Oğlak burcu erkeği=Ömrümün törpüsü!

Aynı benımkı sanırım ayrılmak için çok geç haftaya evleniyoruz ve ben yengeç burcuyum
Hayırlı olsuun ama iyi baba olurlar sorumluluk sahibi :) bana oğlak erkeği baba olunca eş olunca nasıl olur diye düşününce aklıma şu piknikte atletiyle mangalın başında durup sofranın en başına oturan bir figür geliyo aklıma ya

Ona sinirlenirken ona da öyle yapıyorum o da gülüyo bu sefer daha da sinir oluyorum yok dertli yaptı beni ya sakinledim ama hiç cevap vermek gelmiyor içimden kırgınım aslında
Bence sorun bu halleriyse kendini yeme.Çünkü gerçekten burçtan öte karakterle alakalı.Değiştiremezsin.Belki birkaç evli üye arkadaşın yorumuna göre alışırsın ama değiştiremezsin.Onun için de aynısı geçerli.Tempoluysan sana giderek ayak uydurabilir.İçinden evde uzanmak geçse de :)Birbirinize karşı sevginiz,güveniniz tamsa boş ver.

Aklıma geldi bi keresinde erkek arkadaşımla tartışıyorduk.O an sinir olduğum bi hareketini söyledim.Bana ''belki elimden gelen bu,belki yapamıyorum söylediklerini'' demişti. O günden beri onu öyle kabul ettim.Tabi bana göre yanlışlarını söylüyorum :) Ama normal zamanda.Tartışmadan.

Karşıdakini olduğu gibi kabullenince hissedilen kırgınlık en aza iniyor.O da sulu gözlülüğümü kıskançlığımı sevmez mesela

gerçekten çok hassas çok kırılgan biriyim işte hep diyor sen bana fazla narinsin kalas kalıyorum ben diye,ama elimde değil ki ya çok etkileniyorum ufacık bir olumsuzluktan

babam oğlak burcu ,ve anlattıklarının çoğu aynı... değişmedi adam değişmez annem yıldı artık, kaldı kı biz de...en sinir olduğum seyı de bi iş yapılacak deme sakın ,kılını kıpırdatmaz ,en son kavga boyutuna gelırsın, o iş yapılır ama burnundan gelir.. güzel sonuç alırsan da ben yaptım oldu olur... ha biir de evet güzel yanı mangalı kımseye bırakmaz babam

gerçekten çok hassas çok kırılgan biriyim işte hep diyor sen bana fazla narinsin kalas kalıyorum ben diye,ama elimde değil ki ya çok etkileniyorum ufacık bir olumsuzluktan
Bu konuda ben de öyleyim.Buna yapacak bir şey yok çok iyi biliyorum.Kırgın olduğunda nasıl davranıyor?Umursamaz mı?

benimde oğlak burcu bir sevgilim vardı lisanstayken beni kanser etmişti 2 ay gibi kısacık bir sürede. cimrilikte zirve, düşüncesiz ve bencildi. ayrıcada umursamazdı. o ara denk gelmişti arkadaşlarımla tatile gidiyorduk o da geldi adamın yanında bana asıldılar kılı kıpırdamadı. bi gece kaldığımız odaya gelmedim adamın kanı ağırdı sıkılmıştım ondan arkadaşlarımla sabahlamıştım. yokluğumu fark etmemiş yatmış uyumuş. sigarasını bile bana aldırıyordu. sonra benimki biterde onun paketinden alırsam çok içtin diyordu:) odamızın parasını ben ödemiştim o ara kendine ev tutmuştu evi kaçırmasın diye kapora vermiştim geri ödememişti. arayacağı zaman o beni çaldırırdı ben arardım. hattı kontörlüydü ve hiç kontörü olmazdı. asalak gibi bir şeydi. o tatilde sonumuz olmuştu zaten:) ayrıldıktan sonra bir arkadaşlarıma tüm borçlarını tahsil ettirmiştim. tüm oğlaklar böylemi bilmem ama benim tanıdığım bu çocuk çok fenaydı çok..

