• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglum su çiçegi oldu yardım

sebmrey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
369
0
46
38
İstanbul
selam arkadaslar bir kaç hafta önce oglum su çiçegi geçiren komsumuzun oglu ile temas etmişti ne biz ne onlar bilmiyodu tabi aksamına ögrenmiştik.bir kaç gündür oglum da bir huzursuzluk vardı az önce giydirirken bir kaç tane döküntü gördüm dilinde kafasında bi
de koltuk altında birazdan eşim gelecek doktor a götürecegiz aranızda çocugu su çiçegi geçirenlerde tecrübelerini yazarsa çok sevinirim çok korkuyorum çünkü

Benim oğlumda 2 yaşındaşuan.. pazar günü su çiçeği çıkardı..Hemen doktora götürdüm.Kaşıntısını almak için krem ve şurup verdi.Ateşi de 37.8 in üstüne çıkmadı Allaha şükür benim en çok korktugum ateştir çünkü.Daha önce iki kez havale geçirmişti..Kolay atlatıyo şimdilik.Aşısını yaptırmamıştık halbuki

internetten araştırdım banyo yapmasında bi sakıncası yokmuş.Ben ılık suyla dün yıkadım kaşıntısını hafifletti.

Dikkat et kaşımasın çünkü iz kalıyor..

Benim oğlumda 2 yaşındaşuan.. pazar günü su çiçeği çıkardı..Hemen doktora götürdüm.Kaşıntısını almak için krem ve şurup verdi.Ateşi de 37.8 in üstüne çıkmadı Allaha şükür benim en çok korktugum ateştir çünkü.Daha önce iki kez havale geçirmişti..Kolay atlatıyo şimdilik.Aşısını yaptırmamıştık halbuki

internetten araştırdım banyo yapmasında bi sakıncası yokmuş.Ben ılık suyla dün yıkadım kaşıntısını hafifletti.

Dikkat et kaşımasın çünkü iz kalıyor..

geçmiş olsun size de okullarda çok salgın mıs bu ara bize bulastıran çocugun okulunda sınıfın yarısı su çicegi olmus benim oglumunda ateşi su an yok işallah bizde kolay geçiririz kasımasını önlemeye çalısıyorum ben küçükken kasımısım alnımda küçük bi hatırası var çok tesekkür ederim

Back