- 20 Mayıs 2015
- 43
- 5
- 37
-
- Konu Sahibi Nurdannnnn
O üniversitedeyken beni keser dururdu. ben de yüzüne bile bakmazdım. merhaba demişti cevap bile vermemiştim. Sonra 2 kere yollarımız kesişti. Başladık işte bi şekilde. Ben 28 im o da 31 yaşında. Ben mühendisim. O da aynı bölümü bitirdi. İstanbulda müdürlük yapıyor özel bir şirkette. Birlikteliğimize gelince 7 ay oldu ama arada 3 ay ayrılık süreci var. İki kez gel gitleri oldu. Sebep olarak da insanları çok kolaylıkla sildiğini ama en sonunda silmekten pişman olduğu tek kişinin ben olduğumu söyledi. Memleketime geldi özür diledi. Ve son 2 aydır maşallah hiç bir sorunumuz yoktu.Yaşlarınız kaç.Ne kadardır birliktesiniz.Mesleği ne
Kızlar oğlak burcu erkeğiyle bir ilişkim var. Farklı bir şehirde yaşıyor ama üniversiteden tanışıyoruz....İki kez gel gitleri oldu sebepsizce ayrıldık. En sonunda yaşadığım şehre geldi beni sevdiğini ve bensiz olamayacağını söyledi. Hakikaten de hatalarını telafi etti. Neyse her şey yolunda gidiyordu. Bir de bunun evlilik fobisi var...Bir kaç gün önce evlilikten konu açıldı. Bana net bişi söylemiyor bu konuda. 1 sene diyor iki sene diyor... Ben de onu bu kadar bekleyemeyeceğimi söyledim. Su anda o lafımdan dolayı ayrılma triplerinde. Benim derdimin sadece evlilik olduğunu düşünüyor. Yani o ya da bi başkasıyla evlensem bişi fark etmezmiş benim için. Öyle düşünüyor. Ama asla böyle bişi yok. Öyle olsa uzaktaki bir şehirde onunla niye uğraşayım ki bunu anlatamadım ona. Ve çok üzülüyorum. Sizce ne yapmalıyım? İlk kez bir erkeğe kendimi anlatmak zorunda hissediyorum..Kaybetmek istemiyorum çünkü çok akıllı ve çok düzgün bir insan. Bana fikir verebilir misiniz ??
O üniversitedeyken beni keser dururdu. ben de yüzüne bile bakmazdım. merhaba demişti cevap bile vermemiştim. Sonra 2 kere yollarımız kesişti. Başladık işte bi şekilde. Ben 28 im o da 31 yaşında. Ben mühendisim. O da aynı bölümü bitirdi. İstanbulda müdürlük yapıyor özel bir şirkette. Birlikteliğimize gelince 7 ay oldu ama arada 3 ay ayrılık süreci var. İki kez gel gitleri oldu. Sebep olarak da insanları çok kolaylıkla sildiğini ama en sonunda silmekten pişman olduğu tek kişinin ben olduğumu söyledi. Memleketime geldi özür diledi. Ve son 2 aydır maşallah hiç bir sorunumuz yoktu.
Biraz göbeği çıkmış da beyefendinin. Göbek yağlarını aldıracak. Bunu takıntı yaptı kendisine. lazer lipoliz olacak yani.
Biraz göbeği çıkmış da beyefendinin. Göbek yağlarını aldıracak. Bunu takıntı yaptı kendisine. lazer lipoliz olacak yani.
O üniversitedeyken beni keser dururdu. ben de yüzüne bile bakmazdım. merhaba demişti cevap bile vermemiştim. Sonra 2 kere yollarımız kesişti. Başladık işte bi şekilde. Ben 28 im o da 31 yaşında. Ben mühendisim. O da aynı bölümü bitirdi. İstanbulda müdürlük yapıyor özel bir şirkette. Birlikteliğimize gelince 7 ay oldu ama arada 3 ay ayrılık süreci var. İki kez gel gitleri oldu. Sebep olarak da insanları çok kolaylıkla sildiğini ama en sonunda silmekten pişman olduğu tek kişinin ben olduğumu söyledi. Memleketime geldi özür diledi. Ve son 2 aydır maşallah hiç bir sorunumuz yoktu.
