Abartmıyorsun canım çok haklısın tepkinde.
Yanında sevgilisi, eşi varken diğer kadınları süzen erkeklerden nefret ederim.
Bende çok dikkat ederim sevgilimin bu davranışına, şimdiye kadar kadınlara bakan, süzen halini hiç görmedim.
Yapıyor olsada aramızda çok büyük bir sorun ve devam ettiği takdirde ayrılma sebebi olurdu.
Ya sende onun gibi birkaç erkeğe bakacaksın ikiniz birlikteyken gördün ki senin ne hissettiğini anlasın başka türlü anlamaz çünkü ya da ayrılacaksın.
İşkence gibi resmen, tavrını koy.
Seni uzmek istemem ama anlattiklarindan yola cikarak iliskinizden sogumus baska kizlarda gozu olan bi adam var ortada.bakmak baska gormek baska.guzel gorunce kendini alamiyor gozu kayiyorsa kendinizi sevmek icin zorlamayin hatta biakin ne hali vasa gorsun.o ne ya... Senin yaninda bakmaya utanmiyosa sen yokken ne yaptigini dusunemiyorum.ben olsam cok buyuk tepki verirdim hatta baktigini yakaladigim an sen devam et ben seni rahatsiz etmeyim diyip birakir giderdim onu oylece.esimden once bi erkek arkadasim vardi ondan sogudugum zamanlarda onunda benden sogumasi icin bende baska erkeklere bakiyordum onun yanindaSen iyi takip et onu sogukluk girmis olabilir araniza.gozunu korkutmak lazim boyle erkeklerin
biz kadınlar böyle şeylere gelemeyiz erkekler bunun farkında degil bende bayaa bi sogumuştum ondan uzaklaşıyodum farketmiyodu bile. çok üzücü. ozmanlar karşımızdan biri geçerken bakacakmı die gözünün içine bakan ben artık üzülmeyeyim die başka tarafa bakar olmuştum bakıyosa baksın demiştm
Yaşadığınız durum rahatsız edici gerçekten. Ama ya bu diyardan gideceksiniz ya bu deveyi güdeceksiniz.
Böyle çok insan var. Hatta bunu bazen kadınların yaptığını da görüyorum. Bir kişilik sorunu bence.
yok artık.
beni dünya güzellerinden mahrum etme mi?
bu söze rağmen onunla birlikte misin?
ne diyeceğimi şaşırdım.
illa ayrılmak zorunda değilsin, belliki zamanında çok taviz vermişsin havalandırmışsın. Nasıl verdiysen öyle geri al tavizleri, ilgini azalt birazcık, biliyorum zor ama dediklerini madem bilerek söylüyo sende bilerek gıcık olma umursama. hakkaten umursama ama bir süre ilgilenme.
o cümleden sonra aynen dediğin gibi yapıyorum..bu seferde hayatımda biri olduğunu düşünüyor nasıl bir düşünceyse bu iğrenç..aslında ne niyetle söylediğini biliyorum kavga ederken ne kadar acımasız olduğunu da çok iyi biliyorum ama yine de kabul edebileceğim birşey değil tabi..ona sorsan ben suçluyum bir daha dışarda görüşmeyelim dediğim için..o lafın hesabını sorunca da ben sadece bir kadındanm değil güzel olan herşeyden bahsediyorum ben etrafıma bakmazsam güzel arabalarda göremem gibi sözlerle saçmaladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?