Sinirden saçlarını tek tek koparabilirim o derece sabır zorlayan cinsten. Ya kızlar bütün oğlak erkekleri böyle mi yoksa odunluk benim mantıksızlık boyutuna gelen mantık yürütmesiyle beni delirten sevgilimde mi.? Yok arkadaş yok inadım inat kı..m iki kanat yani bu kadar olur. İnat,dik kafalı sabit fikirli,monoton,sıkılmaktan sıkılan ama kılını kıpırdatmayan,ne yapıp edip kendini haklı çıkarabileceğini sanıp delirtecek cümleler kuran bir adam bu. Yapma dediğin şeyi yapar,yap dediğin şeyi unutur,işine gelmeyeni asla unutmaz,ince fikirden beyhaber odun işte yonta yonta bir hal oldum. Ben de tam tersi balığım istemeden duygusal kırılgan yapıdayım ona da bana davranılmasını istediğim hassasiyette yaklaşıyorum tamam ilgili alakalı kırmaz anlayışlı ama sıkılıyorum hep aynı şeyler artık çok uyuşurken bir o kadar da zıtız. Şimdiden emekli Selahattin amca edalarıyla elde tesbih oturup kara kara düşünüyo artık neyi düşünüyosa. Kanı donmuş herifin. İçimi dökücek yer arıyorum artık o kadar bunaldım ki....
Ya yorumları okuyorum da tek eğlenmek gezmek isteyen oğlak benim erkek arkadaşım mı
Hiç evde oturası gelmiyor da
Oğlak kadınıyım
Inatçı katı sabit fikirli değişime açık olmayan sabır konusunda sıkıntıları olan bir tipim
Kendimce mükemmeliyetçiyim de
bende oğlak burcuyum. yap dediğini yapmam, yapma dedıgını yaparım, asırı duygusalım ama bır o kadarda vurdumduymazım. herseyım planlıdır, bu gunden 10 yıl sonrasının planını kurarım, dogrularımdan vazgecmem, guvenılır-sadık-sevdıgını sahıplenen bır esım ama ozgurlugume de bır o kadar duskunum, bana mudahale edılmesıne asla gelemem..Sinirden saçlarını tek tek koparabilirim o derece sabır zorlayan cinsten. Ya kızlar bütün oğlak erkekleri böyle mi yoksa odunluk benim mantıksızlık boyutuna gelen mantık yürütmesiyle beni delirten sevgilimde mi.? Yok arkadaş yok inadım inat kı..m iki kanat yani bu kadar olur. İnat,dik kafalı sabit fikirli,monoton,sıkılmaktan sıkılan ama kılını kıpırdatmayan,ne yapıp edip kendini haklı çıkarabileceğini sanıp delirtecek cümleler kuran bir adam bu. Yapma dediğin şeyi yapar,yap dediğin şeyi unutur,işine gelmeyeni asla unutmaz,ince fikirden beyhaber odun işte yonta yonta bir hal oldum. Ben de tam tersi balığım istemeden duygusal kırılgan yapıdayım ona da bana davranılmasını istediğim hassasiyette yaklaşıyorum tamam ilgili alakalı kırmaz anlayışlı ama sıkılıyorum hep aynı şeyler artık çok uyuşurken bir o kadar da zıtız. Şimdiden emekli Selahattin amca edalarıyla elde tesbih oturup kara kara düşünüyo artık neyi düşünüyosa. Kanı donmuş herifin. İçimi dökücek yer arıyorum artık o kadar bunaldım ki....
benim eşim oğlak ben koç... arkadaslarıma hep oğlak erkeği bulun demişimdir... valla benimkisi şimdiye kadar tanıdığım bütün erkeklerden hatta insanlardan en iyisi, en vefalısı, hassası, ilgili alakalısı ...
aynennn ben sinir hastası oldum zaten yakında çıldırıcamEvet oglak erkegi berbat otesi benimkinden biliyorum. Odun geldiler odun giderler. Zevk duskunu materyalist inatci duygusuz ruhsuz asla hislerini belli etmeyen ve ilk adimi hep karsidan bekleyen cins oluyolar. Bayanlarini bilmem ama erkekleri boyle
Benim eşim de Oğlak ve şimdiden emekliliğimizi ilan etmiş durumdayız. 70 lik dede nineler gibiyiz, nişanlıyken bu kadar değildi ama evlendikten sonra iyice saldı artık. bende ona ne yapıyorsa aynısını yaparak karşılık veriyorum, inatsa inat, sıkıntıysa sıkıntı, unutkanlıksa unutkanlık. tahammül edemediğinde; işte sen tam da böylesin ben sana nasıl tahammül ediyorum düşün diyorum. susuyor
canım konu ilgimi çekti sen hangi şehirdensin :)ben de buna anlam veremiyorum , aslındda evet güvenilir, sağlam duruşları var gibi ama bence içlerinden nelerin gelip geçtiğini açık söyleseler,yanlış anlamalara da sebebiyet vermezler.. yoruyo özellikle 2li ilişkilerde siz ne düşünürsünüz bilmem ama ben de pek duygularını özellikle derin ve güçlü olanları belli edemeyen bi boğa kadını olsam bile boğa,başak ve oğlak erkekleri yok yanirivayete göre benim görüştüğüm kişi en son 1999 yılında depremde amcasını kaybedince ağlamış, 16 yılda bir ağlayabilen biri... :)
İnsan 7 de neyse 70 de de öyle oluyor canım. Allah sana şimdiden sabır ve kolaylıklar versin :)biz nişanlıyız şimdiden öyleyiz aynı cümleyi bende söylerim ona ve cevabı evet deyip gülmekyani değişme yok
sen gene iyi dayanıyorsun gerçekten çok sabırlısın...benim erkek ark.ımda oglak 6 yıldır çekiyorum benden önce çok çapkınmış ama bana deli gibi aşık yine var kızlara bakar falan bir acizliği ama kesinlikle aldatmaz bir odaya koy kaçar o derece yani
hiç iltifat etmez hayatım şu sana yakışmış busana güzel vs vs yok odun yani:) .
yakın zamanda tartıştık sabaha kadar uyumadı kendimi dineleyeceğim seni çok yıprattım dedi ertesi gün gözleri şişmiş ağlamış çok şükür çok sadık ama mükemmeliyetçi 58 kiloyum adam 48 oldiyor ben bir gram yag sevmem kızlarda diyor eksik buldugu seyleri acımazsızca yüzüne vurur kaalbini kırar ama çekilmeye değer gülen gözleri yeter :)
Aynen babacan tavırlar filan :)gemelde hepsi aynı sanırım :) benim eşimde oğlak onlar anlamıyor malesef duygusallıktan falan, ağır abiler :)
sen gene iyi dayanıyorsun gerçekten çok sabırlısın...
haha :) al benden de o kadar ...ama biz o kadar zıt değiliz ben aslan burcuyum çoğu özelliğimiz benzer yada uyumlu ama aynı dertten muzdaribim :) yaptırmak istediğini yapma diyerek, yapmamasını istediğinide söylemeyerek yada takmayarak düzene sokabilirsin bence..ama kelin ilacı olsa kendine sürermiş buna katlanıcak sabır gerek