Oğlum Arkadaşını Kaybetti...

çok acı bir olay allah ailesine ve arkadaşlarına sabır versin başınız sağolsun daha hayatının baharında çok acı

:Saruboceq:Canım çok üzüldüm o genç için, allah anne ve babasına aynı zamanda da sevenlerine sabır versin. Acı bir kayıp gerçekten ama şimdiki gençleri anlamak mümkün değil.Bizler böyle değildik tabii şimdiki şartlar çok farklı, bunalım her an kapıda ve çok agresifler dertlerini paylaşmayı redediyorlar son noktaya kadar.İyi takip etmek lazım .Gerçi artık ne söylesek boş ama gençlere sahip çıkalım onlar bizim geleceğmiz.Önce kendimizi eğitelim ki onları anlamak kolay olsun.Allah taksiratını affetsin,evlat acısı çok zor.Anneannem 90 yaşında şu anda kızlarından birini 11 yaşındayken kaybetmiş andıkça hala ağlar canım benim ...senağlama:teselli:

Teşekkür edrim canım. Söylediklerine aynen katılıyorum. Gençleri anlamak gerçekten zor. Bu olaydan 3 hafta sonra başka bir çocuk da aynı şeyi aynı şekilde denedi. Çok şükür başaramadı. Demek ki birbirlerinitaklit de ediyorlar.
Allah ana babalara da çocuklara da kolaylık versin.

Allah rahmet eylesın ve affetsın ınŞallah.. DuymuŞtum bu olayı bende.zamane genÇlerı (kı bende 20 yaŞıma gırcem) varlık ıÇınde bıle yetınmeyı bılmıyorlar hepsı bundan ıbaret bence.kaprıse zorluĞa dayanamayan ınsanlar ÇoĞalıyor.sıkıntısı olupta canına kıyanlarda gerÇekten sebebı varmı yokmu kendısınden baŞkası bılemez ama keŞke olmasaydı demekten baŞka bıŞey yok.

:a015:allahim kimseyi evlat acisiyla sinamasin hastalansalar gözümüze uyku girmiyorken kaybetmekmi allahim bu aciyi göstermesin kimseye allah ailesine bol sabir versin acilarini hafifletsin benimde bi akrabamin oglunun yüzmeye gittigi barajdan cansiz bendenini cikardilar anlatilamaz acisi o annesi, babasi, iki kardesi perisanlar kimseler tutamiyordu ufff cok kötü cok allahim bol bol sabir versin ..........senağlama

Allah anne ve babasına sabır versin çok zor şeyler bunlar...

İlginize teşekkür ederim arkadaşlar.
Seydam, senin de başın sağolsun güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…