öfkemden deliriyorum yorumlarınıza ihtiyacım var:(

aynen ben de nefret ederim ve git gide soğuyorum bazen görüşmek sesini bile duymak istemiyorum..
ben aynısını yapamıyorum çünkü ne olursa olsun ben kendimi o konuma koyamıyorum iğrenç hissediyorum..bir kaç kere yaptığımda da "bana inat yapıyorsun bu çok daha kötü" diyor..

haklı olabilirsin canım..ben onu öyle gördükçe kendimden soğutacak şeyler yapıyorum ikimizde soğuyoruz..bu doğru birşey ben yapınca anladım..artık onu önemsememeye başladığım için bir başkasına bakınca git gide vicdan yapmamaya başladım..işte böyle kadınları yoldan cıkarıolar yaaaaa hakkını yemek istemem ama direkt dikmiyor gözünü ama gözünden de asla kaçmıyor mutlaka denk gelip 1 sn bile olsa o kadını farkediyor..aslında bence bu durumda sorun yok bakıp kafasını cevirmesi normal ama ben taktığım için bana daha da abartılı geliyor..

eskiden beri güzel olan şeyleri sever bakar ama hiç takmamıştım çünkü ben de güzel olan şeylere bakarım..tatilde bir durum olmuştu..aramız çok çok iyiydi hatta çok aşıktık birbirimize ama bir gece dışarı cıktığımızda bana bakarken gördüğüm o derin bakışları başka kıza(dansçı) bakarken gördüm ondan sonra çok taktım, uzaklaştım, soğudum, hatta elini bile tutmak istemedim..ama bunu dışında çok çok iyi bir ilişkimiz vardı..dün "bizi bitirecekse bu bitirecek" dedim "abartmıyor musun? böyle birşey bizi senin için nasıl bu kadar kolay bitirir" dedi..anlamıyor hala ne hissettiğimi, içimden neler koptuğunu, tükendiğimi anlamıyor anlamayacak...

canım benimkide bi zmanlar öyle açık kadın degilde süslü püslü kadınlara bakardı arada bi. zman sonra artıık ben yanlış anlamadıgımı baktıgından emin oldgumu gördüm ve ona kızdım bagırdım agladım. baktım sonradan arada bi gene bakıyo bu sfer güzelce oturdum konuştum ben sana sadıgım başkasına gözüm kaymaz sana ne oluyo nedir bu dedim bende gider başkasına bakarım ozmanda senin canın yanar anlarsın dedim. düşün bi yanında başka erkege bakıyorum gururun nolcak düşün dedim. dank etti galiba şimdi karşıdan bi kadın geçse yönünü başka yere çeviriyo. bide bekarken her gelene geçene baktıklarından alışkanlık oluyo ister istemez yönlerini çeviremiyolar. onu büyüten benim bunu herzman söylerim. çok seyini düzelttim. şimdiden sonra bakarsada bende bakarım kısasa kısas..

biz kadınlar böyle şeylere gelemeyiz erkekler bunun farkında degil bende bayaa bi sogumuştum ondan uzaklaşıyodum farketmiyodu bile. çok üzücü. ozmanlar karşımızdan biri geçerken bakacakmı die gözünün içine bakan ben artık üzülmeyeyim die başka tarafa bakar olmuştum bakıyosa baksın demiştm

aynen öyle canım o kadar kötü bir durum ki bakacağını biliyorsun o yüzden karşıdan gelen kadını görür görmez üzülmeyeyim bugünüm de kötü geçmesin diye hemen önüme eğiliyorum sonra da niye yapıyorum mecbur muyum diye kendimi yiyorum..kaç kere konuştum tersledim, güzelce söyledim, duygularımı anlattım eskisi gibi değil ama bu çok daha kötü sırf huzurumuz kaçmasın diye zorlanıp bakmamaya çalışıyor aslında içinde var bu da çok saçma değil mi aynen dediğin gibi gururumu, onurumu zedeliyorsun sorun kıskançlık değil diyorum, kendini düzeltip etrafa bakmasa da konu açıldığında ben takıntılı olayı büyüten sorunlu kız oluyorum..hiç bir zaman "tamam ben bakarken abartıyorum ama sen de çok taktın" demiyor dese biraz daha içim rahatlayacak..

Yaşadığınız durum rahatsız edici gerçekten. Ama ya bu diyardan gideceksiniz ya bu deveyi güdeceksiniz.
Böyle çok insan var. Hatta bunu bazen kadınların yaptığını da görüyorum. Bir kişilik sorunu bence.

işte tam da anlatmak istediğim bu..bu bir kişilik, karakter bozukluğu ve ben böyle birini nasıl sevebiliyorum diye kendime kzııyorum..
bitirmek istiyorum çünkü biliyorum ömür böyle geçmez şimdi böyleyse 1-2 sene sonra sus otur ben bakarım diyecek o kadar pişkin davranıyor anlayış denen birşey yok..ama nasıl bitiricem, vazgeçicem bilmiyorum..keşke beni rahatsız eden, ilişkimizi imkansız kılan birşeyler daha olsa daha kolay olurdu ama bunun dışında herşey çok güzel kıyamıyorum bize((

yok artık.
beni dünya güzellerinden mahrum etme mi?
bu söze rağmen onunla birlikte misin?
ne diyeceğimi şaşırdım.

yok artık.
beni dünya güzellerinden mahrum etme mi?
bu söze rağmen onunla birlikte misin?
ne diyeceğimi şaşırdım.

onu tanımasam ne amaçla ne şekilde söylediğini bilmesem ayrılırdım..ama beni gıcık etmek için hep söyler böyle şeyleri tabi yine de hoş değil..ona sorsan tüm dünya güzelliklerinden bahsetmişmiş

illa ayrılmak zorunda değilsin, belliki zamanında çok taviz vermişsin havalandırmışsın. Nasıl verdiysen öyle geri al tavizleri, ilgini azalt birazcık, biliyorum zor ama dediklerini madem bilerek söylüyo sende bilerek gıcık olma umursama. hakkaten umursama ama bir süre ilgilenme.

hiç bir zaman öyle çok ilgili üstüne düşen bir sevgili olmadım tam tersi hep mesafemi korudum..
dediğini şu sıralar yapmaya çalışıyorum, umursamıyorum..kendimi kandırıyormuş gibi hissediyorum ama bir süre böyle devam edeceğim
teşekkür ederim

Son düzenleme:
yaptıkları basit ve saygısızca, senin öfken onu mutlu edebilir onun için öfkelenip onun istediğini yapma, ilgi çekmeye çalışan çocuklara tepki vermezsen yaptığğı hareketi bırakır derler ya, öle yap bence hiiiiiiiiç tepki verme

gerçekten saçmalamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…