allah sana kat kat sabir versin arkadasim basin sag olsun cok zor dayanilmaz bir aci insallah cennette kavusursunuz baska sozcuk bulamiyorum ne denir bilmiyorum allah sabir versin sana ve esine
canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki.bende ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybettim.oğlumu doğumundan sonra görebildim ve birde onu defnetmeden önce gördüm.üzerinden 5 yıl geçti.şimdi bir oğlum daha var ama inan burnumun direği sızlıyor.gördüm,dokundum,kokladım ya..içim yanıyor.bu acının tarifi yok.allah sabrımızı artırsın..onlar şimdi cennetin en güzel yerindeler.bizim şefaatçimiz olacaklar inşallah...
bütün yazacagim kelimeler hickiriklarima karisti.. ne diyecegimi bilemedim .. acini ben seni bebegini hic tanimazken bu kadar derinde hissettim , rabbim sana bin kat sabrini versin.. su an dua ettim senin icin cennette ona kavus ve doya doya hasret gider diye.
okumak bile yaktı kavurdu içimi...acıttı,ağlattı... yaşadığımı düşünemiyorum bile...Allah sabır versin arkadaşım ne denilebilirki bu durumda??? umarım isyan etmeden atlatabilirsin bu acıyı...