- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.744
-
- Konu Sahibi Nurdannnnn
Aynen böyle.sorun oğlak burcu olmasında değil ki onda bıraktığın izlenim.Burçlara bağlamayın böyle şeyleri
İki kez gel gitleri oldu sebepsizce ayrıldık.
Bir de bunun evlilik fobisi var...Bir kaç gün önce evlilikten konu açıldı. Bana net bişi söylemiyor bu konuda. 1 sene diyor iki sene diyor... Ben de onu bu kadar bekleyemeyeceğimi söyledim.
aynen yaa bayılıyoruz acı çekmeye ulaşılmza olan cazip geliyoOğlakları hep cool insanlar ceker . Garip gelecekltir belki ama kendisiyle ilgilenmeyen kisileri hep cekici bulurlar . Eger gercekten problemin oğlak burcu olmasıyla ilgili oldugunu düsünüyorsanız kendinizi biraz cekmenizde kafa karıstırmanızda fayda var . Bende oglagım cevremde bir sürü oğlak var :) genelde bizimle ilgilenen üstümüze düsen kisiler dikkatimizi cekmiyor hatta bunun geyiğini bayaa yapmıstık lol . Karsındaki oğlaksa elinde tutmak istersen anahtar kelime ilgilenmeyeceksin :)) tabiiki sadece kendimden yakın cevremden yola cıkarak soyluyorum yanlıs bisey söylüyorsam kusura bakmayıın :)
Doğru söylüyorsun ilgilenmeyince geliyor her zaman bu böyle oldu. Ama bu hafta ameliyat olacak aklım onda. Arayıp aramama konusunda kararsız kaldım. Ve benim o cümlemi yanlış anlaması üzerine kendimi ona anlattığım halde dinlemeyişi canımı çok sıkıyor. Ben bu ilişkiyi düşünücem deyişi beni çok üzüyorOğlakları hep cool insanlar ceker . Garip gelecekltir belki ama kendisiyle ilgilenmeyen kisileri hep cekici bulurlar . Eger gercekten problemin oğlak burcu olmasıyla ilgili oldugunu düsünüyorsanız kendinizi biraz cekmenizde kafa karıstırmanızda fayda var . Bende oglagım cevremde bir sürü oğlak var :) genelde bizimle ilgilenen üstümüze düsen kisiler dikkatimizi cekmiyor hatta bunun geyiğini bayaa yapmıstık lol . Karsındaki oğlaksa elinde tutmak istersen anahtar kelime ilgilenmeyeceksin :)) tabiiki sadece kendimden yakın cevremden yola cıkarak soyluyorum yanlıs bisey söylüyorsam kusura bakmayıın :)
ya oğlaklar biraz delirtir karsıdakini hatta kendini bile. O şuan aramanı bekliyor eminim ama arayınca da vazgecilmezim havalarına girecek . Bence arama . O seni dinlememis ama aslında konunun üstüne düsmeni kendini anlatmanı cabalamanı istiyor . Bu bahsettiğin insanı tanımıyoruz sadece burc uzerinden yorum yapıyoruz tabiiki karakterini bilemeyiz ama dediğim gibi sen kendini cektikce düsünmeden edemeyecektirDoğru söylüyorsun ilgilenmeyince geliyor her zaman bu böyle oldu. Ama bu hafta ameliyat olacak aklım onda. Arayıp aramama konusunda kararsız kaldım. Ve benim o cümlemi yanlış anlaması üzerine kendimi ona anlattığım halde dinlemeyişi canımı çok sıkıyor. Ben bu ilişkiyi düşünücem deyişi beni çok üzüyor
BDV 'de açılan burçlu konuların hepsi neden oğlak ile ilgili?
Tamam canım öyle yapacağım. Bakalım ne varsa bunda düşünülecek biraz düşünsün.. Kendimi anlatmak için aradığımda dahi saatlerce açmadı telefonu. Ben gerekeni yaptım anlattım açıkladım. Gerisini o düşünsün yani hayatımda ilk kez bu kadar zorlanıyorum. o ithamı çok kırıcıydı.ya oğlaklar biraz delirtir karsıdakini hatta kendini bile. O şuan aramanı bekliyor eminim ama arayınca da vazgecilmezim havalarına girecek . Bence arama . O seni dinlememis ama aslında konunun üstüne düsmeni kendini anlatmanı cabalamanı istiyor . Bu bahsettiğin insanı tanımıyoruz sadece burc uzerinden yorum yapıyoruz tabiiki karakterini bilemeyiz ama dediğim gibi sen kendini cektikce düsünmeden edemeyecektir
Dün akşam zaten ben seninle evlenmekten vazgeçtim. Evlilik kelimesini dahi alma ağzına çünkü kafamda bir sürü soru işaretine sebep oldun artık dedim. Ben ayrılıp ayrılmamayı düşünücem dedi. Sen bilirsin hayatımdaki varlığın evlilikten ibaret değil ve olmayacak dedim kapattım. hala da aramadı.
Mantığım bazen bunu söylüyor ama işte kalbim ağır basıyorEvlilik konusunun bu kadar yüz göz olması yanlış
Bence evlenmeye niyeti yok
Oğlak erkeği huysuzdur ancak sahiplenicidir, ciddi olduğu bir ilişkide bazı şeyleri ikiletmez
Aslında burcundan da değil niyetinden yaşadığınız mesele
Yol verin gitsin, aranızdaki diyalog hiç hoş değil, bu saatten sonra evlenelim dese de düşünmemelisin bence
Mantığım bazen bunu söylüyor ama işte kalbim ağır basıyor(
Canım benim ya. Yok yok bak sen evlenmişsin demek ki seviyorsun o da seviyor. Aman bu adamların hepsi mi böyle yaKalbini dinleme
Sevse bile oğlak zordur
Eşim oğlak, bazen düşünüyorum artıları eksilerini kurtarır mı diye, yok
Aldık bir kere uğraşıyoruz
Benim kaderim galiba eski sevgilim de oğlaktı =))
Sen yakma kendini bari =))