OĞLAK ERKEKLERİ NEDEN BÖYLE:(

Tanımamız gerekiomuş birbirimizi. Ki ben zaten o hadi dese bile evlenmem ki şu an onunla. Zamanı var. Bunu bi bahane olarak mı kullanıyor bilmiyorum. Bakalım dediğin gibi yapıcam duruma göre de ben yol vericem. Canım çok sağol fikirlerin için. Teşekkür ederim.

Rica ederim canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana böyle acı ceken üzülen kız görünce dayanamıyorum artık sinir basıyo. Unutulmayacak bırakılmayacak kimse yok sakın unutma :)

Bir oğlak sözünü muhakkak tutar.Benim sevgilim de bana evleneceğimize dair söz vermedi ama bi şekilde evleneceğimizi hep hissettirdi.Ben de ne zaman diye sormadım ve 3,5 sene sonra evleniyoruz.
Oğlaklar kendilerini maddi anlamda "tam" hissetmeden ve her şeyi hazır hissetmeden kesinlikle evlenmezler. Bu yüzden genelde geç evlenirler. Biz ikimiz de oğlağız ve 29-30 yaşımıza geldik her şey tam olsun derken.6 haziranda evleniyoruz nasipse

Mutluluklar dilerim canım. İşte benimki de bundan bahsedio evimiz olsun arabamız olsun. Paramız olsun birikimimiz olsun. iyi tamam olsun da bunun bir sonu yok ki. Bu sefer en lüksünü istemeye başlayacak.. Ben 28 o 31 yaşında.. Ve hemen her fırsatta da kaçıyo anlamıyorum. Başa dönüyoruz..

Tabi ki herkes ister böyle şeyler.Biz ikimizin de güzel işi olsun diye bekledik. Tabi ki her oğlak burcu aynı olmaz. "Evlenmezsek ayrılıyoruz" blörfü yapmadan artık yaşının geçtiğini ve evlenmek istediğini kesinlikle ondan başka kimseyle evlenmek istemediğini falan söyleyerek konuyu restleşmeye getirmeden aklına sokabilirsin.

Söylüyorum canım bunu hep dile getiriyorum. Tutarlı olsun bana yeter. Tarih de istemiyorum evlilik de istemiyorum şu an zaten. Ama dinlemedi bile beni o cümlemden sonra. Ağladığım halde dinlemedi acıması dahi yoktu yani. Ciddi ilişki düşüncesinden onu soğuttuğumu söyledi. Bu cümleden bu mu anlaşılıyor bu kadar mı hata yaptım anlayamıyorum ki. Konuşacak bişi yok dedi. Sonra da en son bana zaman ver dedi. Aramadı da bir daha.

Canım önce bi sakin ol. Hayatının merkezi o olmasın. Onla evlenmek istediğini bilsin ama onsuz ölüp bitecek konuma da getirme. Bence onun aramasını bekle. Zaten olay daha yeni olmuş fevri hareket edip sakın arama. Haksız olduğunu anlar da dönerse bi daha ayrılmaktan bahsetmemeni tavsiye edebiliyorum.
Unutma ki sen ne yaparsan yap bu adam senin nasibin değilse olmaz ...

Bu da benim zaafım işte. Birini üzmekten kırmaktan hep korkmuşumdur. Ve yanlış anlaşılmaktan. Böyle devamlı arayıp bir daha bir daha anlatmak istiyorum ona öyle bişi söylemek istemediğimi. Ama arkadaşların yorumları mantıklı geldiği için aramıyorum artık. Sakin de kalamıyorum aklım hep orda. Kasıldım kaldım yani o kadar çok düşünmekten..

Genel olarak hata yapsan bile insanları bu kadar ciddiye alırsan olan sana olur.Senin yanında olmak isteyen arkadaşın olsun sevgilin olsun sen hata yapsan da seni pat diye ortada bırakmaz sonuçta.
Biraz sakin ol dışarda güzel bir yürüyüş yap. Sen doğruyu anlatsan bile insanlar anlamak istedikleri şeyi anlayacaklardır. Yani sen ne kadar anlatırsan anlat adamın gideceği varsa gider.
Sakince Allah tan hayırlısını iste. Allah her şeyi yoluna koyar biraz ona güven.
Bi de unutma ki burdaki " dişi" sensin. Yani burda " seçici" konumunda olan sen olmalısın. Yani O senin için mücadele etmeli... Sen değil...

