Oğlum kendinden büyük ablaya ilgi duyuyor

N

ninom

Ziyaretçi
benim 7 yaşında oğlum var
apartımanımızda 13 yaşında komşumuzun kızına ilği duyması normalmi
saçı uzun çok güzel diyor bide onun karşına okul önlüğüyle çıkmaktan çok korkuyo bu yaşta karşı cinse ilği normalmi

olur canım. erke,çocuklar güzel kızlara, ilgi duyarlar. bence sorun yok.

Ben 6 yaşında anaokulundayken Onur diye bir çocuğa aşıktım.Yani o yaşta kafamız aşka erdiğine göre olabilir.Kızı beğenmiş olabilir.Büyük ihtimallede kızı çok beğenmiştir.

Olabilir, neden olmasın.

Şimdi size bişi anlatıcam ama gülmeyin.
Yılbaşında kayınvalidemlerdeydik. Eltimde sanki partiye gider gibi giyinmiş, güzel siyah dar bir elbise, kolsuz, içinede bişe giymemiş.İnce çoraplar, kırmızı pabuçlar.Güzeldi valla Allah var. Ama benim 5 yaşındaki sıpamın çok hoşuna gitmiş bu. Yılbaşı akşamı bana ne dese beğenirsiniz.

"anne keşke anneannemin karnından yengem doğsaydı"

"niye oğlum?*

"seviyorum"

"peki niye seviyorsun(laf almaya çalışıyorum ağzından)"

"kıyafetlerini seviyorum, çorabını seviyorum"

Neeeeyakannehir

Lan eşşek sıpası beni beğenmiyormusun, halbuki bende asla paspal değilimdir, güzel güzel giyinirim, ama eltim gibi açık giyinmem.

Sıpaya bakın ya, eltimin açık giyinmesi hoşuna gitmiş.:mymeka:

kuzum senin oğlan çapkın olacak sanırm güzele bakmayı seviyo anlaşılan:KK66:)

Olabilir, neden olmasın.

Şimdi size bişi anlatıcam ama gülmeyin.
Yılbaşında kayınvalidemlerdeydik. Eltimde sanki partiye gider gibi giyinmiş, güzel siyah dar bir elbise, kolsuz, içinede bişe giymemiş.İnce çoraplar, kırmızı pabuçlar.Güzeldi valla Allah var. Ama benim 5 yaşındaki sıpamın çok hoşuna gitmiş bu. Yılbaşı akşamı bana ne dese beğenirsiniz.

"anne keşke anneannemin karnından yengem doğsaydı"

"niye oğlum?*

"seviyorum"

"peki niye seviyorsun(laf almaya çalışıyorum ağzından)"

"kıyafetlerini seviyorum, çorabını seviyorum"

Neeeeyakannehir

Lan eşşek sıpası beni beğenmiyormusun, halbuki bende asla paspal değilimdir, güzel güzel giyinirim, ama eltim gibi açık giyinmem.

Sıpaya bakın ya, eltimin açık giyinmesi hoşuna gitmiş.:mymeka:
ufaklık çok tatlı ya..

Halamın 5 yaşındaki oğlu, büyüyünce benimle evleneceğini söylüyor. =) İlkokulda, öğretmenine aşık olan minikler de gördüm. Bunlar normal diye düşünüyorum ve zamanla unutulup gidiyorlar. Önemli olan o döneminde çocuğa kırıcı tepkiler göstermemek bence.

bunlar normaldir zamanla yoluna girer merak etmeyın küçükken erkek cocukları kendılerınden büyüklere ilgi duyabılır dıye bılıyorum bende hatta 13 degıl 23 yasındakı bir ablasına bıle ılgı duyması cok normal begentı olur

Yoo önemli bir konu değil benim de yiğenim vardı oda alışverişe gittiğimizde mankenlerle uğraşırdı 6-7 yaşındayken sorun değil bunlar oluyor ve geçiyor..

benimde arkadasin oglu var.5 yasinda vardir herhalde.acaip cin bisey ama ben varken utaniyor benden..hatta bazen cok sert davraniyor.ben eve gidince devamli beni sorup,asik oldugunu soyluyormus.hatta birlikte resmimiz vardi.yanindan hic ayirmiyormus..o yaslarda sanirim karsi cinsi merak edip ilgi duyabiliyorlar.korkulacak bisey yoktur sanirim..erkek iste taa kucukken bile yaramazlarrkaydirigubbakcemile3

şimdikiçocuklar bizim zamanımızdaki gibi değil inançok uyanıklar:)

X