• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öfkemden deliriyorum yorumlarınıza ihtiyacım var:(

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
erkek arkadaşımla 2 yıldır süren bir ilişkimiz var..1,5 yıl herşey çok güzeldi..çok yoğun duygular yaşıyordum ama artık yavaş yavaş kopmaya başladığımızı hissediyorum..

asıl sorun şu; 4-5 aydır sürekli dekolteli, mini etekli,uzun bacaklı vs çok dikkat çeken kadınları yanımda hiç utanmadan süzmesi..biliyorum diyeceksiniz ki ne var bunda biz bile bakıyoruz.bencede birşey yok ama bakarken gözlerindeki derinliği görmeden anlayamazsınız..hiç bir erkek arkadaşıma bu konuda sorun çıkarmadım güzel kadınlara baktığı halde..hatta bakıp beraber yorum yaptığım zamanlarda oldu..ama şimdi ki öyle birşey değil..bir oldu iki oldu kızmadım ama artık kafamda farklı bir konuma girmeye başladı kısacası sapık gibi geliyor bana ve böyle oldukça ben ondan soğuyorum..hiç yapmayacağım birşey yaparak onurumu ayaklar altına alarak bunu yapmamasını söyledim..çoğu zaman dikkat etti..ama şunu da belirteyim güzel olan herşeyi beğenir bakmayı sever ben de güzel olduğumda gözünü ayırmaz ve sürekli dile getirir..ona sorsan sadece beğendiği için bakıyor..ama sanırım ben şikayet ettikçe ve gördükçe takıntı yapmaya başladım, bakmasa bile baktığını düşünerek sinirleniyorum..o anı anlatmam mümkün değil..ensemden öyle bir sıcak basıyor ki öfkeleniyorum o an öldürsem pişman olmayacağım sanki..kaç kere söyledim bakıyorsan sinsice bakma diye..bak hatta bana söyle hoş kız di mi de ben en azından delikanlı gibi söyledi içinde art niyet olsa söylemezdi diye düşüneyim dedim..güzelse bak sadece tatlı bir kıskançlık olur ama orası burası açık birine bakınca kıskanmıyorum sadece seni basit, aç gözlü buluyorum, senden soğumaya başlıyorum,yolda yanında sevgilisi varken bana bakan basit erkekler gibi açık seçik birini görünce bakışların değişiyor bu yüzden bana artık ilgi çekici, özel gelmiyorsun sevgimi git gide öldürüyorsun..ben yokken bak napıyorsan yap ama benim yanımda yapma benim kadınlık gururumu incitiyorsun diyorum yok anlamıyor anlamıyor bunun adına sen kıskançsın diyor (belkide hoşuna gidiyor ve abartıyor) takmadığım zamanda ne bu coolluk birşeyler mi var der bu bile beni soğutuyor çünkü yanıma hemen birini yakıştırıyor ben ona o kadar sadıkken..bu zamana kadar hep rahat oldum, rahat bıraktım, karışmadım hayatına çıktı gezdi eğlendi hatta sen beni sıkmıyorsun çok iyi birşey bu dedi durdu..ama şimdi nankörlük yaptığını gördükçe daha da öfkeleniyorum..

dün de aynı sorun oldu bir kaç kere gördüm hiç sesimi çıkarmadım çünkü kendi içimde bu takıntımı yenmeye çalışıyorum..kafamdaki o masum, merhametli,düşünceli adam imajı gitsin istemiyorum..ben onu öyle sevdim başka türlüsünü sevseydim diğerleriyle olurdum..bu sorunu aşabilmek için birini görünce baktığını anladığımda içimden dua ediyorum allahım nolur bana yanlış şeyler düşündürme kafamda ki o adamı silme diyerek bir yandan da bunu aşabilmek için "aa kıza bak hoş di mi" gibi saçma sapan cümleler kuruyorum..eve dönerken anladı konu açıldı..tartıştık "sen bana at gözlüğü tak, iyice abarttın, ben onları arzuluyor muyum ne demek istiyorsun" vs vs..ben de en sonunda yarı şaka yarı ciddi" biz dışarda görüşmeyelim bundan sonra" dedim..çok sinirlendi " ne demek bu, sen beni ne
olarak görüyorsun, insan sevgilisine böyle birşey der mi, sen beni sevmiyorsun, kasıtlı yapıyorsun, canımı sıkmak istiyorsun" vs vs.. ben yine aynı şeyleri söyledim ama anlamıyor yine deliriyorum..eve geldiğimde aradı yine tartıştık ve bana "beni dünya güzelliklerin mahrum bırakamazsın" dedi gıcıklığından biliyorum ama yine de kudurdum, tabi bir adım daha geri gitti duygularım..öyle mi dedim madem bu kadar masum geliyor sana ben de kendimi kasmayayım, sevgilime bu derece, birine bakmayacak kadar sadık kalmayayım ben de yakışıklı birini görünce dünya güzelliği der geçerim dedim..tabi o da delirdi

