Oğlak burcu erkeği=Ömrümün törpüsü!

Ay kızlar şükür ki bugün buluştuk ve hallettikk rahatladım yani çok üstüme düştü bir de hediye almış aldı gönlümü

hahhaa ayy aynı durumdayız bizde buluştuk elinde bir sürü çiçek gözleri kızarmış ağlamış yazık acıdım affettim çok üstüme düştü gözümün içine bakıyordu bugünde buluştuk çıkardı beni alışverişe güzel bir kombin yaptı bana yarın görüşücez onları giyicem :)

En sevmediği burç 3 yakin aarkadaşım oldu oğlak burcu üçünde de sabit bazıhuylar ggördüm
Bencillik, cimrilik, sabit fikirlilik, inatçılık(doğrusunu yanlışını bilmeden)girdiği ortamda dikkat cçekebilmek için en yakınını harcama
Eli bol imajı çizip nasıl bu kadar cimri olduklarına hala aklım sırrım ermedi arkadaş

nelerr aldınız kıızzz

Ayy Canım sana bol bol sabır diliyorum.Lakin beterin beteri var şükürde fayda var.Hele Akrep erkeğini bir görsen haline şükür ederin.(Eşim Akrep ben Kova)Sürekli ben bilirim havaları,ukalalık dizboyu durup durup akrep gibi sokması lafları iğneliye iğneliyee,Birine küstümü benimde konuşmamı istemesi kindar,cimrilik desen dizboyu para para diye ölecek Daha sayıyım mı

odunluk
mükemmeliyetçi
sabit fikirli
inatçı (ama bi yengeç olarak daha inadım o inadı kırdım gerisi duruyor malesef

Eşimden şüphe ettim tekrar emin olmak için burcunu sordum

ahh ahh ne bu çektiğimz

Eşim oğlak evet geri kafalılar ama bu onun kişiliğinden kaynaklı.. Ben ondan daha odun olduğum için debelene debelene yaşıyoruz.

Nasıl yani kombin yaptınız bu biraz hediye boyutunu almıyor mu

Ya da almasa barışmayacak mıydınız

Sizin cimrilik dediğinize biz oğlak lar gerekli olmayan şey alınmaz ki diyoruz

Gerekli lazım kavramlarımız farklı 10 yıldır aynı kıyafetleri giyiyorum cimri değilim ama tam tersine yemek ısmarlarım ya da gezmeye tozmaya para ayırırım

Nasıl yani kombin yaptınız bu biraz hediye boyutunu almıyor mu

Ya da almasa barışmayacak mıydınız

almasa da barışcaktım zaten 6 yıldır çıkıyoruz 4 aydır görüşmüyorduk izne geldi yarın gidicek sadece kırgınlıgım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…