Tamamozaman azcıkta iyi yönlerini sıkıştır araya da aaa ama bu yönüde varmış bakkk diyelim(Çok olumsuz yazınca ayrıl diyenler olacaktır)
Canim yaşınız kaç bilmiyorum da tek tavsiyem çevresindeki bayan arkadaşlarına dikkat et kadınlarla arkadaş kalamazlar pek birşey çıkar mutlaka. Benim yakın arkadasimla çıktı beni aldattı onla yani sonra o kızın yakın arkadaşıyla o kızı aldattiah o kadar değil benimki
Aynen öyle :)Allaha şükür sadık dürüst karakterli haklısınız bu konuda :)
Canim az önce bahsettim yaşamış biri olarakOglaklar sadik degildir inanma cok capkin islerini alttan goturen tiplerdir. Tek esli kalmak onlar icin cok zor hercicekten bal almak isteyen ari gibilerdir bir yandanda senden vazgecemezler elde tutmak isterler. Yani burclarda yazan oglak erkegi sadiktir palavra
Sinirden saçlarını tek tek koparabilirim o derece sabır zorlayan cinsten. Ya kızlar bütün oğlak erkekleri böyle mi yoksa odunluk benim mantıksızlık boyutuna gelen mantık yürütmesiyle beni delirten sevgilimde mi.? Yok arkadaş yok inadım inat kı..m iki kanat yani bu kadar olur. İnat,dik kafalı sabit fikirli,monoton,sıkılmaktan sıkılan ama kılını kıpırdatmayan,ne yapıp edip kendini haklı çıkarabileceğini sanıp delirtecek ncümleler kuran bir adam bu. Yapma dediğin şeyi yapar,yap dediğin şeyi unutur,işine gelmeyeni asla unutmaz,ince fikirden beyhaber odun işte yonta yonta bir hal oldum. Ben de tam tersi balığım istemeden duygusal kırılgan yapıdayım ona da bana davranılmasını istediğim hassasiyette yaklaşıyorum tamam ilgili alakalı kırmaz anlayışlı ama sıkılıyorum hep aynı şeyler artık çok uyuşurken bir o kadar da zıtız. Şimdiden emekli Selahattin amca edalarıyla elde tesbih oturup kara kara düşünüyo artık neyi düşünüyosa. Kanı donmuş herifin. İçimi dökücek yer arıyorum artık o kadar bunaldım ki....
Evet oglak erkegi berbat otesi benimkinden biliyorum. Odun geldiler odun giderler. Zevk duskunu materyalist inatci duygusuz ruhsuz asla hislerini belli etmeyen ve ilk adimi hep karsidan bekleyen cins oluyolar. Bayanlarini bilmem ama erkekleri boyle
Himm belki cok profesyonel yapiyodur yada gercekten karakter sahibidir seninki kiz hadi yine iyisin sadik oglak erkegi bulmak herkese naaaasip olmaz
Bu cevap bana miydi bilemedim :)Himm belki cok profesyonel yapiyodur yada gercekten karakter sahibidir seninki kiz hadi yine iyisin sadik oglak erkegi bulmak herkese naaaasip olmaz
Evet benimki de böyle kusursuz bu konudaKonuyu sahiplendim birden
Sadakat konusunda ben arkadaslar gibi düşünmüyorum. Iliskimizden önce hızlı yasadigini biliyorum ama beraberligimiz süresinde şüpheye düşürecek tek bişey yapmadi. Ilk günkü gibi gözümün içine bakar hala.
Aldatmak tamamen karakter meselesidir bana göre burca baglamak haksizlik olur :)
bayan arkadası hiç yok ve hiç samimi olamazCanim yaşınız kaç bilmiyorum da tek tavsiyem çevresindeki bayan arkadaşlarına dikkat et kadınlarla arkadaş kalamazlar pek birşey çıkar mutlaka. Benim yakın arkadasimla çıktı beni aldattı onla yani sonra o kızın yakın arkadaşıyla o kızı aldatti
Allah mutluysanız bozmasın :)Bende devar ondan=))
Tek farkı sokak sokak heyecan arıyoruz =))
Oğlak içini söker adamın, yapacak bir şey yok =))
Kesinlikle çok duygusal ama kaplumbağa gibi kapkalın kabuk var dışında resmenÇapkın mıdır bilemem ama babam Oğlak,nam anlattığınız gibi içinde çok duygusal ama asla belli etmez.
Anlaşılmaz ve idare edilemez bir burç.
sizin burcunuz ne :)Söz konusu oğlak erkegiyse yazmadan gecemem
Bende de var bir adet onlardan :)
Nisanlim oğlak burcu ve ayni anlattiginiz gibi
Ne düşündüğünü asla anlayamam
Halinden memnun mu değil mi hissedemem
Neye üzülmüş neye kızmış hicbir şey anlatmaz
Pek konuşmaz, yüzeysel cevaplar verir geçer
Agzimla söylüyorum bak bana böyle davranirsan mutlu olurum, şunları şunları bekliyorum senden diyorum
Ben boyleyim odunum, odun yesermez diyor
Ama sadakat konusunda kesinlikle laf söyleyemem, oğlak erkekleri aşık olunca çok sadik olurlar
Cabuk sinirlenirler ve sinirlenince duygularını tamamen kaybedip mantıksız konuşmalar laflarla insanı feci uzup kirarlar
aynen içinde neler neler dönüyor o kadar kuruntulu kitoprak grubunun tüm erkekleri böyle sanırımben de boğayım ama çok kısa süre önce bi boüğa tanıdım .. çok auynı olduğumuz kadar çok farklıyız da.. toprak grupları erkekleri ketum, somut yaşayan, paraya önem veren ve sanırım çok ince düşünemeyen düşünseler bile belli etmiyorlAr. böyle bir cool, rahat,vurdumduymaz takınmalar falan.. oğlaklar da öyle ama iç dümnyaları eminim çok komplextir, dışarıları yanılsama diye düşünüyorum