Ben laf yarışına girmek istemiyorum, düzelmesini istiyorumHakarete ulaşmadan cevap vermeyi öğren. Yıllardır öğrenmedin mi adamdan? Mesela çocukla ilgili lafa döneceksin arkadaşına “Heh konuştu uzman pedagog” deyip sen güleceksin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben laf yarışına girmek istemiyorum, düzelmesini istiyorumHakarete ulaşmadan cevap vermeyi öğren. Yıllardır öğrenmedin mi adamdan? Mesela çocukla ilgili lafa döneceksin arkadaşına “Heh konuştu uzman pedagog” deyip sen güleceksin.
Evet aynen öyleArada sevgi saygı tahammül kalmadı ise artık size saygı duymuyor olabilir
Ben bağırınca o daha çok bağıracak, olay çok büyümezmiBir cinnet şart olmuş kardeşim. Seninle arkadaşlarının yanında alay mı etti, çok fena boz azarla bağır olay çıkar, kır dök. Bak bakalım bir daha yapabiliyor mu
Görmezden gelin yada arkadaşların dediği gibi sizde onu bozun veya kavga çıkarın sonu kötü bitmeyecekseEvet aynen öyle
Böyle bir ihtimal varsa görmezden gelin benceBen bağırınca o daha çok bağıracak, olay çok büyümezmi
Sen daha da çok bağır o zaman. Yaptığı terbiyesizliğin yanında hiç kalır.Ben bağırınca o daha çok bağıracak, olay çok büyümezmi
Siz rencide olmuyorsunuz ki. Herif sizi yererek kendini rezil ediyor aslında. Ben eşine böyle davranan birine denk gelsem basit insan eşini ezerek kendini yüceltmeye çalışan beyinsiz derim. Çoğu kişi de ses çıkarmasa da böyle düşünüyordur bence. Eşini eziyor diye hoşuna gideninde zekası eşinle aynıdır kıt kafalıdır muhtemelen. Yine diyorum ben olsam arkadaş ortamında bir daha yaptığında taş üstünde taş bırakmam. Bir rezil olur pir oluruz ama bir daha yapamaz. Tenhada sizin onu ikaz etmenizin hiçbir önemi yok. Kalabalıkta yapılan ayıbın özürü tenhada olmaz diye bir laf vardır. Bunu size cevirirsek sizi kalabalıkta rezil edeni sizde kalabalıkta rezil edeceksiniz. Çekinmeyin yapın eminim ki şok olacaktır kendiside. Siz kalabalikta ses cikarmiyorsunuz diye azitmis bu kadar zaten.Evet bunu düşündüm ama arkadaş ortamında zaten yeterince rencide edildim, birde kavga etmek istemiyorum.
Adam seni sindirmiş. Bu tür heriflere gözü kara olacaksın. O senden korkacak. :)Ben bağırınca o daha çok bağıracak, olay çok büyümezmi
Bezmiş adam sizden dalgaya alıyor gibi geldi bana. Kavgacı birisiniz onun gözünde. Her olaydan kavga çıkardıgınızı düşünüyor yılmış. Karşılıklı kırgınlıklarınızı konuşup çözünMerhabalar, ben 33 yaşındayım, eşim 35 yaşında. 9 senelik evliyiz, bir tane çocuğumuz var. Eşimle evlendiğinizden beri hiçbir dönem evliliğimiz çok iyi olmadı. İlk yıllarımızda çok kavga ederdik, birbirimize çok saygısızca davranır, ağzımıza ne gelirse söylerdik, o nedenle evliliğimizde saygıyı yitirdiğimizi düşünüyorum. Aslında eşim genel olarak iyidir, bana her konuda çok yardımcı olur, çocuğumuzla ilgilenir, sorumluluk sahibidir. Ama sözleri canımı çok yakıyor. Şimdilerde çok büyük kavgalarımız yok ama eşimin yalnızken de insanların içinde de benimle alaycı, beni önemsemez gibi tavırları var. Örnek vermek gerekirse; bugün oğlumun yanında eşimin yaptığı bir şey için sana önceden de yapma dedim neden hala yapıyorsun dedim, bu konudan nereye gitmeye çalışacaksın bakalım dedi. Arkadaş ortamlarımızda herkes sürekli eşimin sözlerine gülüyor, sanki biz milleti