O zaman ben arayıp sormuyorum artık. Yani bir kere anlattım açıkladım anlamadı dinlemedi. Beni sevio musun dedim cevap vermiycem şu an dedi. Ben de seviyorsun ben biliyorum dedim. Sen otur düşün bazı şeyleri dedim ona. Çünkü 3 - 5 arkadaşı o kız seni evlenmek için tutuyor demişler. Ben de o insanlara bi otur bak bakalım hangisinin düzgün bir hayatı var 30 35 yaşlarında hala bekarlar dedim ve ayrıca beni tanımadan hakkımda fikir yürütmeleri büyük saygısızlık dedim. Bana zaman ver dedi. Beni ciddi ilişkilerden soğuttu bu cümlen dedi. Seninle ilgili tüm düşüncelerimi yok ettin dedi. Ben de Allaha emanet ol dedim kapattım telefonu. Bu durumda daha ne yapabilirim ki. seviyorum evet ama o beni dinlemediği müddetçe duvara anlatmış oluyorum zaten.sonuçta estetik bir ameliyatmış çok da üstüne düşmeyin bence
O zaman ben arayıp sormuyorum artık. Yani bir kere anlattım açıkladım anlamadı dinlemedi. Beni sevio musun dedim cevap vermiycem şu an dedi. Ben de seviyorsun ben biliyorum dedim. Sen otur düşün bazı şeyleri dedim ona. Çünkü 3 - 5 arkadaşı o kız seni evlenmek için tutuyor demişler. Ben de o insanlara bi otur bak bakalım hangisinin düzgün bir hayatı var 30 35 yaşlarında hala bekarlar dedim ve ayrıca beni tanımadan hakkımda fikir yürütmeleri büyük saygısızlık dedim. Bana zaman ver dedi. Beni ciddi ilişkilerden soğuttu bu cümlen dedi. Seninle ilgili tüm düşüncelerimi yok ettin dedi. Ben de Allaha emanet ol dedim kapattım telefonu. Bu durumda daha ne yapabilirim ki. seviyorum evet ama o beni dinlemediği müddetçe duvara anlatmış oluyorum zaten.
Canım şimdi laf lafı açıyor da benim ailem tanınmış bir ailedir. Maddi açıdan da rahatım ben. Bunu da biliyor. Allah şahidimdir bir tek sevdiğim için onu istiyorum. Ve o çok hızlı yaşadı artık huzur istiyor. Sadece bu evlilik fobisi onu korkutuyor. Beni tanımak ve güvenmek onun için çok önemli. Korkuyor işte. Ya tanımadan evlenirsek diyor ya boşanırsak diyor. Ama bunlar her zaman olası insanız sonuçta. Korkusu sevgisinden üstün geliyor canım onun.sizin konuşmalarınız arkadaşlarını haklı çıkarmış sanrım öle anlamış ya da anlamak istemiş. sizin onunla dış görünüşü mesleği ve işi parası için evlenip tapusunu almak der ya erkekler o mantıkta düşndüğünüzü hisseetmiş çok hareketli bir hayatı varsa sizden önce ondan uzaklaşmak ve evlenmekten çekinmiş . ama sizde mühendissiniz eminim güzelsiniz yani onun kriterleri sizde de var yani kendisi bulunmaz hint kumaşı sananlardan sanırım sizde üstüne düşünce baya havalanmış evlenmeden önce burnunu sürtün bence evlenince hiç tınlamaz .
bende sizin gibiyim benm hayatımda ya siyah ya beyaz vardır ya evet ya hayır yani bir düşüneyim evlilik de kararsızım vs pek tatmin edici cevaplar olmuyor . pofpoflanmaya çok alışmış her istediği olsun istiyor sanırım . bence bekleyin biraz daha ama hiç bir tepki yoksa " 7 ayın hatrına bu şekilde mi ayrılıcaz en azından yüzyüze görüşme saygısını göstermeni istiyorum" deyip buluşup içinizi bütün soru işaretleri ni döküp kendinizi en güzel şekilde ifade edip noktayı koyun derim seviyorsa zaten anlar döner sevmiyorsa da aylarca aramaz sormaz
Canım şimdi laf lafı açıyor da benim ailem tanınmış bir ailedir. Maddi açıdan da rahatım ben. Bunu da biliyor. Allah şahidimdir bir tek sevdiğim için onu istiyorum. Ve o çok hızlı yaşadı artık huzur istiyor. Sadece bu evlilik fobisi onu korkutuyor. Beni tanımak ve güvenmek onun için çok önemli. Korkuyor işte. Ya tanımadan evlenirsek diyor ya boşanırsak diyor. Ama bunlar her zaman olası insanız sonuçta. Korkusu sevgisinden üstün geliyor canım onun.
İnşallah canım. Araması için dua ediyorum. Sağolasın yardımcı oldun bana konuştun benimle.Sana katılıyorum.Sende zaten maddi açıdan rahatsın.Sevmese zaten seni seçmez tabi ki.Sana güvenmesi korkularını bir kenara bırakması lazım.Zamanla aranız düzelir .Herkez bu sorunları yaşıyor. Bende yaşamıştım her şey insanlar için sonuçta . Zamanla aranız düzelir inş. canım
Anlatmaya çalıştım dinlemedi. Zaman ver bana dedi. Ben de güzel bi dille anlattım. Allaha emanet ol deyip kapattım telefonu. Aramadı da artık bekliyorum. sabrım çok zorlanıyor işimi de etkiledi bu durum. Hayatımı da.Evlilik korkusu olan bir adamla evlenmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki eğer gerçekten tek amacın evlenmek değilse sevgiline kesinlikle evlenme konusu açmamalı, eğer o açarsa da şu an için erken diyerek onun da konuyu kapatmasını sağlayabilirsin. Senin bu konuda üzerine gitmen işleri kolaylaştırmayacak, aksine daha zor bir duruma sokacaktır. Bırakın herşeyi aşkınızı yaşayın doya doya... Sen konuyu geçiştirdikçe, kapatmaya çalıştıktça bu sefer o sana gelecek "sen benimle evlenmek istemiyor musun" diye...
