- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.791
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Tanıyı duyan her aile tamda sizin gibi hissediyor. Sakin olun, ekrandan uzak tutun. Kaç yaş bilmiyorum ama rapır alıp özel eğitim kurumlarından yararlanın. Tamamen geçmeyecek ama güzel ve ilgili eğitimle hayat standardı yükselecektir.Çok kötüyüm ben bunu nasıl anlamam.cocuk bu normal sandım hiperaktif ondan böyle davranıyor sandımçok mutsuzum ben hayatımda ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum tek çocuk canı sıkılıyor oyuzden tepkileri bukadar fazla dedim .başka çocuklara baktım onlar sakindi heralde kardeşleri var yada kız çocuğu oyuzden uysal sandım doktorun aniden yüzüme atipik otizm diyince neye uğradığımi şaşırdım .şimdi ben size yazarken kolumu tutmuş başını yaslamış hicbirseyden haberi yok yavrumun.
Bir dolu test istedi genetik metebolizma kulak işitme egg emar .bu süreçten geçen çocuğu tamamen düzelen varmı
11 yaşında ağır otizmli kızım var dünyanın sonu değil. Çok zor korkusu bile yıpratıcı biliyorum. İnşallah değildir tedbiren testlerin hepsini yaptırın ihmal etmeyin. Kaç aylık bilmiyorum ama kreş ya da ebeveynli oyun grubu tavsiye ederim. Oyun ve etkinlik temelli yaklaşımlar ile ilerleyin. Ne kadar erken ve yoğun müdahale ederseniz o kadar uzaklaşırsınız tanıdan.. pandemi sınırlarında zor olacak ama market pazar akraba günü vb götürün rahatsız olsa da çocuklarla etkileşim haşinde olsun.Çok kötüyüm ben bunu nasıl anlamam.cocuk bu normal sandım hiperaktif ondan böyle davranıyor sandımçok mutsuzum ben hayatımda ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum tek çocuk canı sıkılıyor oyuzden tepkileri bukadar fazla dedim .başka çocuklara baktım onlar sakindi heralde kardeşleri var yada kız çocuğu oyuzden uysal sandım doktorun aniden yüzüme atipik otizm diyince neye uğradığımi şaşırdım .şimdi ben size yazarken kolumu tutmuş başını yaslamış hicbirseyden haberi yok yavrumun.
Bir dolu test istedi genetik metebolizma kulak işitme egg emar .bu süreçten geçen çocuğu tamamen düzelen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?