Oğlak burcu erkeği=Ömrümün törpüsü!

ozaman azcıkta iyi yönlerini sıkıştır araya da aaa ama bu yönüde varmış bakkk diyelim(Çok olumsuz yazınca ayrıl diyenler olacaktır)
Tamam Sadık,ilgili,alakalı,dürüst,bana çok düşkün,tahammül edebiliyo,mutlu etmeye çalışır haksız oldu mu açıklama kafasına yatarsa haksızlığını kabul eder özür diler şımartır ses yükselmez ama o kuruntuları o yıllar sonrasının en ince ayrıntıısnı kurup o anı kaybetmesi kurup kurup kurduğuna inanan çok negatif

ah o kadar değil benimki
Canim yaşınız kaç bilmiyorum da tek tavsiyem çevresindeki bayan arkadaşlarına dikkat et kadınlarla arkadaş kalamazlar pek birşey çıkar mutlaka. Benim yakın arkadasimla çıktı beni aldattı onla yani sonra o kızın yakın arkadaşıyla o kızı aldatti

Oglaklar sadik degildir inanma cok capkin islerini alttan goturen tiplerdir. Tek esli kalmak onlar icin cok zor hercicekten bal almak isteyen ari gibilerdir bir yandanda senden vazgecemezler elde tutmak isterler. Yani burclarda yazan oglak erkegi sadiktir palavra

Canim az önce bahsettim yaşamış biri olarak

Konuyu sahiplendim birden

Sadakat konusunda ben arkadaslar gibi düşünmüyorum. Iliskimizden önce hızlı yasadigini biliyorum ama beraberligimiz süresinde şüpheye düşürecek tek bişey yapmadi. Ilk günkü gibi gözümün içine bakar hala.

Aldatmak tamamen karakter meselesidir bana göre burca baglamak haksizlik olur :)

Bende devar ondan=))
Tek farkı sokak sokak heyecan arıyoruz =))
Oğlak içini söker adamın, yapacak bir şey yok =))

Himm belki cok profesyonel yapiyodur yada gercekten karakter sahibidir seninki kiz hadi yine iyisin sadik oglak erkegi bulmak herkese naaaasip olmaz

Evet oglak erkegi berbat otesi benimkinden biliyorum. Odun geldiler odun giderler. Zevk duskunu materyalist inatci duygusuz ruhsuz asla hislerini belli etmeyen ve ilk adimi hep karsidan bekleyen cins oluyolar. Bayanlarini bilmem ama erkekleri boyle

Aynen öyle =))
Benciller
Benim ki duygularını belli eder ama özüne dönmesi 10 dk. alıyor =))

Himm belki cok profesyonel yapiyodur yada gercekten karakter sahibidir seninki kiz hadi yine iyisin sadik oglak erkegi bulmak herkese naaaasip olmaz

Oğlakların adı çapkın
Alışkanlıklarına çok düşkündür oğlak erkeği
Hiç sevmez daldan dala konmayı,istikrarlıdır o konularda
Benim ki de 20 yıllık deneyim =))

Bu cevap bana miydi bilemedim :)
Aradigini bulunca capkinliklari geçiyor bana kalirsa.
Çok şükür ilk günkü aşkla devam ediyor ikimizin de sayesinde :)

Evet benimki de böyle kusursuz bu konuda

bayan arkadası hiç yok ve hiç samimi olamaz

Çapkın mıdır bilemem ama babam Oğlak,nam anlattığınız gibi içinde çok duygusal ama asla belli etmez.
Anlaşılmaz ve idare edilemez bir burç.

Söz konusu oğlak erkegiyse yazmadan gecemem
Bende de var bir adet onlardan :)

Nisanlim oğlak burcu ve ayni anlattiginiz gibi
Ne düşündüğünü asla anlayamam
Halinden memnun mu değil mi hissedemem
Neye üzülmüş neye kızmış hicbir şey anlatmaz
Pek konuşmaz, yüzeysel cevaplar verir geçer

Agzimla söylüyorum bak bana böyle davranirsan mutlu olurum, şunları şunları bekliyorum senden diyorum
Ben boyleyim odunum, odun yesermez diyor

Ama sadakat konusunda kesinlikle laf söyleyemem, oğlak erkekleri aşık olunca çok sadik olurlar

Cabuk sinirlenirler ve sinirlenince duygularını tamamen kaybedip mantıksız konuşmalar laflarla insanı feci uzup kirarlar

sizin burcunuz ne :)

toprak grubunun tüm erkekleri böyle sanırım ben de boğayım ama çok kısa süre önce bi boüğa tanıdım .. çok auynı olduğumuz kadar çok farklıyız da.. toprak grupları erkekleri ketum, somut yaşayan, paraya önem veren ve sanırım çok ince düşünemeyen düşünseler bile belli etmiyorlAr. böyle bir cool, rahat,vurdumduymaz takınmalar falan.. oğlaklar da öyle ama iç dümnyaları eminim çok komplextir, dışarıları yanılsama diye düşünüyorum

aynen içinde neler neler dönüyor o kadar kuruntulu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…