- 30 Haziran 2018
- 11
- 3
- 6
- 33
- Konu Sahibi Umutmiracim
-
O işaret ettiğinde ya da ima ettiğinde anlayıp hemen yerine getiriyorsanız konuşma gereği hissetmiyordur. Bİrde sadece anne-baba-bakıcı vb göriyorsa da olabilir. Sosyalleşebileceği bir ortama çıkartın bebeğinizi. Artı ekranlardan uzak tutun lütfen.Yardımlarınıza ihtiyacım var. Oglum 2017 Ekim doğumlu 2.5 yaşında.yonergeleri anlıyor ,getir goturleri yapıyor yani işaretle , ağlayarak birşeyler ifade ediyor, baba,al diyor ama yemek yiyeceği zaman yabi karnı acıkınca ağzını sapirdadip anlatıyor.su içeceği zaman bardağı yada suyu işaret ediyor . fikirlerinize ihtiyacım var .konuşması için neler yapmalıyim ?
Benim kızım da 22 aylık aynı şekilde beden diliyle kendini her şekilde ifade ediyor ama sözel olarak zayıf. Anne (adde) baba dede adda mama meme ver gibi kelimeleri var. Bende sabırla konuşup sürekli ona da söylemeye çalışıyorum ama Bi anne olarak ister istemez üzülüyorum...Yardımlarınıza ihtiyacım var. Oglum 2017 Ekim doğumlu 2.5 yaşında.yonergeleri anlıyor ,getir goturleri yapıyor yani işaretle , ağlayarak birşeyler ifade ediyor, baba,al diyor ama yemek yiyeceği zaman yabi karnı acıkınca ağzını sapirdadip anlatıyor.su içeceği zaman bardağı yada suyu işaret ediyor . fikirlerinize ihtiyacım var .konuşması için neler yapmalıyim ?
Gerçekten tek benim çocuğum böyle sanıyordumYardımlarınıza ihtiyacım var. Oglum 2017 Ekim doğumlu 2.5 yaşında.yonergeleri anlıyor ,getir goturleri yapıyor yani işaretle , ağlayarak birşeyler ifade ediyor, baba,al diyor ama yemek yiyeceği zaman yabi karnı acıkınca ağzını sapirdadip anlatıyor.su içeceği zaman bardağı yada suyu işaret ediyor . fikirlerinize ihtiyacım var .konuşması için neler yapmalıyim ?
Benim oglumda dört yasinda yeni konusmaya basladi iki pedogago götürdüm ikiside bana kres tarzi biryer onerdi kendi yasitlariyla vakit geçirebilecek biryer cok sukur sorunumuz cozuldu kinusmaya basladi. Onceden benim oglumda el isaretleriyle anlatiyordu derdini aslinda anlamamak gerekiyormuski konusmaya ihtiyac duymaliymisYardımlarınıza ihtiyacım var. Oglum 2017 Ekim doğumlu 2.5 yaşında.yonergeleri anlıyor ,getir goturleri yapıyor yani işaretle , ağlayarak birşeyler ifade ediyor, baba,al diyor ama yemek yiyeceği zaman yabi karnı acıkınca ağzını sapirdadip anlatıyor.su içeceği zaman bardağı yada suyu işaret ediyor . fikirlerinize ihtiyacım var .konuşması için neler yapmalıyim ?
Evet sarki da haklisin benim kiz simdiler de benim soyledigim sarkiyi taklit ediyor ama turkce deil sanki yabanci uyruklu kizim hamile iken kore dizisi seyretmiş tim ayni onlar gibi gadi gudu gibikesinlikle siz sürekli konuşun oğlunuzla ne yapıyorsanız anlatın yemek yaparken bile bak şimdi soğan doğruyorum şimdi karıştırıyorum vs...birde şarkı söylerek yaparsanız oda oyun sanıp söylemeye çalışabilir .
Ah canim benim kizim da 27 aylik hala bir gelisme yok su siralar anne diye sesleniyor bakalim insAllah benim en kucuk amcamin 2 numarasi 2.5 yasina kadar hic konusmadi sonra konusmaya basladi hic susmuyor amcam diyor ki bos ver yigenim gec dillensin aha bizim ki hic susmuyor diyorGerçekten tek benim çocuğum böyle sanıyordumbazen ağlıyorum sinirden çocuğum 2,5 yasinda konusmuyo anne baba sadece su istediğinde bardağı gösteriyo açıklığında mutfağa götürüp beni kelime bile söyleniyo arada bebek gibi mirildaniyoama anlasilmiyo bazi etrafinmda çocuklar bırak kelime konuşmayı cümle kuruyorlar birsorun mu var diye merak ediyorum hatta dr arastrdim ama merakımdan burayada baktim normal mi diye çok üzülüyorum
Yardımlarınıza ihtiyacım var. Oglum 2017 Ekim doğumlu 2.5 yaşında.yonergeleri anlıyor ,getir goturleri yapıyor yani işaretle , ağlayarak birşeyler ifade ediyor, baba,al diyor ama yemek yiyeceği zaman yabi karnı acıkınca ağzını sapirdadip anlatıyor.su içeceği zaman bardağı yada suyu işaret ediyor . fikirlerinize ihtiyacım var .konuşması için neler yapmalıyim ?
Benim kızım da 22 aylık aynı şekilde beden diliyle kendini her şekilde ifade ediyor ama sözel olarak zayıf. Anne (adde) baba dede adda mama meme ver gibi kelimeleri var. Bende sabırla konuşup sürekli ona da söylemeye çalışıyorum ama Bi anne olarak ister istemez üzülüyorum...
2 yaşına girecek kızım konuşmuyor...herşeyi anlıyor ama konuşamadığı inin biz onu anlamıyoruz sinirleniyor
Benim kızım da geçen hafta 2 yaşına girdi em küm ederek konuşuyor aslında çok geveze birşeyler anlatmaya çalışıyor ama dili dönmüyor. Bol nol konusuyorum onunla ama ister istemez üzülüyorum.
Gerçekten tek benim çocuğum böyle sanıyordumbazen ağlıyorum sinirden çocuğum 2,5 yasinda konusmuyo anne baba sadece su istediğinde bardağı gösteriyo açıklığında mutfağa götürüp beni kelime bile söyleniyo arada bebek gibi mirildaniyoama anlasilmiyo bazi etrafinmda çocuklar bırak kelime konuşmayı cümle kuruyorlar birsorun mu var diye merak ediyorum hatta dr arastrdim ama merakımdan burayada baktim normal mi diye çok üzülüyorum
Benim oglumda dört yasinda yeni konusmaya basladi iki pedogago götürdüm ikiside bana kres tarzi biryer onerdi kendi yasitlariyla vakit geçirebilecek biryer cok sukur sorunumuz cozuldu kinusmaya basladi. Onceden benim oglumda el isaretleriyle anlatiyordu derdini aslinda anlamamak gerekiyormuski konusmaya ihtiyac duymaliymis
Kizlar fotodakini uygulayin benim kiz az konusuyordu anlamsiz di simdi dili bayagi acildiBenim oglumda 2.5 yasinda ve konusmuyor anne baba ben benim araba top su mama meme, baba uyuyo, uyuyo agliyo bunlar baskada bildigi bisey yok ayni sekilde beden diliyle anlatiyo derdini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?