Evet ya :) ya benim ki hiç dinlemiyor bile beni bi merak edip gülüp geçiyor kaçıyo direk. Makineyi boşaltamıyorum o uyanıkken. ve düşüp canı acıdığı şeyi hani diyorum korktu bidaha yapmaz, ama ısrarla yapıyo:)
Aynı benim oğlumu anlatmışsın canım. Ama inan ki geçici bi süreç. 5 yaşına geldi hala hareketli ama en azından neyin tehlikeli olduğunu kestirebiliyor artık. 4 yıldır yazın sıcagında bile cam açmadım evde. Ne zaman açsam camda yakalıyordum çünki. Tek duam o zamanlar oğlumun basına bişey gelmeden büyümesiydi inanır mısın. Cok zor zamanlardı. Ama inan ki geçiyor hatırladıgında gülüyorsun hatta yaptıklarına. Hala çok hareketli yaramaz ama tehlikeyi az cok kestiriyor ona göre yapıyor yaramazlıklarını. Sende sabret geçicek..Ağlayarak yazıyorum kızlar . 20 aylık oğlum var cok hareketli. Cok tehlikeli seyler yapiyor ve bana aşırı düşkün hatta bağımlı
4 yasında bi kızım da var. Oğlumun başına hergün bi iş geliyor düşüyor ve ciddi düşmeler bunlar. En son iki gun once akşam benim ihmalim yüzünden cok kötü bişey oldu. Kırık aynanin üstüne atti kendi ayna dikine duruyordu. Resmen kafasinin enseye yakın bölüm kesildi çocuğun yuvarlak şekilde. Cok kotu oldu saçları bile gitti ordaki .
Cok kötüyüm iki gündür özellikle. Bakamadığımı düşünüyorum artık. Gözümün önünde bile bişey oluyor cocuğa.
Kanepeye cıkıp cama çıkıyor hiç bişey yapmasa. Dengesini kaybedip cama doğru kaç defa düştü. Kanepenin arkasina düşmüştü bikere tabi ben bi anlık odadan çıktığımda oluyor bu. Gece uykudan kalkıp cama gittiği bile var (ev alt kat) doğru düzgün uyumuyor zaten
Kimseden maddi manevi destek yok. Tam tersi düşünce herkes üstüme geliyor eşim dahil.
Zaten haklılar da artik bu kadar düşme kafa göz şişmesi kanamalar normal gelmiyor banada..
İnsanlarda ne şımarık cocuklar var ama hiç duymuyorum küçücük odada başına böyle şeyler geldiğini..
Bugün kv geldi işte o senin canın bişey olsa senin canın daha cok yanar çocuğu da alırlar elinden gibisine getirdi lafı.. devlet bakamayınca alıyor ya..
evdeki tehlikeli şeyleri at yerinde durmuyor kaç tane büyüttüm böylesini ilk defa gördüm vs dedi iyi niyetliydi ama ben cok kötü oldum. Bikere onlara bıraktığımda bile daha 5 dk geçmeden düşüp dudağı patlamıştı kv ozaman da çok kötü olmuştu kalabalıklar bide evde.
Çok bunaldim dertleşmek istedim sadece kızlar patlayacağım yoksa yorum yazmayabilirsiniz de.. okuduğunuz için teşekkür ederim içimi dökmek iyi geliyor..
Aynısı bana da oldu. Mobilyaların köşelerine korumalık takmamıza rağmen çenesini alttan vurdu düşüp. Ağzı kan revan içinde kaldı. Bazen ne yapsak da olacağı varsa oluyor.Bütün önlemleri aldığım halde bugün çocuğumun eli kesildi.
Plastik sıvı sabunluğu tutarken onunla düştü ve plastik elini kesti, düşünün.
Halbuki tüm cam, porselen ve mikaları kaldırdım evde herhangi bir tehlike olmaması adına.
Oluyor böyle şeyler, oğlunuzu biliyorsanız lütfen evi ona uygun dekore edin.
Mümkün mertebe gözünüzün önünden ayırmayın ve 2 metre yükseklikten aşağıda ulaşacağı ilaç, bıçak, deterjan vs bulundurmayın ya da kilitleyin.
7 yaşından önce teşhis konulmuyor, normal kabul ediliyormuş. Ben oğlum için Aralık sonunda sormuştum.Bence bir psikiyatriste gösterin , hiperaktif olabilir.
Allah kolaylik versin,en iyisini yapiyorsnuz sonradan bizde yardim ettik olur.Amiin canim. Zaten kv görümcelerin bu lafları yuzunden asla yardımlarını da istemiyorum onlara kalsa bakarlar da burnumdan getirerek ama. Ben ev işi vs için çok parcalıyorum kendimi ama artık ayrılmayacağım başından çocuğumun en azından bi süre.. pis ortamda da büyümez cocuk ama ne yapayım cok kaptırıyorum kendimi .
