bilemicem sadece deliricem yakında hunili bir avatarım olucakBende oğlak kadınıyım ama saydıklarının hiçbiri bende yok(inat hariç).Kişilikle alakalı bişey o burca pek bağlanma
Ve maddiyat içeren şeyler ilgisini çekiyor katı sert odun odun odunEvet oglak erkegi berbat otesi benimkinden biliyorum. Odun geldiler odun giderler. Zevk duskunu materyalist inatci duygusuz ruhsuz asla hislerini belli etmeyen ve ilk adimi hep karsidan bekleyen cins oluyolar. Bayanlarini bilmem ama erkekleri boyle
Ayrılmayı düşünüyor musun???bilemicem sadece deliricem yakında hunili bir avatarım olucak
Evet çok ilgili alakalı esprili fikiri de değişiyo ama inadı öldürücek beni :)Inat ve bi şekilde kendini haklı cikarmasina hem fikirim.
Ama odunluk, sabit fikirlilik, monotonluk yok.
6 yillik deneyimim
hayır neden sordunuz :)Ayrılmayı düşünüyor musun???
cömert benimki ve gereksiz şeylere para harcamaya bayılıyoOğlak erkeği ve kadını aynı değil. Oğlak erkeğinden kaç bacım kaçcimri,ruhsuz,soğuk,kindar iyi özelliği çalışkan,disiplinli olması ama kötü özellikleri yetiyo
Huyunu suyunu öğrendikten sonrasi kolay oluyor. Hangi özelliklerini burcuna baglasam bilemedim aslinda ama karakteri saglamsa cekmeye deger :)Evet çok ilgili alakalı esprili fikiri de değişiyo ama inadı öldürücek beni :)
Yaş kaç?? Benim ki cimriydi baya. 7 ay çıktık ne hediye ne gezmeye gitmek. Okulda görüşürdük öğle yemeğini bile bana aldırırdı bir su bile almadı banacömert benimki ve gereksiz şeylere para harcamaya bayılıyo
Aynen benimki de öyle ya. Para tutamiyo sağolsun.cömert benimki ve gereksiz şeylere para harcamaya bayılıyo
ozaman azcıkta iyi yönlerini sıkıştır araya da aaa ama bu yönüde varmış bakkk diyelimhayır neden sordunuz :)
Allaha şükür sadık dürüst karakterli haklısınız bu konuda :)Huyunu suyunu öğrendikten sonrasi kolay oluyor. Hangi özelliklerini burcuna baglasam bilemedim aslinda ama karakteri saglamsa cekmeye deger :)
ah o kadar değil benimkiYaş kaç?? Benim ki cimriydi baya. 7 ay çıktık ne hediye ne gezmeye gitmek. Okulda görüşürdük öğle yemeğini bile bana aldırırdı bir su bile almadı bana