Tatli balik, sana ikizler, koc veya kova burcu lazim:)) Onlar fikir fikir, özellikle ikizler ve koc burcu.
Benim esimde oglak ve seninki gibi ayni. Hayati cok yavas yasiyorlar, hep ayni cizgide. Evde oturup tv izleyerek 90 sene yasabilir, o derece gercekten abartmiyorum. Cok monoton. Aslinda catlak insanlar hosuna gidiyor, ama kendisi sessiz hayat yasiyor. Inat mi inat. Dik kafali ve evet sabit fikirli, sadece onun fikirleri dogru. Gerci 30 yasindan sonra az az degisti. Bende inat bir insanim eger karsimdaki inatlik yaparsa ve sanirim benim inadim onunkini biraz kirdi.

Iyi yönleride var. Evcimen, sadik (insallah ilerde delirmez). Ama COOOK SIKICI oglak burcu erkegi. Düsün ben basak burcuyum ve basaklarla oglaklar iyi anlasirlar aslinda, bende sakinligi severim ama bana göre bile cooook sIkIci.

Yapacak birsey yok canim, kisilik.

böyle gidicez madem napalım :)

Ya babamda ayni seyi söylüyor biliyor musun. Sekillendirmek kadinin elinde diyor :) Yani bir kadin isterse kocasini her sekle sokar diyor. Simdi sïz söyleyinca babamin sözü geldi aklima.

Ya babamda ayni seyi söylüyor biliyor musun. Sekillendirmek kadinin elinde diyor :) Yani bir kadin isterse kocasini her sekle sokar diyor. Simdi sïz söyleyinca babamin sözü geldi aklima.
Annem de ''akıllı kadın sertlikle değil cilveyle istediğini yaptırandır çaktırmadan alttan alttan '' der. Allahtan ondan bolca var da ordan kurtarıyorum

benim konuları bilen bilir. benimki oğlak.
@hanzade_87 nin de oğlakmış. tesadüf mü bu bilmiyorum.
bana göre kadınlar için demiyorum oğlak burcu = öküz burcu. erkekler için böyle.

benim eski sevgilim de oğlak burcuydu ve söylediklerinin bir çoğu onda da vardı. gel de burçlara inanma
bu arada ben de oğlak burcu kadınıyım ama sadece inatçılık var

Yengecim oğlak kadını en iyi arkadaşımdır gariptir cinstir inattir ama gizli gizli çok tatlı ve komiktirler iskolik entel ketum ama sert görüntülerinin altında duygusaldirlar çok severim oğlak kadınlarını.

Erkeklerini ise ben de pek sevmem :)

Nişanlım oğlak
Saydıklarına çok fazla katılmamakla birlikte (yani benimki bu kadar değil),
çok duygusal, düşüncelidir.
Fakat seninle bi konuda ortağız, herşeyi o kadar mantık çerçevesinde yürütüyor ki insan kaldırıp kafasına sandalye atmak istiyor.

benim erkek ark.ımda oglak 6 yıldır çekiyorum benden önce çok çapkınmış ama bana deli gibi aşık yine var kızlara bakar falan bir acizliği ama kesinlikle aldatmaz bir odaya koy kaçar o derece yani
hiç iltifat etmez hayatım şu sana yakışmış busana güzel vs vs yok odun yani:) .
yakın zamanda tartıştık sabaha kadar uyumadı kendimi dineleyeceğim seni çok yıprattım dedi ertesi gün gözleri şişmiş ağlamış çok şükür çok sadık ama mükemmeliyetçi 58 kiloyum adam 48 oldiyor ben bir gram yag sevmem kızlarda diyor eksik buldugu seyleri acımazsızca yüzüne vurur kaalbini kırar ama çekilmeye değer gülen gözleri yeter :)

hahah ah canim yazik sana. Simdi cesaret edebilsem sana kacabildigin kadar uzaga kac derdim o oglak erkeginden ama, demedim say ; )
benim su anda bosanmak uzere oldugum esimde oglak burdu, 16 aydir bi sekilde biseyleri idrak etmesini beklerken, bir omur ben bunu bekleyemem, inadini kaprisini havasini dik kafaliligini kibirini dusuncesizligini bencilligini cekemiicem sanirim diyip, bitirme noktasina geldim.

yani cancaazim. degistirmeye calisma, degismiyor. yorma kendini. oldugu gibide kabul edemiyorsan, yol yakinken donuver canim, soz dinle canim, ablan diyorsa kac canim. haydin optum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…