Oğlum atipik otizmmiş

Asla öyle birşey yapmam şimdide TV kablosunu kopardım yemin ediyorum ben bu çocuğun annesiysem böyle kalmasına müsaade etmem düzelecek başka yolu yok

Elimden gelenin fazlasını yapicam bir düzelen çocukta benimki olacak Allah'ın izniyle

Kolaylıklar diliyorum ,son konudan sonra doktora giturmezsiniz zannetmiştim, iyi yapmışsınız, yolunuz açık, kolay sonu aydınlık olsun .
Gerekli terapi eğitim alırsa düzelecek insallah .İlk adımı atmışsınız kolay gelsin

Aynen canım inşallah düzelecek Allah'ın izniyle

Doktorunki sadece bir süphe sen teste bak.Yinede cocugunun ustunde dur korkma farkedilmeyecek kadar iyi en azindan rahatlayabilirsin.Olurmu oyle otizmin cesitleri var en kotusu iyisi fark cok benim oglum otizm.Atipik olsaydi keske oglum ama belli benimki kanner sendromu erken cocukluk otizmi ekimde testleri olacak kanner in tum belirtileri var keske atipik olsaydi diyorum lutfen bunalima girme ben bunalimda ne oldu kendime zarar bak birda ustune ustluk babami kaybettim cok agir zor gunler yasiyorum.Senin en kotun en iyi yani umudun var fazlasiyla bu durumda sanslisin toparlanir cok var atipik kurtulan inan herkesin basina geliyor sen cocugunu kaybetmedin biraz destek görecek en kötüsü belkide hic degil.Sen iyi ol ki cocugun iyi olsun

E tamam işte yolun sonu görünmüş bile
Ağlamayın artık kafanızı toparlayın başlayın bir yerden
Tamam çok saolun desteğiniz için .daha kimse bilmiyor bunu birtek burada anlattım yabancı insanların tavsiyelerine daha çok güveniyorum kafamı karıştırmalarini istemiyorum kendi ailemin yada eşimin ailesinin

Sizinle ilk teshiş aldığımız donemlerde konuşmuştuk, Melisanin iyi haberlerini duyduğuma nasıl mutlu oldum anlatamam

Haklısınız Rabbim sizede güç kuvvet versin inşallah

Tamam çok saolun desteğiniz için .daha kimse bilmiyor bunu birtek burada anlattım yabancı insanların tavsiyelerine daha çok güveniyorum kafamı karıştırmalarini istemiyorum kendi ailemin yada eşimin ailesinin
Doktorun yada eğitmenin lafından sakın çıkmayın sakın onlar neyi nasıl diyorlarsa o!
Çocuğun yanında bu çocuk normal doktor ne bilecek sizde böyle büyüdünüz tarzı konuşmalara sakın müsade etmeyin
Hatta çocuğun yanında onunla ilgili hiç konuşturmayın

Buladar aglanacak bise yok benim oglumada dediler ozel egitim aldiriyoruz ledagoga gidiyoruz evde bakicimiz var ekranlar aylrdir hayatimizda yok yavrum gelisme gisteriyor zaten egitimle duzelip ysitlarini yakalayacaktir beterin beteri var bukadar asiri tepki neden verdiniz anlamadim. Bizim bunu anlamamiz cok zor cunku normale yakin cocukalr bizimkide hiperaktif ve dikkat bozuklugu var ve iletişime zayif ama olsn bunlar duzelmeyecek seyler degil bukadar dramatize etmeyin

Arkadasımın oglu atipik otizm idi.
Cok ilgilendiler gercekten sıfır ekran olacak..
Onlar özel egitim dısında eve de ögretmen geliyordu.
Cok kuciktu o zaman yaşı cok erken teshis edilmisti.
Suan ilkokulda 3. Sınıf sanirim ve okulun en başarılı cocukları arasında inanin tamamen duzeldi.

Böyle mesajlar yorumlar görünce okadar seviniyorum ki moralim düzeliyor biraz.burda çok insan var atipik otizm hakkında pek bilgim yok yorumlarla biraz fikir ediniyorum.darisi benim ve bu durumu yaşayan tüm çocukların başına .Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin

Merhabalar oncelikle lutfen sakin olmaya calisin endisenizi korkunuzu yavrunuza belli etmeyin. Ben okul oncesi ogretmeniyim gecen sene sinifimda atipik otizmli kaynastirma ogrencim vardi ve bu sene ogrencimin raporu kalkmis otizmin en alt seviyesi ve cok hafif sizin cocugunuzda tamamen iyilesebilir endise etmeyin ona yardimci olun destek olun konusun bol bol ogretmeniyle iletisim halinde olun uzulmeyin

Bu durumda bir öğrencim vardı eskiden. Normal kaynaştırma olarak derslere katılıyordu.
Ben otistik olduğunu anlamamıştım biraz hareketli ve konuşkandı sadece sonradan bilgilendirildim söylenmese ayırt edemezdim tek fark biraz dürtüseldi.
İlginizle ve gerekli eğitimle her şey yoluna girecektir eminim.

üzülme karpuz buda ikinizin imtihanı bnde engelli biriyim hangi şehirdesin bilmiyorum ama özel eğitim rehabilitasyon merkezleri var ve hemen eğitime başlatmalisin ki hayata kolay adepte olsun beterin beteri vardır şükret cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…