Oğlak burcu erkeği=Ömrümün törpüsü!

Ya yorumları okuyorum da tek eğlenmek gezmek isteyen oğlak benim erkek arkadaşım mı
Hiç evde oturası gelmiyor da

Ya bir dee yapıyo yapıyo sonra da ''naptım aşkım şimdi ben'' demiyorr muu ayy sinir oluyorum yaa elinde tesbih parmağında yüzük bugun napalım hatun diyo Allahım Allahım sanarsın Maho ağaa

Benim tanıdığım iki oğlak var ikiside kuzenim birisi aşırı cimri ama aşırı öbürü de tam tersi çok eli açık burca bakmıyor galiba kişilik meselesi

Benim tanıdığım iki oğlak var ikiside kuzenim birisi aşırı cimri ama aşırı öbürü de tam tersi çok eli açık burca bakmıyor galiba kişilik meselesi
Bendeki de gereksiz ne varsa ona harcamayı seviyo ama kenarda zulası var biliyorum az kirli çıkı değil

Benimkide oğlak :)
evi çok sever gezmeyi de sever ama evde tembellik yapmaya bayılır :) bende öyle ikimiz koala gibi yaşamayı çok severiz
tutumludur cimri değil :)
sadakat konusunda çok şükür hiç sıkıntı yok.
İnat konusuna değinmiyorum bile kaç cilt kitap yazılır.
Sinirlendiğinde mantığı devreye girer sanki aramızda hiç bir bağ yokmuş gibi konuşur sonra pişman olur yine ceremesini ben çekerim

Allah bozmasın :)

Senin burcun nee anlasabiliyo musunuz :)
Ben koç görünümlü balığım Çok çok aşırı duygusalım.
Anlaşabiliyoruz çok şükür Dediğim gibi aşırı inatçılığından ve tartışma esnasında o hep haklı olmasından başka sinir edici huyu yok.Biraz sakinleşince yüzüne vuruyorum hatalarını.Zaten hemen sakinleşir alttan almazsam tartışma büyüyor.
Bu arada laf aramızda kalsın bu kadar çok gezmek istemesine deli oluyorum bazen

Benimki gezmek diye bir eylemi şu sıralar unutmuş durumda

Çok gezen birisi olsaydı emin olun evde hiç oturmayışından şikayetçi olurdunuz.Aslında biz kadınlara da bir şeyi beğendirmek zor
Bunu şu sıralar çok düşünüyorum gerçekten kolayımız yok çok ilgilense bunalırız serbest bıraksa ilgisiz deriz

Aynı benımkı sanırım ayrılmak için çok geç haftaya evleniyoruz ve ben yengeç burcuyum

Hahahaha bu çok güzeldi Bu arada konuya girdiğimden beri gülüyorum sinir kusarken benzetmelerinize öldüm. Diyemedim tabi
Ona sinirlenirken ona da öyle yapıyorum o da gülüyo bu sefer daha da sinir oluyorum yok dertli yaptı beni ya sakinledim ama hiç cevap vermek gelmiyor içimden kırgınım aslında

Oğlak kadınıyım

Inatçı katı sabit fikirli değişime açık olmayan sabır konusunda sıkıntıları olan bir tipim

Kendimce mükemmeliyetçiyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…