OĞLAK ERKEKLERİ NEDEN BÖYLE:(

Sorma bi nazli sanki o kiz ben erkek. Ama ben ona artik evlilik konusunu hic acmicam hatta acmayi gec o acarsa da biz daha neyiz ki bi dur bakalim hem ben dusunemiyorum bazi seyleri dicem. Biraz da o dusunsun. Korkusunu yensin oyle gelsin napiim. Bu arada hastaneden cikti dun oyle ahim sahim bi ameliyat degil. Naz yapio sanirim. Ilgi istiyo. Ve bu arada sana cok tesekkur ediorum gercekten yanimda olsan bu kadar yardimci olamazdin. Ben ilk kez boyle bi siteye girdim derdimi paylastim. Diger arjadaslar da yardimci oldu sen de. Bu de dugun telasin varken yardimci oluosun. Cok tesekkurler canim. Tanismak isterdim seninle inan.

Canım ne demek ben tüm oğlak acımasızlığıyla fikirlerimi paylaştım.
Genelde böyle soğuk insanlar çok fazla duygusal paylaşımlar yaşayamadığından hastalık gibi zayıf durumlarda, bu durumun da verdiği bi üstünlükle normalde görmeyi hep bekledikleri ilgiyi talep ediyorlar.
Normalde bana "ilişkimiz nasıl gidiyor" ya da "evlenecek miyiz" gibi sorular biraz anlamsız geliyor. Çünkü hayatta hiç bir anın garantisi yok. Ve bi ilişki yaşanıyorsa bu ilişkinin hiç bi yere gitmemesi de göze alınmalı.Zaten doğru bişey yaşanıorsa süreç sizi doğru noktaya getiriyor.
Oğlaklar da kendileri emin olmadıkları bişey için söz vermek istemezler. Bence böyle konuları sen açma o sorduğunda da yuvarlak cevaplar ver.Ayrıca maalesef 6-7 ay gelgitli bir ilişkide karar vermek için maalesef kısa bir süre. Senin çok aşık olduğunu görüyorum o yüzden sırf kalbin kırıldı ve alındın diye " ayrılalım" gibi bir sözcüğü kullanma. Bence uzun süren istikrarlı ilişkilerin sırrı her kavgayı ayrılık aşamasına getirmemek.
beni de düğün telaşı çok baydı ya böyle çevremdekilerin sorunlarıyla ilgilenmek ve başka yöne kanalize olmaktan hoşlanıyorum.Sıkıcı da olsa Allah sana da inşallah bu " evliliğe hazırlık" sürecini yaşatır.
Benim gibi huysuz bi oğlak, aynı kendi karakterinde hayatı emekli astsubay modunda yaşayan başka bi oğlakla evleniyor :S bence artık herkes evlenmeli :)

oğlaklar geleneksel tipler. çok oğlakla flört ettim fakat ben kova olduğumdan anlaşamadım. tam tersine evlilikten söz eden onlar olur aslında. henüz evlenmeyi düşünmemesinin sebebi birikim yapmak falansa haklı. ya da henüz yeni beraberseniz de haklı. ama bunlar harici sadece evlenmek istemediğinden söz ediyosa kırmızı alarm..

Guzel bir surec olsa gerek sonucta hayatinin en onemli karari ve en ozel zamanlari. Tadini cikarmaya bak canim. Bana malesef bu adamla uzak geliyor artik bu durumlar. Ama nasip belli olmaz diye de umut ediyorum bazen.

Daha erken oldugunu dusunuyor. Tanimadan evleniriz hata yapariz diye dusunuyor. Bunlari ben de biliyorum ama insan ciddiyet de istiyor iste bi yerde. Nasip bakalim zor bi adam cok zor.

Bnm kesimde oğlak bnde boqayim bu hic önemli dql cnm... Bi erkrqi ewlnmk için sıkmıcksin ama kndinide kullandırma bebeqimmm hakkında hyrlisi olsn

2 sene sonra evlenmemıs olursanız bu cocuktan ayrılıp hemen bırıyle evlenebılme fırsatınız var ıse
2 sene senı beklemeyecegım de tabıkı ama arkası dolu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…