nasıl anlatacağım bunu ona iyice gurursuz onursuz biri oldum ve git gide hastalık halini almaya başladı çok mutsuzum, sevgimin azaldığını hissediyorum..özünde çok iyi düzgün biri ben onu sevmek istiyorum ondan soğumak vazgeçmek istemiyorum:( lütfen bana birşey söyleyin çok mu abartıyorum:(

Son düzenleme:
"beni dünya güzelliklerin mahrum bırakamazsın

bu nasıl bir cümledir yaaa. sen çok onurlu davranıyorum sanıyosun ama bu cümleleri yutarak asıl onursuzluğu yapıyosun canım. gururlu olmak istiyosan çekmezsin. dünya güzellikleriyle mutluluklar der dönersin arkanı.
yok bırakmam diyosan aynısınıda sen ona yap.
benim nişanlım hadiseye bi ara çok takmıştı ağzı açık izliyodu kavga ettik. sonra baktım çözümü yok bende murat boz a ağzımın sularını akıtmaya başladım. başta takmıyomus gbi yaptı ama bu konu kapandı artık hadise falan demiyo ve çıktığında tv ye hareketlerine dikkat ediyo.
sende ben baksam iiyimi olur dicene kısasa kısas yap :34:

"beni dünya güzelliklerin mahrum bırakamazsın"... ne demek bu yahu arkadaşım bence sen kendinden mahrum bırak bu adamı kanımca en doğrusu o. utanmadan senin yanında bakıyorsa sen yokken kimbilir neler yapıyordur. ne kadar küçük düşürücü... vaktini boşa harcama derim

tek bir şey söyleyeceğim
""aşk, namaz gibidir, niyet ettıkten sonra etrafa bakılmaz...""

bakılırsa da işte böyle olur.........

gerçekten çok sinir bozucu bir durum ben olsam asla tahammül etmem böyle bir şeye.ilişkiniz ciddi boyutlara gelse bile demekki aynen devam edecek bu adam.

Sami Yusuf demiş ki "Ben eşimle tanıştıktan sonra bütün kadınların cenaze namazını kıldım."
Erkek milletti işte bakar eder ama bunu sanki normal birşeymiş gibi gösterip beni dünya güzelliklerinden mahrum bırakamassın demesi çok ayıp:20:
Bence onu takmıyormuş gibi yapın ve aynısını sizde ona yaşatın. Sizi bu konuda uyarırsa sizde hatasını yüzüne tokat gibi çarptırıverin :113:

"beni dünya güzelliklerin mahrum bırakamazsın

bu nasıl bir cümledir yaaa. sen çok onurlu davranıyorum sanıyosun ama bu cümleleri yutarak asıl onursuzluğu yapıyosun canım. gururlu olmak istiyosan çekmezsin. dünya güzellikleriyle mutluluklar der dönersin arkanı.
yok bırakmam diyosan aynısınıda sen ona yap.
benim nişanlım hadiseye bi ara çok takmıştı ağzı açık izliyodu kavga ettik. sonra baktım çözümü yok bende murat boz a ağzımın sularını akıtmaya başladım. başta takmıyomus gbi yaptı ama bu konu kapandı artık hadise falan demiyo ve çıktığında tv ye hareketlerine dikkat ediyo.
sende ben baksam iiyimi olur dicene kısasa kısas yap :34:

o cümleden sonra aynen dediğin gibi yapıyorum..bu seferde hayatımda biri olduğunu düşünüyor nasıl bir düşünceyse bu iğrenç..aslında ne niyetle söylediğini biliyorum kavga ederken ne kadar acımasız olduğunu da çok iyi biliyorum ama yine de kabul edebileceğim birşey değil tabi..ona sorsan ben suçluyum bir daha dışarda görüşmeyelim dediğim için..o lafın hesabını sorunca da ben sadece bir kadındanm değil güzel olan herşeyden bahsediyorum ben etrafıma bakmazsam güzel arabalarda göremem gibi sözlerle saçmaladı..