eğlendiriyoruz gibi, ama ben çok üzülüyorum. Mesela dün futbolla ilgili anlatılan bir şeye evet dedim, yani anlatılan şeyi onaylıyor şeklinde, insanların içinde bana gülerek bide evet diyorsun sen ne anlarsın futboldan, sen maç açınca kızan insansın dedi ve herkes güldü. Bu tür şeyleri yapma diye eşimle belki yüzlerce kez konuştum her seferinde tamam diyorama sonra yine aynı. Bunun çözümü ne, ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bu sebepten evliliğimi bitirmek istemiyorum. Küsüp konuşmasam ona bile laf söylüyor, kırıldığımı anlamıyor, yeniden aynı şeyleri yapıyor. Eşimin bunları yapmamasını nasıl sağlarım. Ben eşimle insanların içinde normal bir şekilde iletişim kurmak istiyorum, laf söyleyerek dalga geçerek değil
Bi de bu adamlar dışarda eli eğlendirmek için yapıyor bunu. Millet buna gülsün,abi sen de amma alemsin desin.Eeee belli etmiş konu sahibesi işte kaç kez yapma demiş ama adam tınmamış?? Bu adam normal bir insna mı, konu sahibesini aşağılamaktan zevk alıyor. Normal insanlar 1 kez yapma diyince yapmaz. Böyle kompleksli tipler genelde ezik olur, diş gösterince geri çekilir bu adamda öyle saldıracak popo yok anca kenardan köşeden laf sokar öyle.
Bence olay bağırmak değil. Akıllıca karşılık laf sokup milletin içinde küçük düşürmek. Çünkü aşağılık kompleksi varBen bağırınca o daha çok bağıracak, olay çok büyümezmi
Kendi kendine düzelmez, bana eşiniz gizli narsist gibi geldiBen laf yarışına girmek istemiyorum, düzelmesini istiyorum
Tamam deneyip yazacağımNeden sizde onu toplum içinde bozmayı denemiyorsunuz? Kızarsa aaa canım ne var şaka espri yaptım alınmadın buna inşallah diyip azımsayın
Merhabalar, ben 33 yaşındayım, eşim 35 yaşında. 9 senelik evliyiz, bir tane çocuğumuz var. Eşimle evlendiğinizden beri hiçbir dönem evliliğimiz çok iyi olmadı. İlk yıllarımızda çok kavga ederdik, birbirimize çok saygısızca davranır, ağzımıza ne gelirse söylerdik, o nedenle evliliğimizde saygıyı yitirdiğimizi düşünüyorum. Aslında eşim genel olarak iyidir, bana her konuda çok yardımcı olur, çocuğumuzla ilgilenir, sorumluluk sahibidir. Ama sözleri canımı çok yakıyor. Şimdilerde çok büyük kavgalarımız yok ama eşimin yalnızken de insanların içinde de benimle alaycı, beni önemsemez gibi tavırları var. Örnek vermek gerekirse; bugün oğlumun yanında eşimin yaptığı bir şey için sana önceden de yapma dedim neden hala yapıyorsun dedim, bu konudan nereye gitmeye çalışacaksın bakalım dedi. Arkadaş ortamlarımızda herkes sürekli eşimin sözlerine gülüyor, sanki biz milleti eğlendiriyoruz gibi, ama ben çok üzülüyorum. Mesela dün futbolla ilgili anlatılan bir şeye evet dedim, yani anlatılan şeyi onaylıyor şeklinde, insanların içinde bana gülerek bide evet diyorsun sen ne anlarsın futboldan, sen maç açınca kızan insansın dedi ve herkes güldü. Bu tür şeyleri yapma diye eşimle belki yüzlerce kez konuştum her seferinde tamam diyorama sonra yine aynı. Bunun çözümü ne, ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bu sebepten evliliğimi bitirmek istemiyorum. Küsüp konuşmasam ona bile laf söylüyor, kırıldığımı anlamıyor, yeniden aynı şeyleri yapıyor. Eşimin bunları yapmamasını nasıl sağlarım. Ben eşimle insanların içinde normal bir şekilde iletişim kurmak istiyorum, laf söyleyerek dalga geçerek değil