Oğlum işsizlikten muavin olucam dio offff

Ben hic de yuksek ucret aldiklarini dusunmuyorum. Hem zor, hem stresli bi is.. Herkes yapamaz. İsini severek yapan host cok az gordum valla. Hepsi canindan bezmis gibi.

Konu sahibi hem konu aciyorsun hemde yorumları begenmiyorsun

O yaştaki cocuga yüksek maaş verirlermi allasen gitsin 3 aylik tatilde geçici bi süreliğine girsin çalışsın anlasin para kazanmanin ne kadar zor oldugunu

Herkes okumak zorunda degil oglunuza yuksek maasli is ariyo izlenimi doguyo ama bu da beni ilgilendirmiyo sadece sunu diyeyim muavinlige pek sicak bakmadim ben size bir eczanede cirak olarak baslamasini oneririm ilerisi icinde guzel olur

Bence burda paradan önce düşünmeniz gereken şeyler var. Sosyal ortamı nasıl olcak çok yorulur mu çalışma saatleri nasıl olue üniversiteye hazırlanabilir mi diye sorsaydınız size cevap verebilirdim

Arkadaşlar rica ederim konu sahibinin önceki konusuna bakıp öyle yorum yapın. Gerçekten çook sinir bozucu. İşsizlikten diyor ya çocuk okulu bitireli 1 hafta oldu daha, öyle iş arayıp bulamama durumu yok yani. Hanımefendi oğluna yüksek maaşlı iş arıyor yani özeti bu..
ablacığım yüksek maaşlı değil ama elbetteki biraz daha iyi maaş alması taraftarıyım ..

Arkadaşlar Aşağıda kırmızı uyarı metni çıktı neden ? kötü birşey yazmadım.

Arkadaşlar rica ederim konu sahibinin önceki konusuna bakıp öyle yorum yapın. Gerçekten çook sinir bozucu. İşsizlikten diyor ya çocuk okulu bitireli 1 hafta oldu daha, öyle iş arayıp bulamama durumu yok yani. Hanımefendi oğluna yüksek maaşlı iş arıyor yani özeti bu..
Ben üniversiteyi bitirdi sandım. Liseymis meger, hakikaten okullar kapanali daha ne kadar oldu da iş arayıp bulamadı, işsizlikten muavinlik yapacak ?

Ben üniversiteyi bitirdi sandım. Liseymis meger, hakikaten okullar kapanali daha ne kadar oldu da iş arayıp bulamadı, işsizlikten muavinlik yapacak ?
İşsizlik die belirtirken 5 iş yerine gitti işçi almıolarmış o manada yazdım (yanlış yazdım pardon).

Kac yasina kadar yapacak bu isi? Siz hic 25 yas ustu muavin gordunuz mu? Cocugunuza iyi maasli bir is degil istikrarli bir gelecek yaratmaya calisin, surekli maas soran halinize bir anlam veremedim.
25 üstü muavin ben çok gördüm... ölene kadar muavin olarak çalışmaz zaten. bir süre sonra uzun yol şöforlüğüne de geçer.
ben tavsiye ediyorum konu sahibi. oğlunuz çalışsın

Benim kardeşim de liseyi bitirince muavin olucam dedi cidden tam ergen istemesi, babam çok karşı çıktı ama ağladı zırladı iyi madem git dedik, İstanbul a gitti geldi gördü gününü o sandı ki hem gezicem hem para kazanıcam , işler öyle olmuyor otobüsü ona temizletmişler üstüne otobüsün içinde kitleyip bırakmışlar, küfür hakaret ne ararsan var ayırca azıcık otursa azarlamışlar, 100 tl para vermişler gidip gelmeye ama o kadar korkmuşki parasını bile almadan kaçmış, şuan üniversite sınavına girdi ve okumayı düşünüyo :) sizin ki de vazgeçer merak etmeyin.

Benim kardeşim de liseyi bitirince muavin olucam dedi cidden tam ergen istemesi, babam çok karşı çıktı ama ağladı zırladı iyi madem git dedik, İstanbul a gitti geldi gördü gününü o sandı ki hem gezicem hem para kazanıcam , işler öyle olmuyor otobüsü ona temizletmişler üstüne otobüsün içinde kitleyip bırakmışlar, küfür hakaret ne ararsan var ayırca azıcık otursa azarlamışlar, 100 tl para vermişler gidip gelmeye ama o kadar korkmuşki parasını bile almadan kaçmış, şuan üniversite sınavına girdi ve okumayı düşünüyo :) sizin ki de vazgeçer merak etmeyin.
Konu sahibi vazgeçsin de okusun istemiyor anladığım kadarıyla, derdi maaşın iyi olması.

X