OĞLAK ERKEKLERİ NEDEN BÖYLE:(

ameliyat olcaksa ara ameliyat sonrası da ziyaretini yap eger mümkünse ama sonrasında biraz resmi dur o düşünsün bence stresten de yapmış olabilir ameliyat stresi zordur çünkü üstüne gitme sakın yoksa iyice sogur senden

Barışır mıyız bilmiyorum ki. bu tavırlardayken sizce tekrar bir araya gelir mi benimle ?

bence halledilmeyecek bir sorununuz yok altında farklı bir şey arardım yani sırf evlilik muhabbetinden bu kadar trip olmaz yani siz yanlış bir istekte bulunmadınız ben olsam bu tavırları yanlış anlardım onun da bunu görmesini sağlardım .

bence halledilmeyecek bir sorununuz yok altında farklı bir şey arardım yani sırf evlilik muhabbetinden bu kadar trip olmaz yani siz yanlış bir istekte bulunmadınız ben olsam bu tavırları yanlış anlardım onun da bunu görmesini sağlardım .
Yanımda olsa bi şekilde karşısına çıkardım. Ama yanımda değil işte. Telefonla da ne yapılabilir? Bir de ilgilenince geri çekiliyor ya bilemiyorum ne yapmalıyım.

benımde erkek arkadsım oğlaktı ço kendını begenmıs oluyorlar hele bır yakışıklılarsa kım tutar onları

Ben de sağlık sorunu sandım ya kesinlikle arama. Göbek yağlarını da aldırıp yeni ufuklara yelken açar artık sen de arayıp hala kendini anlattığnla kalırsın.

sende görüşmeyi kesme birdahada evlenmekten söz etme

ama sana yaklaşmaya çalışırsada ondan şüphelenmende fayda var

Kızlar oğlak burcu erkeğiyle bir ilişkim var. Farklı bir şehirde yaşıyor ama üniversiteden tanışıyoruz....İki kez gel gitleri oldu sebepsizce ayrıldık. En sonunda yaşadığım şehre geldi beni sevdiğini ve bensiz olamayacağını söyledi. Hakikaten de hatalarını telafi etti. Neyse her şey yolunda gidiyordu. Bir de bunun evlilik fobisi var...Bir kaç gün önce evlilikten konu açıldı. Bana net bişi söylemiyor bu konuda. 1 sene diyor iki sene diyor... Ben de onu bu kadar bekleyemeyeceğimi söyledim. Su anda o lafımdan dolayı ayrılma triplerinde. Benim derdimin sadece evlilik olduğunu düşünüyor. Yani o ya da bi başkasıyla evlensem bişi fark etmezmiş benim için. Öyle düşünüyor. Ama asla böyle bişi yok. Öyle olsa uzaktaki bir şehirde onunla niye uğraşayım ki bunu anlatamadım ona. Ve çok üzülüyorum. Sizce ne yapmalıyım? İlk kez bir erkeğe kendimi anlatmak zorunda hissediyorum..Kaybetmek istemiyorum çünkü çok akıllı ve çok düzgün bir insan. Bana fikir verebilir misiniz ??:mad:
Yaşlarınız kaç.Ne kadardır birliktesiniz.Mesleği ne

Sorma. Üniversitedeyken modellik yapıodu havasından geçilmiyor.
oyy oyyy benımkınınde gözlerı zümrüt yeşili idi bırıde demıskı buna çok güzel kipriklerin çok güzel ya adam oturduğumuz yerde kipriklerini okşardı parmak uçlarıyla oyy oyyy o vakitte çok fark etmedim ama adam manyakmış :-)
şimdi eşiminde çenesınde gamzesı var bır gun dedım kı gamzen çok yakışıyor sana adam aynaya koştu hanı bende gamze mı var dıye fark bıle etmemıs :-)

Valla bak ben de oğlak burcuyum ve maalesef acımasız bi tipim.Çevremde az ve öz insan var bu yüzden. İnsanlara duymak istediklerini değil gerçekleri pat diye söylüyorum.Sana da tecrübelerime dayanarak yardım etmek istiyorum canım.Durum bu maalesef

Valla bak ben de oğlak burcuyum ve maalesef acımasız bi tipim.Çevremde az ve öz insan var bu yüzden. İnsanlara duymak istediklerini değil gerçekleri pat diye söylüyorum.Sana da tecrübelerime dayanarak yardım etmek istiyorum canım.Durum bu maalesef
Haklısın canım. sağolasın. İşte bu oğlakların en çok sevdiğim yönü gerçekçi olmaları. Yoksa ben bu çocukla niye uğraşayım ki bu kadar :KK43:

oyy oyyy benımkınınde gözlerı zümrüt yeşili idi bırıde demıskı buna çok güzel kipriklerin çok güzel ya adam oturduğumuz yerde kipriklerini okşardı parmak uçlarıyla oyy oyyy o vakitte çok fark etmedim ama adam manyakmış :-)
şimdi eşiminde çenesınde gamzesı var bır gun dedım kı gamzen çok yakışıyor sana adam aynaya koştu hanı bende gamze mı var dıye fark bıle etmemıs :-)
Aynen ya. Bu da öyle. Bişi olunca diyo ki sana güvenmek değil ki mevzu ben kendime güveniyorum. Sen bana yanlış yapmazsın bu benim kendime olan güvenimden diyor.

Yanımda olsa bi şekilde karşısına çıkardım. Ama yanımda değil işte. Telefonla da ne yapılabilir? Bir de ilgilenince geri çekiliyor ya bilemiyorum ne yapmalıyım.

kaçan kovalanır bu gerçekten doğru bir şey bence üstüne düşmeyin kendinizi tutun ona sizi kaybetme korkunu verin. farklı bir şehirdeyse günü birlik ziyaret etseniz çok hoşuna gider unutamayacagı bir süpriz olur
telefonla arasanız da en azından ilerde onu da bahane sunup trip yapmaz size.

X