Öfkemi içimde tutamiyorum

bebeklinick

100x gelmişimdir bu dünyaya bence, uslanmam çünkü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
28.130
En iyi cevaplar
1
40.876
598
Merhaba metanetli bı şekilde okursunuz umarim....

Dayı denilen bir musvettemiz var olmaz olsaydı elinde büyüdüğüm köpek.
Sorun bende galiba bı ben affedemiyorum adamı
Beyefendi başka şehirden bizim olduğumuz şehre taşındı biz taşınırken yardımcı olmamisiz...benim annem Parkinson...sen bı kere geçmiş olsuna geldin mi ? O halde o kadın gelip senin göçünün başında bekleyecekti ?
Sonra biz hayırlı olsun eviniz diye gidecektik kızı okuduğu şehirden gelecekmiş de müsait degillermis....sonra da şu gün gelin diye aramadilar burdan ağız dolusu küfürler savuruyorum şuan bunları yazarken

Düğünüm vardı davetiye dağıtmaya gitti annemler
O gün kızı rahatsizlanmis annemlerde vay kızım seni doktora götürelim dememişler...arabaları ogullarindaymis ....ulan oğlun geliyor yoldayım demiş benim annem babam davetiyeyi bırakıp eve gelmek zorunda araba bana lazım .
Kaldı ki hastaneye benim anam babam götürmek zorunda değil çünkü sen annemi bı kez olsun ziyaret ettin mi hastanede yatarken...

Kız almada mesaj attım dayicim yarın kız almamız var unutma diye...
Gelmediler düğüne de kız almaya da.

Sonra orda burda vay zorunlunickle nişanlısı bizim evin burdan geciyor sonuçta biyere giderken...gelmediler ... Gibi bı bahane sunuyorlarmis gelmemelerinin gerekçesi olarak .o geçerli olmaSsa vayy bizi düğüne cagirmadilar diye agliyorlarmis orda burda güne gidince.

Şimdi bütün bunların öfkesi icimdeyken bütün bunları o yapmamış gbi benim ablam hangi akla hizmetse hacca gitti geldi ona tesbih getirmiş insanlık bizde kalsinmissss.

Annemlerida dayı musvettesi özür dilemeye vesaire hiç bişey için aramazken bayrama aramış kutlasmaya...anneme yüzlerine vursaydin direkt.nasil kutlasirsin diyorum - ben bı ara birinin düğününde el öpmeye geldi dayin .elimi uzatmadim onlara o yeter diyor

Ne demek yeter ?
Kizlar dişlerim birbiirine çarpıyor sinirden şuan.yeni aldım annemi bayramlaşmaya aradığını haberini.

Ben mi anormalim ben mi abartiyorum çok üzgünüm çok ofkeliyim .zaten öfkemi kusamazsam kendisini yiyen bı insan oluyorum başıma ağrılar saplandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…