Oğlum işsizlikten muavin olucam dio offff

@brilant01 siz kac yasinizdasiniz ki oglunuz 17 yasinda oluyo 29 yaziyo profilinizde 12 yaşindami evlendiniz o_O

Son düzenleme:
bir öğretmen 1000 liraya çalışmayı kabul ediyorsa, bu durum öğretmenin hatasıdır.
1000 liranın büyük para olduğunun göstergesi değil.

hakkınızı vermiyorlarsa da çalışmayacaksınız ... siz her verileni kabul ederseniz , işverenler de elbete sömürecektir.
Haklısın kur bir vakıf asgari ücretle çalışmak istemeyenleri maaşa bağla. Hem işçi sayısını azaltarak ücreti yükseltebiliriz ya da insanlar açlıktan kırılsın.

bir öğretmen 1000 liraya çalışmayı kabul ediyorsa, bu durum öğretmenin hatasıdır.
1000 liranın büyük para olduğunun göstergesi değil.

hakkınızı vermiyorlarsa da çalışmayacaksınız ... siz her verileni kabul ederseniz , işverenler de elbete sömürecektir.

İhtiyacın var, bakman gereken hastan var ne yapacaksın?
Bulamıyorsun iş! Halan, dayın da yok.
Gurur yapıp açlıktan ölmek gerekir dimi doğru.

peki... siz üç kuruşa sömürülmeye ve buna hiç itiraz etmemeye devam edin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:))) yanlış kişiyi alkışlıyorsun büyük ihtimalle kazandığım para seninle kıyaslanınca sen sömürülmüş durumda olursun. Büyüklük yapıp seni alkışlamayacağım ama.
Bu ülkenin %23ü işsiz bu da yetmedi asgari ücrrtten düşük parayla çalışan suriyeliler geldi. Neyin alkışı bu. Sen burayı norveçle karıştırdın sanırım ya da danimarka. Yaşamak için insanlar asgari ücretle çalışmak zorunda kalıyor yoksa kim ister kıt kanaat geçinmeyi. Aşağılamayı bırak ayrıca bu kesimi.

İhtiyacın var, bakman gereken hastan var ne yapacaksın?
Bulamıyorsun iş! Halan, dayın da yok.
Gurur yapıp açlıktan ölmek gerekir dimi doğru.
dershane sahipleri size hakkınızı vermeyip triyonlarla oynuyorlarsa ve siz de buna rağmen çalışmaya devam ediyorsanız... açlıktan ölün zaten hocam.

sen çalışmazsan ben çalışmazsam, o dersane sahibi de eşşek gibi sana hakettiğin maaşı verecek.
olay bu kadar basit.

ne aşağılaması be... siz insanlara şükredin diyorsunuz resmen...
bense hak ettiklerini alamıyorlarsa çalışmasınlar diyorum..
:))) yanlış kişiyi alkışlıyorsun büyük ihtimalle kazandığım para seninle kıyaslanınca sen sömürülmüş durumda olursun. Büyüklük yapıp seni alkışlamayacağım ama.
Bu ülkenin %23ü işsiz bu da yetmedi asgari ücrrtten düşük parayla çalışan suriyeliler geldi. Neyin alkışı bu. Sen burayı norveçle karıştırdın sanırım ya da danimarka. Yaşamak için insanlar asgari ücretle çalışmak zorunda kalıyor yoksa kim ister kıt kanaat geçinmeyi. Aşağılamayı bırak ayrıca bu kesimi.

1500 lira ile rahatça ev geçindirebi liyorsanız, türkiyede falan yaşamıyorsunuz demektir. 1500 lira az tabii ki.
Ben öğretmenim aldigim maaş 2400 lira.
biz türkiyedeyiz hatta asgari ücret alıp hala aile gecindirebilen mucize insanlarin ülkesi burasi

dershane sahipleri size hakkınızı vermeyip triyonlarla oynuyorlarsa ve siz de buna rağmen çalışmaya devam ediyorsanız... açlıktan ölün zaten hocam.

sen çalışmazsan ben çalışmazsam, o dersane sahibi de eşşek gibi sana hakettiğin maaşı verecek.
olay bu kadar basit.

Bu iş senin ya da benim gibi üç kişinin tavrı ile düzelecek durum değil.
Sen çalışmazsan çalışacak başkaları çıkar.
Sen sadece işsiz, parasız ve depresyonda kaldığında kalırsın.

Seni anlıyorum. Ben de atanamadığım ilk sene inat ettim ücretli öğretmenlik yapmayacağım.
Kendimi kullandırtmayacağım dedim. Herkes benim gibi ücretli öğretmenlik yapmasa bizi atamak zorunda
kalırlar diye düşündüm. Ne oldu?

Yerime ücretli çalışan çok oldu.
Ben de sonunda evde psikolojim bozuldu, özel bir etüt merkezinde 1000 tl ye yırttım kendimi.
Bu düzeni benim asil duruşum değiştirmedi görüldüğü üzere..

Derdin para değil madem oğlunu iyi bi kuaforun yanına ver en azından meslek öğrenir para kazanmaz ama mesleği olmuş olur

Ben öğretmenim aldigim maaş 2400 lira.
biz türkiyedeyiz hatta asgari ücret alıp hala aile gecindirebilen mucize insanlarin ülkesi burasi
hocam ben de öğretmenim.

bana söyler misiniz, aldığınız maaş size fazlasıyla yetiyor mu? yoksa ucu ucuna mı yetiyor?

ne aşağılaması be... siz insanlara şükredin diyorsunuz resmen...
bense hak ettiklerini alamıyorlarsa çalışmasınlar diyorum..
Çalışmayıp ne yapacaklar her gün duaya mı çıkacaklar topluca gökten para yağsın diye. 2 ay önce İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde işsizlikten dolayı kendini yakan bir vatandaş vardı. Sen o adama nasıl az paraya çalışma diyebilirsin. Bu ülkenin şartları bu ne yazık ki. Kim istemez ya asgari ücret 3.000 tl olsun, mezun olur olmaz iş imkanı doğsun. Ütopik yaklaşmamak gerek. Asgari ücretin üzerinde iş bulabiliyorsan lise mezunu olup şükredeceksin tabi. 3.000.000 suriyeli ülkede yaşıyor onbinlercesi sınır kapısından alındı. Hepsi aç iş arıyorlar. Sen çalışmazsan çalışacak bulunur.

bokeyl post: 41469111 .!.:
hocam ben de öğretmenim.

bana söyler misiniz, aldığınız maaş size fazlasıyla yetiyor mu? yoksa ucu ucuna mı yetiyor?
Hiç yetmiyor,ekders ücreti olmasa ay sonunu getiremeyiz ancak maaş az diye işi bırakacak değiliz ki.

Bu arada ben de kendi üzerime düşeni yapacağım çok param var diyip köşede durma niyetinde değilim. Araştırmalara başladım. Evsiz kadınlara, yaşlılara lojman tipi bir yerleşim alanı ile birlikte çalışıp üretebilecekleri bir fabrika düşünüyorum. Tek başıma yetemem farkındayım ayrıca. İş adamlarının kapısına dayanmak niyetindeyim. Ancak böyle bu ülke kalkınır. Varsa paran bölüşeceksin. Sen de çok para kazanıyorsan yardım edeceksin tutacaksın işin ucundan.

X