Oğlum sen gideli 1 sene oldu

nihancım daha önceden biliyodum olayı ama inan şu anda o kadar kötü oldumki ALLAH sabır versin sana canım cennette kavusursunuz inş

allah sabır versın çok duygulandım ınşallah kavuşacaksınız cennete..allah yardımcın olsun...

canımbenım ya ınan gozlerım dolarak okudum melegınle cennette kavusucaksın ınsallahçç

Allah razı olsun kk nın iyi kalpli bayanları sağolun
Allah kimseye yaşatmasın.

ağladım yazdıklarını okurken canım... başın sasğolsun... inşallah cennette kavuşursunuz meleğinle bitanem...yazacak bişey bulamıyorum boğazım düğüm düğüm... ama acını gönülden paylaşıyorum canım...

nihancım bitanem bilmiordum ben yhaaaa allah sabır verisn fıstığımmm hayat işteeee neler getirecek bize bilemioruz kiii

dünyada bir bebeğin annesinden sonsuzluğa kopup gitmesi kadar beni yaralayan bir acı yok sanırım

allah sana kat kat sabir versin arkadasim basin sag olsun cok zor dayanilmaz bir aci insallah cennette kavusursunuz baska sozcuk bulamiyorum ne denir bilmiyorum allah sabir versin sana ve esine

allah dayanma gücü versin canım..başın sağolsun.

allahım sen evlatlarımızı koru nerde varsa zorda olana yardım et.evlat acısı çektirme rabbim.amin

allah sana sabır versin kardeşim çocuğunla elbet buluşacaksın bunu bil ve o anı sabırla bekle (

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki.bende ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybettim.oğlumu doğumundan sonra görebildim ve birde onu defnetmeden önce gördüm.üzerinden 5 yıl geçti.şimdi bir oğlum daha var ama inan burnumun direği sızlıyor.gördüm,dokundum,kokladım ya..içim yanıyor.bu acının tarifi yok.allah sabrımızı artırsın..onlar şimdi cennetin en güzel yerindeler.bizim şefaatçimiz olacaklar inşallah...

bütün yazacagim kelimeler hickiriklarima karisti.. ne diyecegimi bilemedim .. acini ben seni bebegini hic tanimazken bu kadar derinde hissettim , rabbim sana bin kat sabrini versin.. su an dua ettim senin icin cennette ona kavus ve doya doya hasret gider diye.

okumak bile yaktı kavurdu içimi...acıttı,ağlattı... yaşadığımı düşünemiyorum bile...Allah sabır versin arkadaşım ne denilebilirki bu durumda??? umarım isyan etmeden atlatabilirsin bu acıyı...

Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden
Güzel dularanız için
Çok şükür isyan etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…