Oğlak burcu erkeği=Ömrümün törpüsü!

benim eşim oğlak ben koç... arkadaslarıma hep oğlak erkeği bulun demişimdir... valla benimkisi şimdiye kadar tanıdığım bütün erkeklerden hatta insanlardan en iyisi, en vefalısı, hassası, ilgili alakalısı ...

gemelde hepsi aynı sanırım :) benim eşimde oğlak onlar anlamıyor malesef duygusallıktan falan, ağır abiler :)

ben balık eşim oğlak bu saydıklarınızın aynısıyız :) Allah yardımcı olsun

Oğlak kadınıyım

Inatçı katı sabit fikirli değişime açık olmayan sabır konusunda sıkıntıları olan bir tipim

Kendimce mükemmeliyetçiyim de

Ben yorumlarınıza bir kaç kere denk geldim. Gayet mantıklısınız. Öyle bahsettiğiniz gibi hissetmedim ama

bende oğlak burcuyum. yap dediğini yapmam, yapma dedıgını yaparım, asırı duygusalım ama bır o kadarda vurdumduymazım. herseyım planlıdır, bu gunden 10 yıl sonrasının planını kurarım, dogrularımdan vazgecmem, guvenılır-sadık-sevdıgını sahıplenen bır esım ama ozgurlugume de bır o kadar duskunum, bana mudahale edılmesıne asla gelemem..
dıger bır hususta gezmeyı tozmayı severım ama acık hava olacak, ya da yenı yerler kesfedıcem ama evdede olmak benı rahatsız etmez, eve gırdı ısem zor cıkarım ....
bence ustune gıtmeyın, onu oldugu gıbı kabul edın ve sakın ona dıklenmeyın ıstemese de sınırlenırse kalbınızı kırar,agzından cıkan laflar bazen ok gıbı saplanır sıze..

Benim erkek arkadaşım da oğlak'tı. 4 sene çıktık. Beni en iyi tamamlayan erkek oydu. Anlattıklarınızı düşündüm de onda bu özellikler yoktu. Ayrıca çok romantikti.Olmadık anlarda olmadık şeyler yapardı. Cimri değildi.Ve ben onunla çok eğlenirdim.Gezmeyi de çok severdi. Hiç çapkında değildi üstelik isterse yapsaydı.Tek sıkıntısı çok uyurdu ve çooookkk kıskançtı. Ben de başağım benim huylarım ondan daha kötüydü.İnatsaaa überdim yani.Bir de ben çok hareketli değilim. Bana koalam derdi hep Beni bir yere götürmek için kırk saat uğraşırdı.Sürekli de iltifat halindeydi

haha :) al benden de o kadar ...ama biz o kadar zıt değiliz ben aslan burcuyum çoğu özelliğimiz benzer yada uyumlu ama aynı dertten muzdaribim :) yaptırmak istediğini yapma diyerek, yapmamasını istediğinide söylemeyerek yada takmayarak düzene sokabilirsin bence..ama kelin ilacı olsa kendine sürermiş buna katlanıcak sabır gerek

Evet oglak erkegi berbat otesi benimkinden biliyorum. Odun geldiler odun giderler. Zevk duskunu materyalist inatci duygusuz ruhsuz asla hislerini belli etmeyen ve ilk adimi hep karsidan bekleyen cins oluyolar. Bayanlarini bilmem ama erkekleri boyle
aynennn ben sinir hastası oldum zaten yakında çıldırıcam

biz nişanlıyız şimdiden öyleyiz aynı cümleyi bende söylerim ona ve cevabı evet deyip gülmek yani değişme yok

canım konu ilgimi çekti sen hangi şehirdensin :)

Burclarla kisiligi bu demli endekslemeyin..benim esim oglak bu saydiklarinizin neredeyse hic biri yok..kisilik meselesi...

sen gene iyi dayanıyorsun gerçekten çok sabırlısın...

yapmamasını istediğinde söylemeyerek ya da takmayarak düzene sokmak işte burda katılıyorum ben öyle yapıyorum :) ama kendimi yıprattıgımın farkına vardım bir patladım çocuga şimdi kedi gibi ne desem yapıor:)
dediğin gibi buna katlanıcak sabır gerek ben 6 yıldır çıkıyorum son iki yıl sabrettim çokkk sabırlıyımdr ama artık sabır yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…