- 23 Mart 2010
- 2.968
- 31
-
- Konu Sahibi ipektuncer
ben de kızıma mobilya beşik kullandım ama üç kademeli falan değildi..6-7 aylık oldu mu ayağa kalkmaya başlamıştı iyi hatırlıyorum hatta sabahın 5 inde yatıığı odadan beşikten sarktığını görünce yatak odamız karşısındaydı kaçkere koşarken dizimi vurmuşumdur "aman düşercek" diye..
bence park yatakta yatmaya devam etsin yürüyene kadar.park yatak aşağı kademeye indirilip yatırılıyor diye biliyorum çünkü..yani 1-2sene için beşik gereksiz bence bir daha çocuk düşünmüyorsanız..arabalı yatak güzel seçim .ben 4 yaşına kadar yatırdım beşiğinde o da ayakları falan sığmıyordu artık şimdi bazalı yatağında yatıyor..beşiğimi sağolsun misafir çocukları kırdı;tamir edilirse kullanırım yok edilmezse park yatak alacağım inşallah ama ayriyeten beşiğe hiç gerek yok o da ablası gibi bazalı yatakta yatar inşallah şimdiden bekliyor çünkü yatağı
aklinizi karistirmak gibi olmasin ama satis temsilcisi arkadas bu yatagi size satmak istemis ve satmis.
ve sanirim cocuk sahibi degil arkadas.
korkuluklardan kafasi cikar,uzerinden atlamaya calisir falan filan diye baya bi zirvalamis.
7 aylik bi bebek icin bu yatak hic mi hic uygun degil.
uyku sirasinda binbir sekle girerler ki sizin de bilmeniz gerekir.
emekleme caginda yataktan kalkmaya calisip dusebilir ve buna benzer bir suru tehlike.
bebekler icin uygun degil bence.
eger imkaniniz varsa degistirin derim.
Biraz mırın kırın ederler ama değiştirme imkanım var tabi.
Araba yatağın kenarına joker mağazalarında yatak desteği vs satılıyormuş. Sadece arabalı yatağa özel değil tabi, genel kullanım için.
Park yatak zaten bir beşik, 2. bir beşik anlamlı mı bilemiyorum.
Of çok karıştı kafam. Öte yandna güvenlik herşeyden önemli. Siz bu ayarlanabilen beşiklerden kullandınız mı?
Kızımın zamanında yoktu, şimdi kademeli beşikler çıkmış. Veya vardı, ben görmedim.
Yatak alta iniyor, parmaklıklar yüksek kalıyor epeyce, sarkması düşük ihtimal, bir bakın yeni modellere.
PArk yatak ben d evar, o da kademeli. Ama çok derin olmuyor gene de. En fazla 1 sene kullanır. Arabalı yatağa linkten baktınız mı, kaç yaşında koyabilirim sizce o yatağa?
Biraz mırın kırın ederler ama değiştirme imkanım var tabi.
Araba yatağın kenarına joker mağazalarında yatak desteği vs satılıyormuş. Sadece arabalı yatağa özel değil tabi, genel kullanım için.
Park yatak zaten bir beşik, 2. bir beşik anlamlı mı bilemiyorum.
Of çok karıştı kafam. Öte yandna güvenlik herşeyden önemli. Siz bu ayarlanabilen beşiklerden kullandınız mı?
aklinizi karistirmak gibi olmasin ama satis temsilcisi arkadas bu yatagi size satmak istemis ve satmis.
ve sanirim cocuk sahibi degil arkadas.
korkuluklardan kafasi cikar,uzerinden atlamaya calisir falan filan diye baya bi zirvalamis.
7 aylik bi bebek icin bu yatak hic mi hic uygun degil.
uyku sirasinda binbir sekle girerler ki sizin de bilmeniz gerekir.
emekleme caginda yataktan kalkmaya calisip dusebilir ve buna benzer bir suru tehlike.
bebekler icin uygun degil bence.
eger imkaniniz varsa degistirin derim.
şimdiki beşik tiplerini araştırmadım ama 6 sene önce alınan mobilya beşiğin parmaklıkları plastikti ve becerikli kızım nasıl yaptıysa bilmiyorum başını o parmaklıkların arasına sıkıştırmayı başarmıştı hatta parmaklıkları çıkarmayı bile başarmış...bebekj milletine akıl sır ermiyorDDDD
canım benim yazdıklarım yatak tercihi hakkında değil ama kafama takılan bişey oldu... neden bebeğini bu kadar küçükken farklı bi odaya ayırmak istiyorsun.. 0-2 yaş arası güvenli bağlanma için çok önemli.. diğer odada sesini duymasan ya da biraz geç duysan bu bebeğin için sıkıntı oluşturabilir.. zamanı gelmeden tuvalet eğitimi veren annelerin çocukları ilerde çok sıkıntı yaşıyorlar bence odayı erken ayırmak da çocukta sıkıntı yapabilir.. benim oğlum 22 aylık ve ben daha 4 yaşına doğru ayırmayı düşünüyorum...bence sen de birkez daha düşün..
4 yaş odayı ayırmak için çok geç.4 yaşından sonra istesende ayıramayacaksın
1 yaşını 2 ay geçe büyük oğlum,1 yaşını 4 ay geçede küçük oğlum tuvaletini öğrendi.hiç bir problem yaşamadık.kaçırma durumları da olmadı.şu an biri 22,diğeri 18 yaşında.
1 yaşlarında ikisininde odasını ayırdım.