Konu "Aşk hikayelerimiz/dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.

Son düzenleme:
bence de güzelim ya nasıl o laflara sabrediyorsun, eğer bu hallerine devam ederse sende aynısını ona yap hatta fazlasını baktın bişey değişmiyor işte ozman otur ve mantıklı düşün derim

bakıp bakmadığından bazen emin olamıyorum ki..direk gözünü dikmiyor ama dikkatini çekiyor hemen gözünü çeviriyor kızacağımı üzüleceğimi bildiği için..sen böyle yaptıkça üstüme geldikçe istemeden bakıyorum artık dedi..biraz komik olacak ama görevinden dolayı ilk defa istanbula geldi ondan önce dağda bayırda görevdeydi o günlerin acısını mı çıkarıyor ne :)))

canım yazdıklarını okudum ve yazından anladığım kadarıyla sen güçlü ve çok akıllı bir kızsın ama malesef şu aşk en akıllımızı bile saflaştırıyor. benim eşimde dışarda bakar ama öle pis gözle değil bizim oturduğumuz semtte öle çok bakımlı bayan yok 1 tane oluncada çok dikkat çekiyo. hatta bazen kızı ilk ben görürüm sonra onu takip ederim gözü kıza kitlenince bende gözlerimi eşime kitlerim öle uzun bakmaz zaten kıza.refleks herhalde yada gördümmü diye dönüp hemen bana bakar. anlar onu takip ettiğimi. derim yine hedefe kitlendin kolay gelsin önce yok mok der. sonra rahatlatmak için ne var canım çok güzel kız dikkat çekiyo diye yem atarım. oda sazanım hee saçı kaşı gözü artık neyse güzeldi der. bende yol ortasında bi güzel morartana kadar çimdiklerim. oda çok çakalsın azımdan hemen lafı alıyosun sonrada cezalandırıyosun der :))). insan eşini sevgilisini tanır bilir allah biliyo ya öle sapıklık için bakmaz kocişcim. ama senin anlatmana bakılırsa sevgiln bunu sürekli yapıyo ve kötü ötü bakıyo demişsin. dedim ya onun ne gözle baktığını sen daha iyi bilirsin ama anlattığın gibyse bu ilerde dhada artabilir gurur kırıcı olabilir. ona olan sevgin bitmesin diye verdiğin çabayı ondan vazgeçmek için neden vermiyorsun. şüphesiz ilerde daha az üzülürsün. tabi bu senin ilişkin ama sevgilin senin yanında böle gurur kırıcı bişey yapıyo oda yetmiyo sen bunu söyleyince kabahatli oluyosun ve ondan soğumamak için ekstra çaba sarfediyosun snada yazık be canım.

bakıp bakmadığından bazen emin olamıyorum ki..direk gözünü dikmiyor ama dikkatini çekiyor hemen gözünü çeviriyor kızacağımı üzüleceğimi bildiği için..sen böyle yaptıkça üstüme geldikçe istemeden bakıyorum artık dedi..biraz komik olacak ama görevinden dolayı ilk defa istanbula geldi ondan önce dağda bayırda görevdeydi o günlerin acısını mı çıkarıyor ne :)))

ay bak adamın günahına girdik işte bu neden olabilir:1::1::1:

canım yazdıklarını okudum ve yazından anladığım kadarıyla sen güçlü ve çok akıllı bir kızsın ama malesef şu aşk en akıllımızı bile saflaştırıyor. benim eşimde dışarda bakar ama öle pis gözle değil bizim oturduğumuz semtte öle çok bakımlı bayan yok 1 tane oluncada çok dikkat çekiyo. hatta bazen kızı ilk ben görürüm sonra onu takip ederim gözü kıza kitlenince bende gözlerimi eşime kitlerim öle uzun bakmaz zaten kıza.refleks herhalde yada gördümmü diye dönüp hemen bana bakar. anlar onu takip ettiğimi. derim yine hedefe kitlendin kolay gelsin önce yok mok der. sonra rahatlatmak için ne var canım çok güzel kız dikkat çekiyo diye yem atarım. oda sazanım hee saçı kaşı gözü artık neyse güzeldi der. bende yol ortasında bi güzel morartana kadar çimdiklerim. oda çok çakalsın azımdan hemen lafı alıyosun sonrada cezalandırıyosun der :))). insan eşini sevgilisini tanır bilir allah biliyo ya öle sapıklık için bakmaz kocişcim. ama senin anlatmana bakılırsa sevgiln bunu sürekli yapıyo ve kötü ötü bakıyo demişsin. dedim ya onun ne gözle baktığını sen daha iyi bilirsin ama anlattığın gibyse bu ilerde dhada artabilir gurur kırıcı olabilir. ona olan sevgin bitmesin diye verdiğin çabayı ondan vazgeçmek için neden vermiyorsun. şüphesiz ilerde daha az üzülürsün. tabi bu senin ilişkin ama sevgilin senin yanında böle gurur kırıcı bişey yapıyo oda yetmiyo sen bunu söyleyince kabahatli oluyosun ve ondan soğumamak için ekstra çaba sarfediyosun snada yazık be canım.

beni anladığın ve fikirlerini açık bir şekilde söylediğin için çok teşekkür ederim..
senin eşin en azından güzel diye bakıyor benimki öyle baksa hiç sorun değil tatlı kıskançlık olur ama ben yanlış yönlere çekiyorum..
bir emin olsam ne amaçla baktığına bir dakika bile durmayacağım ama ben takıntı haline getirdiğim için 1 sn bile baksa çıldırmama yetiyor..aslında öyle uzun uzun kimseye baktığını görmedim..zaten bu yüzden emin olamıyorum günahını mı alıyorum diye düşünüyorum bu yüzden çözüm üretmeden bu durumu aşmayı öğrenmeden ayrılmıyorum..bu huyunun dışında kötü olan hiçbir özelliği yok aksine benim için mükemmel biri ama bu aklımı karıştırmaya yetiyor işte:(

yanında sevgılısı varken baska kızlara bakan adamlardan nefret ederım
acaba sana mı oyle gelıyor yoksa bıldıgın suzuyormu yanı bakmak var bakmak var umarım yanılıyorsundur...

Abartmıyorsun canım çok haklısın tepkinde.
Yanında sevgilisi, eşi varken diğer kadınları süzen erkeklerden nefret ederim.
Bende çok dikkat ederim sevgilimin bu davranışına, şimdiye kadar kadınlara bakan, süzen halini hiç görmedim.
Yapıyor olsada aramızda çok büyük bir sorun ve devam ettiği takdirde ayrılma sebebi olurdu.
Ya sende onun gibi birkaç erkeğe bakacaksın ikiniz birlikteyken gördün ki senin ne hissettiğini anlasın başka türlü anlamaz çünkü ya da ayrılacaksın.
İşkence gibi resmen, tavrını koy.

Seni uzmek istemem ama anlattiklarindan yola cikarak iliskinizden sogumus baska kizlarda gozu olan bi adam var ortada.bakmak baska gormek baska.guzel gorunce kendini alamiyor gozu kayiyorsa kendinizi sevmek icin zorlamayin hatta biakin ne hali vasa gorsun.o ne ya... Senin yaninda bakmaya utanmiyosa sen yokken ne yaptigini dusunemiyorum.ben olsam cok buyuk tepki verirdim hatta baktigini yakaladigim an sen devam et ben seni rahatsiz etmeyim diyip birakir giderdim onu oylece.esimden once bi erkek arkadasim vardi ondan sogudugum zamanlarda onunda benden sogumasi icin bende baska erkeklere bakiyordum onun yaninda:9: Sen iyi takip et onu sogukluk girmis olabilir araniza.gozunu korkutmak lazim boyle erkeklerin:52:

yanında sevgılısı varken baska kızlara bakan adamlardan nefret ederım
acaba sana mı oyle gelıyor yoksa bıldıgın suzuyormu yanı bakmak var bakmak var umarım yanılıyorsundur...

işte bu nu bilsem bir dakika durmayacağım ama öyle uzun uzun süzdüğünü görmedim..takıntı yaptığım için bana öyle mi geliyor acaba diyorum..güzel seksi bir kız varsa mutlaka dikkatini çeker gözünden kaçmaz ama artık kestiremiyorum nasıl baktığını uzun mu kısa mı baktığını hiç anlamıyorum o an sinirden gözüm dönüyor

Son düzenleme:
Back