Hayırlı olsuun ama iyi baba olurlar sorumluluk sahibi :) bana oğlak erkeği baba olunca eş olunca nasıl olur diye düşününce aklıma şu piknikte atletiyle mangalın başında durup sofranın en başına oturan bir figür geliyo aklıma yaAynı benımkı sanırım ayrılmak için çok geç haftaya evleniyoruzve ben yengeç burcuyum
Bence sorun bu halleriyse kendini yeme.Çünkü gerçekten burçtan öte karakterle alakalı.Değiştiremezsin.Belki birkaç evli üye arkadaşın yorumuna göre alışırsın ama değiştiremezsin.Onun için de aynısı geçerli.Tempoluysan sana giderek ayak uydurabilir.İçinden evde uzanmak geçse de :)Birbirinize karşı sevginiz,güveniniz tamsa boş ver.Ona sinirlenirken ona da öyle yapıyorum o da gülüyo bu sefer daha da sinir oluyorumyok dertli yaptı beni ya sakinledim ama hiç cevap vermek gelmiyor içimden kırgınım aslında
gerçekten çok hassas çok kırılgan biriyim işte hep diyor sen bana fazla narinsin kalas kalıyorum ben diye,ama elimde değil ki ya çok etkileniyorum ufacık bir olumsuzluktanBence sorun bu halleriyse kendini yeme.Çünkü gerçekten burçtan öte karakterle alakalı.Değiştiremezsin.Belki birkaç evli üye arkadaşın yorumuna göre alışırsın ama değiştiremezsin.Onun için de aynısı geçerli.Tempoluysan sana giderek ayak uydurabilir.İçinden evde uzanmak geçse de :)Birbirinize karşı sevginiz,güveniniz tamsa boş ver.
Aklıma geldi bi keresinde erkek arkadaşımla tartışıyorduk.O an sinir olduğum bi hareketini söyledim.Bana ''belki elimden gelen bu,belki yapamıyorum söylediklerini'' demişti. O günden beri onu öyle kabul ettim.Tabi bana göre yanlışlarını söylüyorum :) Ama normal zamanda.Tartışmadan.
Karşıdakini olduğu gibi kabullenince hissedilen kırgınlık en aza iniyor.O da sulu gözlülüğümü kıskançlığımı sevmez mesela
babam oğlak burcu ,ve anlattıklarının çoğu aynı... değişmedi adam değişmez annem yıldı artık, kaldı kı biz de...en sinir olduğum seyı de bi iş yapılacak deme sakın ,kılını kıpırdatmaz ,en son kavga boyutuna gelırsın, o iş yapılır ama burnundan gelir.. güzel sonuç alırsan da ben yaptım oldu olur... ha biir de evet güzel yanı mangalı kımseye bırakmaz babamHayırlı olsuun ama iyi baba olurlar sorumluluk sahibi :) bana oğlak erkeği baba olunca eş olunca nasıl olur diye düşününce aklıma şu piknikte atletiyle mangalın başında durup sofranın en başına oturan bir figür geliyo aklıma ya
Bu konuda ben de öyleyim.Buna yapacak bir şey yok çok iyi biliyorum.Kırgın olduğunda nasıl davranıyor?Umursamaz mı?gerçekten çok hassas çok kırılgan biriyim işte hep diyor sen bana fazla narinsin kalas kalıyorum ben diye,ama elimde değil ki ya çok etkileniyorum ufacık bir olumsuzluktan
Hayır hep telafi edip düzeltmeye çalışıyor yapmıcam diyor sonra gene aynıBu konuda ben de öyleyim.Buna yapacak bir şey yok çok iyi biliyorum.Kırgın olduğunda nasıl davranıyor?Umursamaz mı?
böyle gidicez madem napalım :)Tatli balik, sana ikizler, koc veya kova burcu lazim:)) Onlar fikir fikir, özellikle ikizler ve koc burcu.
Benim esimde oglak ve seninki gibi ayni. Hayati cok yavas yasiyorlar, hep ayni cizgide. Evde oturup tv izleyerek 90 sene yasabilir, o derece gercekten abartmiyorum. Cok monoton. Aslinda catlak insanlar hosuna gidiyor, ama kendisi sessiz hayat yasiyor. Inat mi inat. Dik kafali ve evet sabit fikirli, sadece onun fikirleri dogru. Gerci 30 yasindan sonra az az degisti. Bende inat bir insanim eger karsimdaki inatlik yaparsa ve sanirim benim inadim onunkini biraz kirdi.
Iyi yönleride var. Evcimen, sadik (insallah ilerde delirmez). Ama COOOK SIKICI oglak burcu erkegi. Düsün ben basak burcuyum ve basaklarla oglaklar iyi anlasirlar aslinda, bende sakinligi severim ama bana göre bile cooook sIkIci.
Yapacak birsey yok canim, kisilik.
Esimde oglak eli son derece acik iyi es iyi babadir ama gezelim eglenelim ruhunda yok evde colugu cocuguyla otursun ona ilismeyin yeter inatcilik dedigim dedikligi 7 yilda baya torpuledim zor ama cozdukten sonra o kadar kolay anlasilan insandir ki oglak erkegi ben memnunum sonucta erkekler hep duz mantikla isleyen canlilar oglak olsun baska burc olsun sekillendirmek kadinlarin elinde
Annem de ''akıllı kadın sertlikle değil cilveyle istediğini yaptırandır çaktırmadan alttan alttan '' der. Allahtan ondan bolca var da ordan kurtarıyorumYa babamda ayni seyi söylüyor biliyor musun. Sekillendirmek kadinin elinde diyor :) Yani bir kadin isterse kocasini her sekle sokar diyor. Simdi sïz söyleyinca babamin sözü geldi aklima.
sen erkekmisinYengecim oğlak kadını en iyi arkadaşımdır gariptir cinstir inattir ama gizli gizli çok tatlı ve komiktirler iskolik entel ketum ama sert görüntülerinin altında duygusaldirlar çok severim oğlak kadınlarını.
Erkeklerini ise ben de pek sevmem :)
Yok canım ne alakası var diğer mesajlarima bakabilirsiniz.sen erkekmisin
tamam canim kusurabakmaYok canım ne alakası var diğer mesajlarima bakabilirsiniz.
Yengeç kadiniyim 12 senelik en iyi arkadaşım oğlak. Betimlemelerim biraz yanlış anlaşılmaya açık olmuş ama şu an okuyunca hak verdim