Akşamda 12de yatar sabah 7-8 kalkar. Ne ara ne yapayim ben bilmiyorumm ki . Birazdan kalkıp temizlik ve yemek işini halledeyim diyorum uyuyamadım bari işe yarasin...
Genelde atıştırmalık tarz da yiyorum evet ama süt peynr vs yerim cok..
Eşim 2 işte çalışıyor geç geliyor eveeğ
Ben sizi başka bir üyeyle karıştırdım sanırım o yüzden görümceden falan bahsettim kusura bakmayınGenelde atıştırmalık tarz da yiyorum evet ama süt peynr vs yerim cok..
Eşim 2 işte çalışıyor geç geliyor eveeğer aramiz limoniyse hele ki daha çok gelir üstüme
Ay o benim evetBen sizi başka bir üyeyle karıştırdım sanırım o yüzden görümceden falan bahsettim kusura bakmayınBir tane hanımefendi vardı manyak görümceleri televizyon izlemek için sürekli kadını rahatsız ediyorlardı o üye siz misiniz
Rica ederiz yeter ki kendinizi üzmeyinKızlar alıntı yapamadım tüm mesajlari ama hepsini okudum tek tek hepinize çooook teşekkür ederim iyiki varsiniz önerileriniz içinde ayrıca teşekkür ederim ❤
Geçmiş olsun.Ara sıra hepimiz böyle dönemlerden geçmişizdir emin oldu.Benim oğlumda çok hareketli bi bebekti.Evi ona göre ayarladım.Süs eşyalarını kaldırdım.Cam sehpayı attım.Tv ünitesi dahilAğlayarak yazıyorum kızlar . 20 aylık oğlum var cok hareketli. Cok tehlikeli seyler yapiyor ve bana aşırı düşkün hatta bağımlı
4 yasında bi kızım da var. Oğlumun başına hergün bi iş geliyor düşüyor ve ciddi düşmeler bunlar. En son iki gun once akşam benim ihmalim yüzünden cok kötü bişey oldu. Kırık aynanin üstüne atti kendi ayna dikine duruyordu. Resmen kafasinin enseye yakın bölüm kesildi çocuğun yuvarlak şekilde. Cok kotu oldu saçları bile gitti ordaki .
Cok kötüyüm iki gündür özellikle. Bakamadığımı düşünüyorum artık. Gözümün önünde bile bişey oluyor cocuğa.
Kanepeye cıkıp cama çıkıyor hiç bişey yapmasa. Dengesini kaybedip cama doğru kaç defa düştü. Kanepenin arkasina düşmüştü bikere tabi ben bi anlık odadan çıktığımda oluyor bu. Gece uykudan kalkıp cama gittiği bile var (ev alt kat) doğru düzgün uyumuyor zaten
Kimseden maddi manevi destek yok. Tam tersi düşünce herkes üstüme geliyor eşim dahil.
Zaten haklılar da artik bu kadar düşme kafa göz şişmesi kanamalar normal gelmiyor banada..
İnsanlarda ne şımarık cocuklar var ama hiç duymuyorum küçücük odada başına böyle şeyler geldiğini..
Bugün kv geldi işte o senin canın bişey olsa senin canın daha cok yanar çocuğu da alırlar elinden gibisine getirdi lafı.. devlet bakamayınca alıyor ya..
evdeki tehlikeli şeyleri at yerinde durmuyor kaç tane büyüttüm böylesini ilk defa gördüm vs dedi iyi niyetliydi ama ben cok kötü oldum. Bikere onlara bıraktığımda bile daha 5 dk geçmeden düşüp dudağı patlamıştı kv ozaman da çok kötü olmuştu kalabalıklar bide evde.
Çok bunaldim dertleşmek istedim sadece kızlar patlayacağım yoksa yorum yazmayabilirsiniz de.. okuduğunuz için teşekkür ederim içimi dökmek iyi geliyor..
Açıkladım diğer yorumlar da cok sacma bi olay ama basiretim bağlandı sanırım. Kırık olarak durmuyordu zaten sağlamdı tuz buz oldu kalan bi parçanın üstüne attı kendini bi anda. kucağıma o an almadım diye sinirlendi.Kırık aynanın ne işi vardı orda ? Kırıldıysa at kapının önüne. Çocuğum çok hareketli diyen sizsiniz,bunu bile bile böyle bir ihmalkarlık kabul edilemez. Çocuk hareketli olmasa bile evde çocuk varsa her türlü kaza riskine karşı kırılan aynayı anında yok etmeniz gerekir. Diğer kısımları bilemem ama bu bana yetti,başlıkta haklı olabilirsiniz. Mesele çocuğu yapmakta değil,bakmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?