- 22 Kasım 2010
- 11.087
- 19.383
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1500-2000 arası en az alır
20 -30 gün eve gelme günde 3 -4 saat uyu tm sende ol haydiöyleyse ben de muavin olayım bari ya :/
20 -30 gün eve gelme günde 3 -4 saat uyu tm sende ol haydi
ablacığım yüksek maaşlı değil ama elbetteki biraz daha iyi maaş alması taraftarıyım ..Arkadaşlar rica ederim konu sahibinin önceki konusuna bakıp öyle yorum yapın. Gerçekten çook sinir bozucu. İşsizlikten diyor ya çocuk okulu bitireli 1 hafta oldu daha, öyle iş arayıp bulamama durumu yok yani. Hanımefendi oğluna yüksek maaşlı iş arıyor yani özeti bu..
Ben üniversiteyi bitirdi sandım. Liseymis meger, hakikaten okullar kapanali daha ne kadar oldu da iş arayıp bulamadı, işsizlikten muavinlik yapacak ?Arkadaşlar rica ederim konu sahibinin önceki konusuna bakıp öyle yorum yapın. Gerçekten çook sinir bozucu. İşsizlikten diyor ya çocuk okulu bitireli 1 hafta oldu daha, öyle iş arayıp bulamama durumu yok yani. Hanımefendi oğluna yüksek maaşlı iş arıyor yani özeti bu..
Eşiniz magnumu az yesinde oglunuza okumasi icin destek versin yoksa delirecek cocukcaz
İşsizlik die belirtirken 5 iş yerine gitti işçi almıolarmış o manada yazdım (yanlış yazdım pardon).Ben üniversiteyi bitirdi sandım. Liseymis meger, hakikaten okullar kapanali daha ne kadar oldu da iş arayıp bulamadı, işsizlikten muavinlik yapacak ?
25 üstü muavin ben çok gördüm... ölene kadar muavin olarak çalışmaz zaten. bir süre sonra uzun yol şöforlüğüne de geçer.Kac yasina kadar yapacak bu isi? Siz hic 25 yas ustu muavin gordunuz mu? Cocugunuza iyi maasli bir is degil istikrarli bir gelecek yaratmaya calisin, surekli maas soran halinize bir anlam veremedim.
Konu sahibi vazgeçsin de okusun istemiyor anladığım kadarıyla, derdi maaşın iyi olması.Benim kardeşim de liseyi bitirince muavin olucam dedi cidden tam ergen istemesi, babam çok karşı çıktı ama ağladı zırladı iyi madem git dedik, İstanbul a gitti geldi gördü gününü o sandı ki hem gezicem hem para kazanıcam , işler öyle olmuyor otobüsü ona temizletmişler üstüne otobüsün içinde kitleyip bırakmışlar, küfür hakaret ne ararsan var ayırca azıcık otursa azarlamışlar, 100 tl para vermişler gidip gelmeye ama o kadar korkmuşki parasını bile almadan kaçmış, şuan üniversite sınavına girdi ve okumayı düşünüyo :) sizin ki de vazgeçer merak etmeyin.