Oğlum ve kreş konulu bir sürü konu açtım, bu da vol 34556 oluyor belki ancak asıl sorun eşimle fikir uyusmazligimiz ve onun oğlumu kreşe gondermek yerine annesinin bakmaya devam etmesi yönündeki israrciligi. Ocak 2019 doğumlu oğlum geçen yıl ağustos sonundan beri öncelikle yarım gün son 2 ay tam gün olmak üzere kreşe gidiyor ancak 2022 başladığından beri hiç okula gitmedi. Sürekli hasta oldu ve çok sık antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Zaten ağustosta beri iki hafta okula gittiyse diğer hafta gidemedi. cocuk dr muz da oglum sürekli hastalandigi ve ennson orta kulak iltihabı geçirdiği için kreşe en az 1 2 ay ara verin dedi. Oğlumun evde olduğu zamanlarda kayinvalidem bende bakıyor. Evi uzak olduğu için h.ici bizde kalıyor. Bn de öğretmenim, zaten 2 haftadır evdeyim. Bu hafta oğlumun kresi açık olmasına rağmen göndermedim iyice dinlensin dedim. artık yarın okula başlatmak istiyorum ancak eşim kesinlikle istemiyor. Çocuk gene hasta olacak ne gerek var bile bile göndermeye, hem covid vakaları da pik yapmış durumda, annem gelip baksin işte diyor ancak kv nin bakımından memnun değilim ve bu u la ilgili de milyon tane sebebim var ama kabaca sürekli tv açık olması, hijyen sorunu, çocukla ilgili her şeyin en iyisini ben bilirim 4 çocuk büyüttüm havaları , çocukla inatlasip onu kızdırmayı eglenceli bulması ve bunu oglumla daimi iletişim şekli haline getirmesi diyebilirim. Eşime bunları açık açık söylediğimde abarttigimi söylüyor ve üstü kapalı nankörlük yaptığımı, pek çok insanın böyle bir imkanı olmadığını, mecburiyetten çocuklarını bu yaşta kreşe yolladiklarini söylüyor. Bir eğitimci gözüyle kresin oğlun üzerindeki olumlu etkilerini görebiliyorum ancak eşim, kv ve hatta kendi annem gözünde yanlış yapıyorum, özellikle covid ve salgın hastalıklar cirit attığı bir dönemde gönderdiğim için. Eşim annesini çağırmış bile hatta , ben de sinirlendim nihai bir karara varmadan niye çağırıyorsun ben çocuğu yarin göndereceğim dedim o da ayıp olur gönderme diyor. Sonuç olarak metazori dediğini yaptırmış olacak. Sinirim bozuldu rahatlamak ve fikir almak için yazmak istedim...