ben ilk çıktıgımda teklifi kabul ederken seni en fazla üç yıl beklerim ben uzun ilşkileri sevmem demiştim şu an 6 yıldır bekliyorum :) sevince bekliyor insan canım ama beklemek yıpratıyor yani ailen hadi artık evlenin diyor istemeye gelenler oluyor vs vs iklemde kalıyosun yani .
kendini ifade edememişsin çocuğa yanlış anlamış seni . mesela de ki " benim ailem rahatsız olur en azından söz nişan yaparız adı konsun isterler de. sende aynı evi paylaşmayı beraber daha çok geçirmeyi istemez misin de. ben seni çok özlüyorum her zaman görüşe mıyoruz tel de konuşup mesajlaşırken yanlış anlaşılıyoruz arada mesafe oluyor de . yaşınız da fazla ise zaten bunu da belirtin kendini daha açık ifade edin yanlış anlamasın sizi"

Canım gerçekten çok teşekkür ederim. Haklısın. Kendimi yedim bitirdim 2 günde 3 kilo verdim sırf bu yüzden. Ben ona anlattım doğruyu artık Allaha bırakıyorum dediğin gibi. Rabbim hayırlısıyla geri çevirsin. Dua edersen çok sevinirim. Ben de sana dua edeyim. Hayırlısıyla harika bir düğünün olsun..

Ettim canım anlattım ama dinlemiyor. Anladığı gibi olduğuma inanıyor.Açıklama yaptırmıyor bile. Zoraki konuştum anlatmaya çalıştım kapattım.

Ettim canım anlattım ama dinlemiyor. Anladığı gibi olduğuma inanıyor.Açıklama yaptırmıyor bile. Zoraki konuştum anlatmaya çalıştım kapattım.

biraz dediğim dedik birisi heralde üste çıkmaya kendini haklı çıkarmaya çalışmış o şekilde seni beklemeye ikna edicek sanırım . belki madd durumu yoktur canım ama hiç belli olmuyor o işler sen söz e aileyle tanışmaya ikna tanışmaya ikna et gerisi gelir (söz için öle çok bir paraya da ihtiyaç yok zaten bir bohça bir yüzük ) fazla isteklerin olmassa maddi açıdan bir yıl içinde olur canım

Konusma yoluna dahi gitmedi. Konusacak bisi yok dedi. Bitti bu is dedi. Ben de anlattim ona ne demek istedigimi ama dinlemiyordu bile. Dusuncem dedi zaman ver dedi kapatti. Daha da aramadi..

Konusma yoluna dahi gitmedi. Konusacak bisi yok dedi. Bitti bu is dedi. Ben de anlattim ona ne demek istedigimi ama dinlemiyordu bile. Dusuncem dedi zaman ver dedi kapatti. Daha da aramadi..

bu erkekler niye gurur yapar anlamam siz üste çıkın bence başını alamassınız sonra

bu erkekler niye gurur yapar anlamam siz üste çıkın bence başını alamassınız sonra
Konuşma ihtimalim olsa konuşacağım ama burnundan kıl aldırmıyor beyefendi. Sanki berbat bir hata var da ortada yüzüme dahi bakmıyor. Kız gibi zaman ver bana dedi. Aramıyor da. Gerçekten beni çıldırtıyor bu tavrı artık. Kaç gün oldu.

ben olsam yanlış anladıgımı belli ederim " sen ayrılmak istiyorsun bahane buluyorsun ama gerek kalmadı " der resti çekerim çiftlerden biri sizin gibi uyumlu olunca daha güzel anlaşma oluyor

ben olsam yanlış anladıgımı belli ederim " sen ayrılmak istiyorsun bahane buluyorsun ama gerek kalmadı " der resti çekerim çiftlerden biri sizin gibi uyumlu olunca daha güzel anlaşma oluyor
Yarın ameliyat olacak aklım onda. Arasam geri çekilecek iyice aramasam ameliyat bu. Ne olacağı belli olmaz. Çok gerginim yani anlayacağınız.

Yarın ameliyat olacak aklım onda. Arasam geri çekilecek iyice aramasam ameliyat bu. Ne olacağı belli olmaz. Çok gerginim yani anlayacağınız.

siz arayın üstünüze düşeni yapın sizden çıksın .sağlık sonuçta o da kendi ayıbını görür zamanla. onun bir yanlışı oldugunda sizde onu kullanır yüzüne vurursunuz ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…