- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
Ay kızlar şükür ki bugün buluştuk ve hallettikk rahatladım yani çok üstüme düştü bir de hediye almış aldı gönlümü
nelerr aldınız kıızzzhahhaa ayy aynı durumdayız bizde buluştuk elinde bir sürü çiçek gözleri kızarmış ağlamış yazık acıdım affettim çok üstüme düştü gözümün içine bakıyordu bugünde buluştuk çıkardı beni alışverişe güzel bir kombin yaptı bana yarın görüşücez onları giyicem :)
Eşimden şüphe ettim tekrar emin olmak için burcunu sordumTipik oglak parasini sever oyle severki elinden gelse oda harcamaz her kurusunu biriktirmek ister mesela 10 20 sene sonraki finansal durumu dusunur ve kit kanaat gecinirken oglak erkegi sana der biz hic para biriktirmiyoruz gelecegimiz yasliligimiz nolcak der resmen ve sen delirirsin dersin be adam cebimizde suan metelik yok ihtiyaclar nasil hallolcak demiyosunda para biriktirmedigimizi mi dert ediyosun demek istersin yutarsin sonra dayanamayip dersin bunu ama adam tinmaz hala kendi dogru bildigine inanir yane boylede dik kafalidir kendileri
ahh ahh ne bu çektiğimzAyy Canım sana bol bol sabır diliyorum.Lakin beterin beteri var şükürde fayda var.Hele Akrep erkeğini bir görsen haline şükür ederin.(Eşim Akrep ben Kova)Sürekli ben bilirim havaları,ukalalık dizboyu durup durup akrep gibi sokması lafları iğneliye iğneliyee,Birine küstümü benimde konuşmamı istemesi kindar,cimrilik desen dizboyu para para diye ölecekDaha sayıyım mı
Sinirden saçlarını tek tek koparabilirim o derece sabır zorlayan cinsten. Ya kızlar bütün oğlak erkekleri böyle mi yoksa odunluk benim mantıksızlık boyutuna gelen mantık yürütmesiyle beni delirten sevgilimde mi.? Yok arkadaş yok inadım inat kı..m iki kanat yani bu kadar olur. İnat,dik kafalı sabit fikirli,monoton,sıkılmaktan sıkılan ama kılını kıpırdatmayan,ne yapıp edip kendini haklı çıkarabileceğini sanıp delirtecek cümleler kuran bir adam bu. Yapma dediğin şeyi yapar,yap dediğin şeyi unutur,işine gelmeyeni asla unutmaz,ince fikirden beyhaber odun işte yonta yonta bir hal oldum. Ben de tam tersi balığım istemeden duygusal kırılgan yapıdayım ona da bana davranılmasını istediğim hassasiyette yaklaşıyorum tamam ilgili alakalı kırmaz anlayışlı ama sıkılıyorum hep aynı şeyler artık çok uyuşurken bir o kadar da zıtız. Şimdiden emekli Selahattin amca edalarıyla elde tesbih oturup kara kara düşünüyo artık neyi düşünüyosa. Kanı donmuş herifin. İçimi dökücek yer arıyorum artık o kadar bunaldım ki....
hahhaa ayy aynı durumdayız bizde buluştuk elinde bir sürü çiçek gözleri kızarmış ağlamış yazık acıdım affettim çok üstüme düştü gözümün içine bakıyordu bugünde buluştuk çıkardı beni alışverişe güzel bir kombin yaptı bana yarın görüşücez onları giyicem :)
Nasıl yani kombin yaptınız bu biraz hediye boyutunu almıyor mu
Ya da almasa barışmayacak mıydınız
nelerr aldınız kıızzz
Tam bunu yazıcaktım.Sizin hic koc sevgiliniz olmadi sanirim
Ay ben pisman degiliiimmm :)) zor ama bir terazi kadini olarak basa cikabiliyorum...Tam bunu yazıcaktım.
Vallahi bin pişmanım. Delirmeme ramak var
Ay ben pisman degiliiimmm :)) zor ama bir terazi kadini olarak basa cikabiliyorum...
Etrafimdaki balik esleri gorunce biraz kiskanmiyor degilim ama kismet
ayy güle güle giyy canım yakışmıştr güzel kadınsın vallaçiçek aldığı için barıştık :) güzel bir gömlek ve pantolon izne geldi kendisi beraber alışverişe çıktık :)
ayy güle güle giyy canım yakışmıştr güzel kadınsın valla
Tam bunu yazıcaktım.
Vallahi bin pişmanım. Delirmeme ramak var
odunluk
mükemmeliyetçi
sabit fikirli
inatçı (ama bi yengeç olarak daha inadım o inadı kırdım gerisi duruyor malesef