• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oğlum 22 aylık hala ağzı akıyo...neden?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gamze21

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.384
4.295
698
39
oğlumun 6 aylıktan beri ağız akma problemi var.zamn zamn azaldı ama hiç bitmedi...
bazen azalıyo bazen aşırı akıyo.hep diş çıkarıyo ondan falan dedim ama bi türlü sonu gelmedi...
üstü temiz hiç olmuyo sürekli yakalık bağlamak zorunda kalıyorum...
sağlık ocağında ki dr. sormuştum olabilir demişti.5 6 ay önce.
gece ağzı akmıyo(sürekli kalkar,çok rahatsız uyur.hala uyku düzeni die bişe yok :)
benim gibi olan arkadaşlar var mı?
bu konuda yapabilirim.
artık sinir oluyorum.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benim arkadaşımın çocuğunun böyleydi ben gördüğümde 2 yaşındaydı. yerler halılar ıslak ıslak oluyordu basınca hissediyoduk. olabiliyor demekk ki. ama en güzeli bir çocuk doktoruna danışmak.

evet haklısın canım...
su çiçeği aşısı için dr. gitcez o zamn sorcam..

bebeğinizde farkettiğiniz başka sorunlar var mı cnm..seninki küçük yine belki sorun yoktur ama sen yine de dr a sor bunu...
benim halamın oğlunun ilk okula kadar akardı...sonra kontrol etmeye başladı ama 2 yıl önce orta okulda bile bazen akardı... hiç bi sorun çıkmadı ama neden tutamaz ağzının suyunu hala düşünürüm...

canım seni yanlış bilgilendirmiş olmuyum ama hiç tiroidlerine baktırdınızmı çok çalıştığı zaman fazla salgılar tükürüğünü.hipertiroid deniyo buna.benim oğlumdada hipotiroid var doğdugundan beri ilaç kullanıyoruz.az çalışıyo tiroidleri 3 yaşına kadar ilaç kullanıcaz sonrası allah kerim..dayımın torunu var 19 aylık onunda öyle sürekli salyası akar doktor annesine tükürük bezleri fazla çaışıyo demiş o yüzden bi baktır istersen hormon tahlilinden çıkar.geçmiş olsun.

Back