ÖFKE KONTROL PROBLEMİ

Beklentilerin karşılanmadığı anda öfke oluşuyor bu normal çabuk sinirlenen bir Yapıya da sahipsin muhtemelen
Aslına bakarsan hayal kırıklığına uğrayınca veya kalbim kırılınca üzülmek yerine direk öfkeleniyorum. Mutluluk haricinde çoğu his bende öfkeye dönüşüyor galiba ya

gercekten kaybetmekten korkarsan yapmazsin
Kaybetmekten korkuyorum elbet ama yalnızlıktan korkum hiç yok. Yeterince kaybetmekten korkmuyor olabilirim ama aşksızlıktan korkuyorum yalan değil. Aşksız hayat istemiyorum..

saygisiz surekli kufurlerin oldugu bir evliligin olur simdi alran alan nisanlin evlenince acisini fazlasiyla cikarir aski huzuru mumla ararsin
Hiç küfür etmedik birbirimize biz şuana kadar. Asla da etmem benim ağzım iyi laf yapar kelimeleri öyle bir hale getiriyorum ki öfkelenince küfür gibi oluyor, nişanlım hiç kalitesini bozmaz öfkelense bile..

Hiç küfür etmedik birbirimize biz şuana kadar. Asla da etmem benim ağzım iyi laf yapar kelimeleri öyle bir hale getiriyorum ki öfkelenince küfür gibi oluyor, nişanlım hiç kalitesini bozmaz öfkelense bile..
nereden buldun kiz bu adami soylede bilelim ese dosta lazim olur

evlenince durum farkli olur

Büyükşehir Belediyesi’nin, ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var.153 ten randevu alın.
Nişanlınızı da söyleyin ki, ne kadar ciddi olduğunuzu anlasın.
Oh çok iyi söyledin çok burayı bugün arayacaktım çok yoğundum arayamadım randevu alayım nişanlıma da söyleyeyim aynen öyle çok daha etkili olur

Üfff ayni ben.çok zor gercekten.ben eskiden eşyalara zarar veriyordum.elime.ne gecerse fırlatip parcalayalip kıriyordum.parfum şisesi, tabak , bardak , telefon.kutu kolayi firlatmistim esime bi kere egilmisti ama duvarda patlamisti.su sebilini devirip atmistim yere icinden bi parca kirilmis.kullanilamaz hale geldi falan filan.artik esyalara zarar verme olayim bitti.bir bebegim var cunki korksun ve böyle bir ortamda buyusun istemiyorum ama icimdeki bu öfke bitmiyor.icimde patliyo resmen

Yardım almayı düşünmüyor musun canım? Ben hiç eşyalara falan dalmadım mesela o kadar olmadım herhalde yada eşyaya yönelmiyor da olabilirim bilmiyorum. Bu konunun ilk mesajında link var ona bir bak gelmek istersen grubumuza gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…