"beni dünya güzelliklerin mahrum bırakamazsın
bu nasıl bir cümledir yaaa. sen çok onurlu davranıyorum sanıyosun ama bu cümleleri yutarak asıl onursuzluğu yapıyosun canım. gururlu olmak istiyosan çekmezsin. dünya güzellikleriyle mutluluklar der dönersin arkanı.
yok bırakmam diyosan aynısınıda sen ona yap.
benim nişanlım hadiseye bi ara çok takmıştı ağzı açık izliyodu kavga ettik. sonra baktım çözümü yok bende murat boz a ağzımın sularını akıtmaya başladım. başta takmıyomus gbi yaptı ama bu konu kapandı artık hadise falan demiyo ve çıktığında tv ye hareketlerine dikkat ediyo.
sende ben baksam iiyimi olur dicene kısasa kısas yap
bakıp bakmadığından bazen emin olamıyorum ki..direk gözünü dikmiyor ama dikkatini çekiyor hemen gözünü çeviriyor kızacağımı üzüleceğimi bildiği için..sen böyle yaptıkça üstüme geldikçe istemeden bakıyorum artık dedi..biraz komik olacak ama görevinden dolayı ilk defa istanbula geldi ondan önce dağda bayırda görevdeydi o günlerin acısını mı çıkarıyor ne :)))
canım yazdıklarını okudum ve yazından anladığım kadarıyla sen güçlü ve çok akıllı bir kızsın ama malesef şu aşk en akıllımızı bile saflaştırıyor. benim eşimde dışarda bakar ama öle pis gözle değil bizim oturduğumuz semtte öle çok bakımlı bayan yok 1 tane oluncada çok dikkat çekiyo. hatta bazen kızı ilk ben görürüm sonra onu takip ederim gözü kıza kitlenince bende gözlerimi eşime kitlerim öle uzun bakmaz zaten kıza.refleks herhalde yada gördümmü diye dönüp hemen bana bakar. anlar onu takip ettiğimi. derim yine hedefe kitlendin kolay gelsin önce yok mok der. sonra rahatlatmak için ne var canım çok güzel kız dikkat çekiyo diye yem atarım. oda sazanım hee saçı kaşı gözü artık neyse güzeldi der. bende yol ortasında bi güzel morartana kadar çimdiklerim. oda çok çakalsın azımdan hemen lafı alıyosun sonrada cezalandırıyosun der :))). insan eşini sevgilisini tanır bilir allah biliyo ya öle sapıklık için bakmaz kocişcim. ama senin anlatmana bakılırsa sevgiln bunu sürekli yapıyo ve kötü ötü bakıyo demişsin. dedim ya onun ne gözle baktığını sen daha iyi bilirsin ama anlattığın gibyse bu ilerde dhada artabilir gurur kırıcı olabilir. ona olan sevgin bitmesin diye verdiğin çabayı ondan vazgeçmek için neden vermiyorsun. şüphesiz ilerde daha az üzülürsün. tabi bu senin ilişkin ama sevgilin senin yanında böle gurur kırıcı bişey yapıyo oda yetmiyo sen bunu söyleyince kabahatli oluyosun ve ondan soğumamak için ekstra çaba sarfediyosun snada yazık be canım.
yanında sevgılısı varken baska kızlara bakan adamlardan nefret ederım
acaba sana mı oyle gelıyor yoksa bıldıgın suzuyormu yanı bakmak var bakmak var umarım yanılıyorsundur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?