- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.757
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
O tedavi okadar uzun suruyormu?ATipik otizm eşimin yeğeni tamamen iyileşti çok şükür. Şimdi başarılı bir öğrenci, hatta hocaları, annesi hafızlık yapmasını çok istediler, ama çocuk istemediği için devam etmedi.
4,5 yaşında teşhis kondu. 8-9 yaşına kadar devam etti maceraları. Annesi her şeyi bıraktı, yalnızca oğluyla ilgilendi. Ekranlar tamamen kapandı evde. Hemen kreşe başlatıldı.
Siz de haftada birkaç gün özel eğitim, gerisinde kreş yapabilirsiniz, çok faydası oluyor.
Ama farklıları kimse sevmez modunda olmayın hiçbir zaman. Herkes kim ki sevmeyecek. O herkes insana zor zamanında yardım ediyor mu? Derdini bile dinleyip rahatlatıyor mu? Ya ben çok sağlıklı olup, sıfır vicdan ve ikiyüzlülükte çok insan gördüm. O yüzden oğlunuza farklı olarak bakacak kişiler hiç umrunuzda bile olmasın.
Aslında benimde oğlanda gözle görülür birşey yok yani görseniz hayatta anlamazsınız.yavrum masallah çok zeki bir çocuk eline birşey verdiğimde teşekkür eder nebilim insanlarla yuzbyuze geldiğinde meraba der falan ekranları tamamen kestik insalalh hemen toparlanır