler olup)
uras(mutluluk, talih şans), utku (zafer, başarı), mete(Hun imprtru,soylu), arel(temiz, dürüst kimse) de bu ara hoşuma gidenler.
eşim de heper(hiç sevmedim),ilker,sercan, çevik gibi isimler söylüyor ki uff çok fena
isimde Türkçe karakter(ş,ğ,ı,ç vb.) olmasa iyi olur yaklaşımımız olduğu için çağan(bayram, şenlik) ismi ikinci planda.
Baran, Batu(Galip), Eray, Eralp, Doğa
ben de karar veremedim ama sevdiğim sevmediğim bu ara konuşulanları yazayım dedim.belki sana fikir olur.
ben de burayı takip ederim, belki benim oğluma da isim çıkar
öneriler için teşekkürler.. isim konusunda karışmış durumdayım 1 ay önce beğendiğim isim, şimdi güzel gelmiyor.. öyle derlerdi de inanmazdımkağan doruk kayra ailelerde var bizim taraflar kalabalık olduğu için her şey mevcut :) Can ismi çok mu kısa olur sizce, tek isim istiyoruz soyadımız ne uzun ne kısa orta kıvam, ama söylendiğinde uyumlu gözüküyor.. ''Can'' isimliler iyi karakterdedirler inşallah hiç tanıdığım yok o isimde..
ben ulaş adını çok severim.hep karizmaymış gbi gelir ulaş adındakiler:) benm oğlum olursa arhan koymayı düşünürdüm heralde...ileriki zamanda üzerinde güzel durack ağır b isim isterm ben erkek çocuklarda e isimleri onları yansıtır mantğna da inanırım.demir,aslan...fila sonlarına bey geldği zmn gayet hoş bna göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?