- 20 Ağustos 2006
- 940
- 86
Herkese merhaba, 10 yaşında bir oğlum var bana çok düşkün ama babasından çok çekiniyor. Babasından hiç bir şey istemez hep benden ister. Durum böyle olunca da oğlumun tüm isteklerini ben yapıyorum ama sonrada eşim çok şımartıyorsun bu çocuğu diye bana çıkışıyor. Mesela dün akşam yemeği için eşim makarna yapmış, (ben işten daha geç çıkıp oğlumu okuldan da aldığım için yemeği eşim yapıyor sağ olsun...) ama oğlum makarna yemek istemedi öğlen okulda da aynısını yediği için, bende oğlumun istediği yemeği aldım, bunu görünce sinirlendi ben o kadar uğraştım(yaptığı salata ve makarna) bu çocuğun her istediği olmayacak sofrada ne varsa onu yemeli baş edemeyeceksin bu çocukla diye söylendi sonra hiç konuşmadı. Ama bir tane oğlum var sabah 8:00 den akşam 19:30a kadar okulda zaten yoruluyor akşamda istediğini yesin. Bunu zaten sürekli yapmaz uyumlu ve akıllı çocuktur dün akşam böyle bir şey gelişti. Oğlumda bu durumdan dolayı babasından hiçbir şey istemez , hep benimle bir şeyler yapmak ister. Her şeyi ile zaten ben ilgilenirim zaten okulu, kıyafeti hatta saç kesimi için kuaför işleri ile. O kadar çok sıkıldım ki, size yazmak istedim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim