Oğlak Erkeği

Ya ben oglak burcu sevgilimin tuhaf bi sitede uyeligini bulmustum kadinlar kulubu gibi erkeklerin oldugu goygoy seks eglence para muhabbeti donuyodu, abi bi baktim yazilarina sok gecirdim dimdirekt kapinin onunde buldu kendini. Oglak burcu sahtekardir sjdjdn erkegi yani kadinini pek bilmiyorum ama onlar da uyuz oluyo cok benciller
Onun yükseleni ikizlermiş bence

Bazen çok soğuk biriymiş gibi geliyor.Ona nasıl yaklaşmalıyım hiç bilmiyorum.Çok beyefendi,kendini bilen biri.

Karakteristik özellik ya senle hiç ilgisi yoktur onu öyle kabul edeceksin ama çok duygusal ve içsel bir burç aslında. Birde O durum Satürn verdiği ağırlık baskısı buarada Satürn 27 -30 yılda dönüşünü tamamlıyor yani karakteri değişiklik gösteriyor o yaşlardan sonra bakalım kısmet.
Ama sanırım genel olarak çokta sadık değilmiş bı iki kişiye bakıp anlaşılmıyormuş durum anladığım kadarıyla oğlak kadını acayip sadık mesela demek ki şeytan tarafı erkeğe verilmiş haha

Oğlak burcu ile evliyim evlerden ırak 😅 sürekli başarılı olmak zorundasın beceriksizliği tahamulu yok civiklik sevmez çocuk ruhlu hiç değil merhamet vicdanla da dünya dönmuyo aşırı inat ve dik kafalılar ve çoğunlukla depresif ve endişeli
Cıvıklığı kesinlikle sevmediğini fark ettim.Sürekli ciddi bir havası var zaten.

Şu an çok ilgili biri.Sevgi alabileceğim biri gibi duruyor.İnatçılık ve kıskançlık var.Bazen kıskançlığı fazla bile geliyor bana.
Yükseleni farklıdır belki. Zaten her burç aynı olsa dünyada 12 tip insan olurdu. Herkes aynı özellikleri taşıyacak değil. Hem başta her erkek böyle ilgilidir. Bunu da göz önünde bulundur. İnş her şekilde mutlu olursun 💕

Ama zeka seviyosan oglak zekidir. Iliski kurmuycam atom parcalicaz sabah aksam dersen kesinlikle oglak. Bu yuzden konusmayi birakmadigim erkolar vardir benim mesela adam zeki napim zor bulunuyo biliyosunuz nadir cins
Atomu parçalayan parçalamış,bana ruh ikizim lazım bundan sonra.😂😂

Kadinlari sadece bencil fazla bencil. Ve cok dik dik. Insanlar ne dusunur karsimdaki kirilir mi uzulur mu yok, gelisine vuruyolar. Ay oglaktan ne derdim varmis benim djdjd
Açık sözlü olduğum doğrudur ama gelişine de vurmam damarıma basılmadıysa 🤣 sizinki fazla sertmiş

Goruntude mukemmel baba, karisindan evinden hic ama hicbir seyi esirgemez muhtesem bir adam olan biri vardi tanidik, adam arkadasina sey demis (arkadasi benim arkadasim) evimi mi aksattim karimi mi, para desen calisiyorum her seyi yaparim onlar icin ama kendim icin ufak ufak kacamaklari cok gormuyorum su durumda...
Evet oglak evet aldatiyor☹️

Hazır eliniz degmisken başak erkeğini de yorumlayın 😁😁

Başak sadık gibi imajı verir çok güven hissi vs. ama mükemmelliyetciligi çok boş kim mükemmel yahu. Bunlar ıvır zıvır herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor birde. Plan program üzerine kurulu herşeyleri. Nedense oğlağın en uyumlu olduğu burc olarak adlandırılıyor.

Bazen çok soğuk biriymiş gibi geliyor.Ona nasıl yaklaşmalıyım hiç bilmiyorum.Çok beyefendi,kendini bilen biri.
Doğal ol, kendin ol, rol yapsan da farkeder zaten zira oğlaklar inceleme değerlendirme yorumlama konusunda beceriklidir. İyi analiz yaparlar. Çekici gelirsen rüzgarına bırakır zaten kendini.

X