Benimki tam bi GarfieldYa yorumları okuyorum da tek eğlenmek gezmek isteyen oğlak benim erkek arkadaşım mı
Hiç evde oturası gelmiyor da
Bendeki de gereksiz ne varsa ona harcamayı seviyo ama kenarda zulası var biliyorum az kirli çıkı değilBenim tanıdığım iki oğlak var ikiside kuzenim birisi aşırı cimri ama aşırı öbürü de tam tersi çok eli açık burca bakmıyor galiba kişilik meselesi
Senin burcun nee anlasabiliyo musunuz :)Ya yorumları okuyorum da tek eğlenmek gezmek isteyen oğlak benim erkek arkadaşım mı
Hiç evde oturası gelmiyor da
İhihihi benim kuzenimde öyle parayı hemen harcıyor ablasıda tam tersi olduğu için çok tartışıyorlarBendeki de gereksiz ne varsa ona harcamayı seviyo ama kenarda zulası var biliyorum az kirli çıkı değil
Allah bozmasın :)Benimkide oğlak :)
evi çok sever gezmeyi de sever ama evde tembellik yapmaya bayılır :) bende öyle ikimiz koala gibi yaşamayı çok severiz
tutumludur cimri değil :)
sadakat konusunda çok şükür hiç sıkıntı yok.
İnat konusuna değinmiyorum bile kaç cilt kitap yazılır.
Sinirlendiğinde mantığı devreye girer sanki aramızda hiç bir bağ yokmuş gibi konuşur sonra pişman olur yine ceremesini ben çekerim
Ben koç görünümlü balığımSenin burcun nee anlasabiliyo musunuz :)
Benimki gezmek diye bir eylemi şu sıralar unutmuş durumdaBen koç görünümlü balığımÇok çok aşırı duygusalım.
Anlaşabiliyoruz çok şükürDediğim gibi aşırı inatçılığından ve tartışma esnasında o hep haklı olmasından başka sinir edici huyu yok.Biraz sakinleşince yüzüne vuruyorum hatalarını.Zaten hemen sakinleşir alttan almazsam tartışma büyüyor.
Bu arada laf aramızda kalsın bu kadar çok gezmek istemesine deli oluyorum bazen
Çok gezen birisi olsaydı emin olun evde hiç oturmayışından şikayetçi olurdunuz.Aslında biz kadınlara da bir şeyi beğendirmek zorBenimki gezmek diye bir eylemi şu sıralar unutmuş durumda
Bunu şu sıralar çok düşünüyorum gerçekten kolayımız yok çok ilgilense bunalırız serbest bıraksa ilgisiz derizÇok gezen birisi olsaydı emin olun evde hiç oturmayışından şikayetçi olurdunuz.Aslında biz kadınlara da bir şeyi beğendirmek zor
Hahaha aynen öyleBunu şu sıralar çok düşünüyorum gerçekten kolayımız yok çok ilgilense bunalırız serbest bıraksa ilgisiz deriz
bana da annem hep ''kızıma değil elin çocuğuna acırım ben'' derHahaha aynen öyleBazen ''erkek olmak ne güzel'' diyemiyorum sırf bu yüzden
Hahahaha bu çok güzeldibana da annem hep ''kızıma değil elin çocuğuna acırım ben'' der
Ona sinirlenirken ona da öyle yapıyorum o da gülüyo bu sefer daha da sinir oluyorumHahahaha bu çok güzeldiBu arada konuya girdiğimden beri gülüyorum sinir kusarken benzetmelerinize öldüm. Diyemedim tabi