Oğlum Arkadaşını Kaybetti...

Anuska

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
6.212
78
358
57
Dün, geçirdiğimiz en kötü günlerden biriydi.
Oğlumun arkadaşlarından biri, henüz 17 yaşında, hayatının baharında canına kıydı. Hem de okulunun 3. katından atlayarak...
Öyle çok acı çektim ki dünden beri... Yavrucuk düştüğünde canı yandı mı, pişman oldu mu diye düşündüm durdum.
Herkes farklı bir intihar nedeni söylüyor; ama hiç birini duymuyorum, duymak istemiyorum.
17 yaşında bir delikanlıyı buna sürükleyen nedeni bilmek istemiyorum.
ıki gecedir uyanıp uyanıp çocuklarımı izliyorum uykularında ve düşünüyorum...
Ders çalışmaları için yaptığımız baskıları, istemeden de olsa kırdığımız kalplerini düşünüyorum ve Allah' a dua ediyorum bize evlatlarımızı acılarını göstermesin diye.
Ergenlik gerçekten gençler için çok hassas bir dönem. Bu dönemde çocuklarımızı kaybetmemek için çok fazla çaba harcamamız gerek.
Ateş düştüğü yeri yakıyor yakmasına da sönmek bilmiyor konu evlat olunca. O ateş o ananın o babanın içinde bir ömür boyu kor halinde duracak.
Allah yardımcıları olsun...

çok üzüldüm yaa :çok üzgünüm: ne acı bi durum gencecik insan .. evlat acısı çok zor derler allah annesine babasına ve sevdiklerine sabır versin..

acıların en büyügü babbim geride kalanlara sabır versin demekki sorun onun için fazlaydı odönemde çoçukların bir destek alması lazım çoçukları bir yarış atına benzetip sorunlarını göz ardı ediyoruz halbiki biz niye yaşıyoruz onlar için rabbim kimseye evlat acısı vermesin

çok üzüldüm yaa :çok üzgünüm: ne acı bi durum gencecik insan .. evlat acısı çok zor derler allah annesine babasına ve sevdiklerine sabır versin..

Evet canım, gerçekten anne ve babasının sabıra ihtiyacı var.

acıların en büyügü babbim geride kalanlara sabır versin demekki sorun onun için fazlaydı odönemde çoçukların bir destek alması lazım çoçukları bir yarış atına benzetip sorunlarını göz ardı ediyoruz halbiki biz niye yaşıyoruz onlar için rabbim kimseye evlat acısı vermesin

Haklısın canım. Gençlere ergenlik döneminde yardım şart; ancak önce ebeveynlerin eğitilmesi gerekiyor.

ınanın tüylerim diken diken oldu ablacım,
Allah ailesine ve sevdiklerine sabırlar versin...
başınız sağolsun...
Çocuklarımızı istemeden sıkıyoruz belki ama
dozunda,kırmayarak yapmak lazım...
önemli olan onların sağlıkları,bunu her zaman söylüyorum ben kızıma...
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın,
çocuklarımızı korusun...
sevgiler...

Allah anasına babasına sabır versin. Ne zordur. Şimdi hep kendilerini suçlarlar:çok üzgünüm:

Okurken tüylerim kalktı resmen, ne oluyor bizlere, kardeşlerimize, evlatlarımıza, anne babalarımıza...
Ailesi ne durumdadır diyorum, ama onu o duruma düşüren aileside olabilir, artık kimseye güvenemiyorum çünkü...
Allah sonumuzu hayır etsin, söylenecek bişey kalmamışki...

Haberlerde çıkmıştı Emre adında bir çocuk o muydu oğlunuzun arkadaşı ? Duydum ve çok üzüldüm =(
Onu bu kadar çaresiz kılan şey neydi acaba..
Allah'ım affetsin...

Teşekkürler Songül'üm.
Doğru söylüyorsun, çocuklarımızı zaman zaman sıkmadan olmuyor. Ama bunu yaparken kırıcı veya aşağılayıcı olmamak gerek.

Allah anasına babasına sabır versin. Ne zordur. Şimdi hep kendilerini suçlarlar:çok üzgünüm:

Okurken tüylerim kalktı resmen, ne oluyor bizlere, kardeşlerimize, evlatlarımıza, anne babalarımıza...
Ailesi ne durumdadır diyorum, ama onu o duruma düşüren aileside olabilir, artık kimseye güvenemiyorum çünkü...
Allah sonumuzu hayır etsin, söylenecek bişey kalmamışki...

Ailesi tabii ki kendini suçlayacak. Bu durumda ilk akla gelen aile sorunları oluyor. Ya da ne bileyim, gerekli ilgiyi göstermediler mi, ihmal mi ettiler...
Millet kimbilir ne yorumlar yapacak.

Haberlerde çıkmıştı Emre adında bir çocuk o muydu oğlunuzun arkadaşı ? Duydum ve çok üzüldüm =(
Onu bu kadar çaresiz kılan şey neydi acaba..
Allah'ım affetsin...

Evet canım, Emre.
Bir bilsek neydi kafasından geçen...

çok üüzüldüm okurken..neden yapmış olabilirkiii bu aşta çok yazık olmuş
alah rehmet eylesin.......akannehir

Ne kadar etkilendim, ne kadar üzüldüm, gencecik çocuk.
Allah ailesine sabırlar versin, çok zor..

canım ailesine allah sabır versin oğlunuzada sabır versin
çok üzüldüm fidan gibi genç neden ne yüzden kendi canını kıyarki
ya yazamadım boğazımda düğümlendii kelimelerrrr:(

Allah anne babaya sabırlar versin, canına kıyacak kadar kimbilir içinde ne fırtınalar koptu...
Allah hepimizin çocuklarını esirgesin doğru yoldan ayırmasın en önemlisi iyi insanlarla karşılaştırsın...

Allahım ne acı bişey bu çok kötü oldum...
Allah ailesine sabırlar versin.Kimseye böyle bi acı yaşatmasın.

canım ailesine allah sabır versin oğlunuzada sabır versin
çok üzüldüm fidan gibi genç neden ne yüzden kendi canını kıyarki
ya yazamadım boğazımda düğümlendii kelimelerrrr:(

Allah anne babaya sabırlar versin, canına kıyacak kadar kimbilir içinde ne fırtınalar koptu...
Allah hepimizin çocuklarını esirgesin doğru yoldan ayırmasın en önemlisi iyi insanlarla karşılaştırsın...

Allahım ne acı bişey bu çok kötü oldum...
Allah ailesine sabırlar versin.Kimseye böyle bi acı yaşatmasın.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
Allah evlatlarımızı korusun.

Back