melisasen cok gecmis olsun minik yavruna canim..cok uzuldum.umarim tekrarlamaz ayni durum ve bir an once iyi sonuclar alirsiniz insallah.
bence universite hastanesi gotur sadece dis yapmaz.ya da bogaz enfeksiyonu boyle olmaz.kulak burun bogaza mutlaka goturun.Allah acil sifalar versin.
melisasen cok gecmis olsun minik yavruna canim..cok uzuldum.umarim tekrarlamaz ayni durum ve bir an once iyi sonuclar alirsiniz insallah.
bence universite hastanesi gotur sadece dis yapmaz.ya da bogaz enfeksiyonu boyle olmaz.kulak burun bogaza mutlaka goturun.Allah acil sifalar versin.
YA EN İYİ HASTANEYE GÖTÜRDÜM ÜNLÜLER BİLE ORAYA GELİYO DOÇENT DOKTOR BİDE BAKALIM NEDEN ÇIKTIGINI ARAŞTIRIYO BUGUN BİZİM DEVAMLI GİTTİGİM DOKTORU ARADIM HAFTA SONUYDU ONA GÖTÜREMEDİM DİLİNDE BENEK BENEK AÇILMA OLUYO BAZEN DİLİN YAPISINDA VARMIŞ O YAPMIŞTIR DEDİ DİLİ YARA OLMUŞTUR DEDİ AMA ADAMIN DEDİKLERİ EN İYİ DOKTORLARIN DEDİGİYLE AYNI BU DOÇENT NİYE ANLAMI BAKALIM ATEŞİ 24 SAAT İÇİNDE ÇIKMAZSA GEÇER DEDİ DOÇENT
mrb arkadaşlar oglum dün gece uyurken birden aşırı titreyerek mi desem sallanarak uyandı ama hiç sesi çıkmıyor sara hastaları olur ya aynı onlar gibiydi 1 hafta önce doktora götürdüm 8 tane igne verdi penisilin igne bitti 2 gün sonra tekrar 37 ateş vardı dolven verdim yattım ama gece saat 2 30 birden sallanar uyandı çok korktum ilk defa basıma geliyo hemen doktora gittik kaynarcada nene hatun var götürdüm 1 saat ateşi düşürmeye çalıştık 40.8 çıkmış zangır zangır titriyo ateş düşünce 37.8 igne yaptılar novasef geldik ama çok korkuyoum tekrar öyle olurmu havale geçirdimi diyom doktora yok geçirmemiştir diyo ama bilmiyorum bugün tekrar doçent doktor buldum bizim burda anadolu saglık merkezi doktorlar dizisinin çekildigi hastane tahlil falan yaptı doktor yarın çıkcak ateş neden çıktı diye araştırıyor diş yapar büyük bir ihtimalle diyo doçent doktor gece götürdügüm uzman doktor bogazları iltihaplı dedi doçentte bogazları temiz dedi bilmiyorum yarını bekliyorum oglum benim çok korktum daha 17 aylık