"Ben seni bekleyemem" demen gerçekten çok yanlış olmuş. Bu cümle bana da söylenmiş olsa karşı tarafın benimle evlenmek için beraber olduğunu, ben olmasam da evlenecek başka birini bulmasının benden vazgeçmesi için yeterli olacağını düşünürdüm.
Bence sevgilinin kafasından bu düşünceyi atmak için çaba sarfetmeli sonrasında da ilişkinizi akışına bırakmalısın. Eğer senin için hayırlı bir insansa er ya da geç evlenirsiniz. Sadece biraz sabır ve zaman
Anlatmaya çalıştım dinlemedi. Zaman ver bana dedi. Ben de güzel bi dille anlattım. Allaha emanet ol deyip kapattım telefonu. Aramadı da artık bekliyorum. sabrım çok zorlanıyor işimi de etkiledi bu durum. Hayatımı da.
Evlenmeyi düşünmek için çok az bir süre.Hele ki gelgitleri olan,hele ki daha 2 aydır sorun olmayan bir ilişkide.O üniversitedeyken beni keser dururdu. ben de yüzüne bile bakmazdım. merhaba demişti cevap bile vermemiştim. Sonra 2 kere yollarımız kesişti. Başladık işte bi şekilde. Ben 28 im o da 31 yaşında. Ben mühendisim. O da aynı bölümü bitirdi. İstanbulda müdürlük yapıyor özel bir şirkette. Birlikteliğimize gelince 7 ay oldu ama arada 3 ay ayrılık süreci var. İki kez gel gitleri oldu. Sebep olarak da insanları çok kolaylıkla sildiğini ama en sonunda silmekten pişman olduğu tek kişinin ben olduğumu söyledi. Memleketime geldi özür diledi. Ve son 2 aydır maşallah hiç bir sorunumuz yoktu.
Öyle yapıcam eğer kendimi tutabilirsem. Ben onu her seferinde dinledim ama o beni dinlemekten acizdi. Sevgim içimi yakıyo işte ama sabır.Bu saatten sonra çok üzerine gitmeyin o zaman. Otursun düşünsün biraz anlattıklarınızı. Eğer gerçekten seviyorsa ve güveniyorsa elbet arayacaktır tekrar. Eğer aramazsa da hayatınıza kaldığınız yerden devam edin bence. Sevgi ve güvenin olmadığı bir ilişki ne kadar zorlarsanız zorlayın adam olmaz...
Canim ben aradim gecmis olsun diyeSonucta dedim ki son gorevini yap kizim die. Cok mutlu oldu ama belli etmemeye calisti falan. Sonra napiosun falan konuyu uzatti. Gormek istiorum ameliyat agir mi degilmi die dedim. Hemen goruntulu aradi. Sonra dun gece bi aradim kardesi cikti karnindan devamli kan geliomus benimki uyuyodu. Onu gosterdi bana kameradan. Neyse bu sabah kendisi aradi. Ben tekrar konuyu actim dedim bu sekilde olmaz bizim durumumuz uzatma artik. Sonucta ben seni kac kez affettim ki ben kotu bisi demedigim halde bunu yapiosun die. Seni seviorum ama eskisi gibi olmami bekleme falan dedi. Tamam fark etmez zamanla bakariz dedim. Sonra whatsuptan yazdi falan. Canim hayatim falan deyip duruo. Sanirim duzeldi ki en basinda da hayatindan cikartmayi dusunmemis sadece iliskimizi dusunmek istemis. Herseyi resetlemisim onda oyle dedi. Ben de ustune gitmiyorum bugun olaylar boyle yani. Yorumun nedir ?Nooldu aradı mı. Konu sahibi durumu merak ettim. oğlaklar içten içe pek meraklı olur :)
Valla eskiden de pek bi farki yoktu hayatim askim derdi yine oyle. Kendince burnumu surtturmeye calisio gibi geldi bana ve aramami bekliomus izlenimi yaratti bende. Bi yandan ilgi beklio ameliyatiyla ilgili falan. Bi yandan da istemez tavirlar ama ozlemis belli. Pat die seni seviorum dedi. Ki bilirsin oglaklarin agzindan bunu duymak inanilmaz zor bisi. Bilemedim. Sen ne dusundunvalla bilemedim ki. olumsuz yaklaşmamış sanki. bi yandan da " eskisi gibi olmamı bekleme" demiş. sonrada hayatım falan yazmış.Her şey olabilir.
Sen ne diyorsun nasıl yorumladın